Friday 27 January 2012

Valsede Taktekking

Valsede taktekking kan beskrives som et ark taktekking, som er tilgjengelige i form av ruller. Den mest vanlig rullet takbelegg består av enten asfalt belagt glassfiber eller følt. Den gjennomsnittlige levetiden for en roll taktekking varierer 6-12 år. Når du har besluttet å installere rullet taktekking, er det to ulike alternativer med deg. Den ene er singel roll taktekking og den andre er dobbel roll taktekking. Single roll taktekking er best egnet for skrått eller hellende tak, mens dobbel roll kan gi tilstrekkelig beskyttelse for flate tak der det er sjanser for stående regnvann.
Valsede Taktekking Installasjonsinstruksjoner
I forhold til andre typer takbelegg, er metoden for installasjon av valsede taktekking ganske lett og enkelt. Du kan fullføre oppgaven på en helg. Den trinnvise instruksjoner for rullet taktekking installasjon er som følger:
Steg # 1: Først av alt, rydde opp på hele takflaten grundig, for å bli kvitt alle typer skitt og rusk, som de kan skade taktekkingen. Da lå en stripe på 3 meter bredde langs kanten av underlaget taket og fest det med spiker, som må plasseres i en avstand på 6-8 inches. Legger en annen stripe med underlaget på 2 meter bredde ved siden av den første på en slik måte at deres kantene overlapper hverandre. Fortsett denne prosessen med å sette opp underlyament til hele takflaten er dekket og sikker hver av strimler med spiker.
Step # 2: Det neste trinnet er å legge starteren striper langs kantene av taket. For dette, kuttet to striper fra de bølgende taket som er på 18 inches bredt og lengden er samme som lengden av taket. Også kuttet to striper med samme bredde, men lengden skal være det samme som bredden på taket. Påfør rikelig med taktekking sement langs kantene av taket og legg strimlene over dem og sikre dem riktig.
Steg # 3: Nå er det tid for å rulle ut takmaterialet. Be noen om å holde rulle i den ene enden av taket, og spre den ut for å dekke opp taket helt. Hvis du arbeider på en skrå tak, og deretter starte fra bunnen og gå mot toppen. Så kutt rullet ut en del av arket fra roll, ved hjelp av et verktøy kniv. I tilfelle, er mer enn ett ark for å dekke opp taket, sørg for at de to arkene overlapper hverandre med minst 6 inches i skjøtene.
Steg # 4: Juster plasseringen av taktekking materialet langs kantene av taket. Nå gjelder det taktekking sementen under takpannene og fest den til underlaget. For å sikre dem videre, bruke spiker etter en avstand på hver 3 inches. Bruk galvanisert spiker til dette formålet, siden de ikke får ødelagt av rust. Spesiell oppmerksomhet bør gis til feste overlappende sømmene for å hindre dem fra å bli kastet opp i fremtiden. Lær mer om hvordan du installerer roll taktekking.
Du kan se at dette Oppussing prosjektet er ikke en vanskelig oppgave i det hele tatt. Dessuten varierer rullet taktekking priser i området fra $ 50 til $ 150 for en 100 kvadratmeter areal. Enhver annen taktekking materiale vil koste mye mer enn det og sannsynligvis er mer enn $ 500 for samme areal. Den største ulempen med denne typen tak er at det har en tendens til å utvikle sprekker, hvis temperaturen går under 45 grader. Derfor bør du installere det bare hvis temperaturen i ditt område er fortsatt 45 grader og over, hele året.

No comments:

Post a Comment