Sunday 22 January 2012

Koi Dragon Tattoo

Koi dragen er en av de mytiske figurene i den japanske kulturen som ikke egentlig en drage. Det er en japansk fisk (Koi fisk), som har makt til å bli til en drage. Koi dragen begynner å svømme ut som en fisk opp en elv og så når den når en viss foss, forsøker å krysse den. Hvis det er i stand til å krysse fossen, så forvandler seg til en drage og dermed er det kjent som koi dragen.
Disse Koi drage tatoveringer er en hit med både menn og kvinner som de er fargerike og stor tatovering design. Koi drage tatovering er et design som ikke trenger noe mer kombinasjon av design med det som det har kroppen av koi fisk og ansiktet til dragen. Dermed fargene som brukes er den beste del av disse tatovering design. Finn ditt valg av Koi drage tatoveringer fra ideene som er nevnt i følgende artikkel.
Japanske Koi Dragon Tattoo
Koi dragon tattoo betydningen av ovennevnte mytiske oppfatning er at det står for mot og utholdenhet. Som koi fisken svømmer oppover elva og forvandler seg til en drage, symboliserer det at ingenting er umulig når du tror. Hvis du jobber hardt og setter deg til tester, vil du etter hvert stige over din frykt og bli hersker over din skjebne. Den japanske kultur alltid lært det er tilhengere at hardt arbeid betaler, og dermed få disse koi drage tatoveringer kan være veldig inspirerende for de unge i dag. Mer om koi tatovering mening.
Koi Dragon Konvertering Tattoo, The veldig brukte utforming koi dragen er konverteringen av koi fisken inn dragen i elva. Disse tatoveringer har middelmådige fasen der fiskens kropp fortsatt den samme og det er ansiktet er slått inn i dragens ansiktet og det er brann kommer ut av munnen på den. Dette Koi drage tatovering design er en fargerik blanding av koi fisk tatoveringer samt drage tatoveringer satt sammen. Konverteringen legger også vann i design og dermed det kan være bølger og skyer til å følge den. Disse forskjellige design gir tattooers en frihet å blande ulike farger og blander dem sammen på en slik måte at det er umulig, ikke å like dem. Mer om koi ermet tatoveringer.
Tribal Koi Dragon Tattoo; annen flott design som brukes i disse koi drage tatoveringer er måten tegningene er gjort. Det er ulike stiler av maleri disse tatoveringer og de er det tribal og keltisk typer. Tribal tatoveringer med disse koi drager ser veldig classy som de er laget med eksklusivt sort blekk og har mange andre tribal design å gå med dem. Noen ganger er det skript fra den gamle japanske stammens språk som har betydninger, som er ledsaget med disse designene. Skript til å se disse stammenes koi drage tatoveringer svært attraktiv. Den andre måten å lage disse tatoveringer er den keltiske måte tegninger. These Celtic tatoveringer også er laget med svart blekk og er veldig strukturelle mønster.
These Koi drage tatoveringer kan gjøres på mange deler av kroppen din som den nedre rygg, rygg, nakke, armer, osv. De kan gjøres så fargerik som du vil ha dem da dette er en fremtredende eiendommelighet den japanske tatoveringer og dermed blir foretrukket av mange tatovering fans. Mer om ermet tatoveringer.
Dermed med disse ekstraordinære koi Dragon Tattoo design, kan du få et bredt utvalg av hoteller for din tatovering design. Derfor velger de beste og gå få dere en stor koi drage tattoo på ermet.

No comments:

Post a Comment