Wednesday 25 January 2012

Lys brunt hår med blonde striper

Brunt hår er et vanlig hårfarge. Det er mange nyanser av brunt hår, kan man ha veldig mørkt brunt hår som kan se like svart farge. Så er det lys nyanser av brunt hår som kan komme nær nyanser av blonde farge. Lysebrunt hår er varm nyanse av hårfarge, som kan gå med mange hårfarge ideer. Man kan prøve ut lys brunt hår med blonde striper, og lavmål, eller gå med nyanser av gylden for mørke brunt hår med høydepunkter. Men høydepunkter når det går for noen blonde / golden farget hår i brunt hår, sørg for at du velger riktig skyggen av blonde, slik at brune og blonde fletter pent med hverandre.
Lys brunt hår med Blonde Highlights og lavmål
La oss ta en titt på noen forhold, som å velge riktig farge og kuttet, mens styling lysebrunt hår med blonde striper som ikke bare vil fremheve håret men også din stil kvotient.
Light Brown-blondt hår Farger Suits, Brown er en varm farge, og blondt også er en varm farge. Derfor er det veldig lett å blande disse to farger. Men å velge riktig skyggen av blonde er fortsatt viktig, å få en subtil og naturlig farget håret effekt. Folk som faller i varmt huden kategorien er folk med brune huden tone med rosa-eller gylne undertoner, rødmusset hud, blek hudfarge med fersken eller gylne undertoner eller en freckled ansiktsfarge. Øyenfargen kan være gylden brun øyne, grønnaktig blå øyne, grønne øyne eller nøttebrune øyne med brun eller gylden farget flekker. Folk som faller i denne kategorien kan gå med gylden-brun striper eller blonde striper som kan være av lys nyanser av blonde som honning, gyllen blonde, gulaktig blonde, sand blonde eller til og med blanke jordbær blonde. Unngå å gå for aske farget eller bleke skygger av blondt hår høydepunkter.
Hårklipp og stiler; Det er mange måter å klippe og style håret. Du kan gå for dypt lag hårklipp, og ledsage dem med smell. Du kan gå for enkel midten avskjed, og lik lagdelte kuttet uten smell. Eller gå med dyp lag kronen og mindre i endene, slik at du har en stablet lagvis effekt. Følger med disse lagene med side feiende smell eller butt Cleopatra smell. Kan du bruke et hav salt spray eller krølle håret mousse og stelte håret bølgete-krøllete ved bruk av spray i vått hår, og scrunching håret. Men om du liker straight hår stiler, da kan du gå et skritt videre ved kjører en barberhøvel over hårklipp din for å se enda mer elegant. Razor kuttet vil gi hårtuppene en myk pistrete ends utseende. En annen måte å style rett hår er å klippe dem hakkete, vil hakkete hårklipp legge mer volum til håret ditt. Få minst 8 striper av blonde striper gjort i håret, og maksimalt 12. Også smeller et tynt lag under bør være farget slik at smellene ser også pent, strukturert. Les mer på, høydepunkter blonde i brunt hår.
Legge lavmål; Akkurat som høydepunkter, kan du også vurdere å få lavmål, å legge til flere teksturerte effekt med hårfarge. Velg en nyanse for lavmål som er 2-3 nyanser mørkere enn din opprinnelige hårfarge, som er lys brun hårfarge. Hvis du velger en lys nyanse av lavmål da de ikke vil være synlige nok, og kanskje ikke gi ment strukturert hårfarge effekt. Skjønt, er det mulig å stripe håret med folie hjemme, er det viktig at du nærmer deg en stylist mens få lavmål gjort. Read more on, lowlights for brunettes.
Hårpleie tips; å style hår, shampoo håret og deretter bruke en balsam i håret ditt. Pass på at du bruker hårpleieprodukter, som er laget spesielt for fargede hår. Etter vask håret, kjemme håret i hvordan frisyren skal bli stylet. Deretter kan du bruke hårføner eller la håret naturlig tørt. Hvis du bruker et hår Rettetang, så sørg for at du bruker nok serum i håret før du rette dem. Å opprettholde farget hår lenger, unngå å utsette dem for sollys. Å opprettholde frisyren besøke stylist hver 3-4 uker, å få en trim.
Dette var alt om lys brunt hår med blonde striper. Så, velge riktig skyggen av blonde høydepunkter, og nyte ditt farget håret med en god hårklipp, og nyt din nye utseende!

No comments:

Post a Comment