Friday 20 January 2012

Best Eyeliner

Eyeliner er en kosmetisk som blir brukt rundt konturene av øynene for å definere og markere det. Dens flertallet av brukerne er kvinner. Det sies at de første brukerne av eyeliner var gamle egypterne og mesopotamerene. De brukes til å lage mørk svart linje rundt øynene med det. Det er en rekke typer eyeliners tilgjengelig i skjønnhet butikkene. Typene omfatter væske, pulver-baserte, voks-basert og Kohl. Den flytende eyeliner er beskrevet som et ugjennomsiktig væske som brukes rundt øynene ved hjelp av ørsmå pensel eller applikator laget for dette formålet. Den kommer vanligvis i små flasker.
Pulveret basert eyeliner er faktisk et tre penn. Det er stort sett tilgjengelig i ulike mørke matt nyanser. Voksen-basert eyeliner er en bløt blyant som inneholder voks. Det anses å være den beste eyeliner av mange mennesker som det er lettere å gjelde i sammenligning med andre typer eyeliners. Kohl eyeliner er et mykt pulver som er igjen tilgjengelig i mørke nyanser med matt effekt. Det kommer i form av blyant, løs pudder, og selv presset pudder. Det er mest brukt til å lage en flekk på øyelokkene. Les videre øye sminke og eyeliner teknikk.
Hvordan velge ett Eyeliner?; Hvis du har en vanlig hud, trenger du ikke å bruke mye tid på å finne de beste eyeliner for deg selv. Akkurat som de fleste kosmetiske produkter, vil en god kvalitet eyeliner passer din hud. Men hvis du har tørr eller en fet hud, må du søke i god tid før du kjøper en. For tørr hud, gå for voks-baserte eller Kohl basert eyeliner. En væske eyeliner kan krøll på øyelokket mens en blyant eyeliner kan ikke endelig. Din oppgave med å velge ett eyeliner for fet hud blir mer tøff hvis du har en fet hud. Dette er fordi, de fleste av eyeliners ikke passer denne type huden. De over produksjon av olje gjør eyeliner renne ned til piskeslag og ødelegge utseendet på ansiktet. Imidlertid kan en blyant eyeliner tilfredsstille deg til en viss grad. Mange av brukerne kaller det beste eyeliner for fet hud.
Nå-en-dager har fremskritt i den kosmetiske industrien introdusert vanntett eyeliners. Slike eyeliners er enten vannavstøtende eller svette motstandsdyktig. De er tilgjengelige i ulike form for ulike hudtyper. Best vanntette eyeliners er etterspørselen av denne alder, og uten tvil det beste eyeliner valg for alle mote-orientert kvinne.
Hvordan søke en Eyeliner?; Det er enkel måte å bruke noen form for eyeliner. Du kan følge instruksjonene med noen variasjon og ditt nivå av komfort. Du kan ikke gjøre det pent i første forsøk men regelmessig og forsvarlig praksis er nøkkelen. Hvis du vil lære hvordan du kan bruke en eyeliner standard måte, ta en titt på følgende konto.
Eyeliner Pencil: Stå foran speilet og hold eyeliner blyant med din dominerende hånd. Lukk øyet som du vil bruke eyeliner. Hold det andre øyet åpent. Sett eyeliner blyanten i ytre enden av den lukkede øyelokk. Fra dette punktet, trekke en linje mot indre slutten. Prøv ikke å bryte linjen i mellom. Eyeliner blyant ikke tar tid å tørke. Du kan åpne øynene rett etter. Hvis du vil, kan du bruke eyeliner på nedre lokket på den måten samme som beskrevet ovenfor. Eyeliner blyant kan brukes både på øvre og nedre øyelokk. Følg alle instruksjonene for å bruke eyeliner på den andre øyet.
Liquid Eyeliner: Forbered deg selv for å bruke eyeliner som foreslått i avsnittet ovenfor. Åpne flasken av eyeliner. Lokket er utstyrt med myk pensel. Hold lokk ved munningen av flasken for å droppe overskudd av væsken. Nå, setter spissen av penselen i den ytre enden av den lukkede øyelokk. Tegn en jevn linje ved å flytte mot indre slutten. Hvis linjeskift et sted i mellom, på nytt væsken å gi linjen et jevnere utseende. Hold øyelokket lukket i et par sekunder å la tørking av væsken. Utfør gitt trinnene i det andre øyet. Begge øynene er satt med eyeliner på dem. Her er noen flytende eyeliner tips.
Les videre:; Eyeliner som ikke Smudge, Eyeliner Tips og triks, Voksen-baserte eyeliner kan brukes mer eller mindre på samme måte i veien foreslått i tilfelle blyant eller flytende eyeliner. Du kan gjøre bruk av fingeren eller en applikator for å møte formålet. Hope, ga denne artikkelen du en idé av beste eyeliner og den beste måten å bruke den.

No comments:

Post a Comment