Monday 23 January 2012

Squeaky Dryer

Tørketrommelen er i gang og plutselig merker du at det er å lage en lyd. Støyen fortsetter for neste syklus også, og fører til mye ergrelse. Hva gjør du i dette tilfellet? Tørketrommel feilsøking er ikke en vanskelig oppgave som du kanskje lurer på. Nedenfor er noen tips på å sjekke dette hjemme apparatet og finne ut hvorfor ikke tørketrommel knirker og lære hvordan å fikse squeaky tørketrommel.
Knirker Dryer: Ting å Sjekk
Før du begynner å reparere en pipende tørketrommel, sjekker om det er en løs gjenstand inni. Mest sannsynlig en løs knapp, zip eller metall fra klær kan være traff trommelen og produsere den lyden. Så slår den av og åpne lokket for å sjekke om det er noen løse gjenstander eller metalldeler som kan sprette på innsiden trommelen som fører til en knirkende tørketrommel. Hvis du ikke kan finne noen slike gjenstander, kan støyen være forårsaket av en defekt del. Så fortsett å sjekke disse. Finn mer om vaskemaskiner.
Trinn 1: Som nevnt ovenfor, slå av strømmen og koble fra tørketrommelen. Nå tar den bort fra veggen, slik at du kan få tilgang til fremre og bakre del. Ta det på et sted hvor du er komfortabel å arbeide med den.
Trinn 2: På baksiden er det en tilgang panel. Du må fjerne denne tilgangen panelet ved å fjerne skruene fra panelet. Nå kan du vise valsene, kabelføringstrinsen, belte, etc.
Trinn 3: Start med å sjekke rullene som brukes av de fleste av tørketromler å støtte trommelen. Hvis disse valsene er slitt, vil de føre til squeaking tørketrommel. Først sjekk om de er tette, om så bare rent dem. Hvis ikke, må du bytte ut hele settet med ruller. Pass på at du kjøper valsene av samme modell for best resultat. Hvis disse er i god stand gå videre til neste trinn.
Trinn 4; Deretter kontrollerer glir. Disse er vanligvis laget av plast og brukes som en støtte til trommelen. Hvis disse er slitt ut at de kan være årsaken til squeaky tørketrommelen. Du må kanskje bytte dem i tilfelle smøring ikke hjelper.
Steg 5: Sjekk kabelføringstrinsen som er festet til tørketrommelen motoren. En slitt skivene kan føre til at kontinuerlig og svært irriterende støy. Du kan få kabelføringstrinsen av samme modell, og erstatte det selv, eller ringe til en profesjonell for denne oppgaven.
Trinn 6; Neste trinn i squeaky tørketrommelen reparasjon er å sjekke viften hjulet. Blåser hjulet er i utgangspunktet en plast del av tørketrommelen som trekker luft ut av klærne trommelen og skyver ut gjennom eksoskanal. Hvis blåseren hjulet er slitt, kan det føre til en knirkende tørketrommel. Noen ganger kan det bli tett med lo, videre fører til at konstant støy. Så først få den renset og sjekke det. Hvis fortsatt det er bråkete, må du få det erstattet. Les mer på vaskemaskin tørketrommel combo enheter.
Les mer om å reparere tørketrommelen i artiklene:; Slik reparerer en tørketrommel; Feilsøking Electric tørkere, Hope nevnte tips om å reparere den squeaky tørketrommelen vil hjelpe deg. Hvis støyen vedvarer, kan du ringe service fagfolk og få reparert tørketrommelen. Etter vedlikehold og service rutine for denne viktige husholdningsapparater vil sikre at slike problemer ikke oppstår og tørketrommel opphold i god stand.

No comments:

Post a Comment