Monday 9 January 2012

Travertin benken

Benken er en av de mest synlige funksjonene i ethvert kjøkken. Dessuten beskytter den veggene i kjøkkenet mot fuktighet og regelmessig spruter av daglig matlaging. Når du planlegger et kjøkken remodeling, er det ikke noe mer interessant enn å installere en travertin benken. Travertin er i utgangspunktet en naturlig forekommende sedimentær bergart som er dannet av sedimentering av karbonat-forekomster i geotermiske kilder. Det er porøst i naturen og har en komposisjon ganske lik som kalkstein. Travertin flis er tilgjengelig i et bredt spekter av farger som gylne Browns persisk Red til lys kremer. Størrelsen på flisene varierer også fra noen inches til flere fot.
Travertin benken Installasjon
Først av alt, du må måle området der travertin tile skal installeres. Så du må kjøpe antall fliser pr kravet ditt. Annet materiale som trengs for denne jobben er: flis avstandsstykker, våt flis så, thinset mørtel, tannsparkel, og fugemasse. Når alle disse tingene har blitt anskaffet, følg instruksjonene nedenfor:
Step # 1: Lay flisene på en flat underlag å lage en design for benken. Det er flere travertin benken design som du kan lage med disse fliser. Du kan bruke travertin fliser i forskjellige farger og arrangere dem i tilfeldig rekkefølge for å lage en fargerik design. Eller annet, kan du opprette en aksent til en varm farge som gyllenbrune og omringe aksenten med multi-fargede fliser. Stripe mønstre med to alternerende farger også titt hyggelig på kjøkkenet benken. For dette har du å bruke lang og tynn fliser. Få mer informasjon om kjøkken benken ideer.
Step # 2: Nå som design er klart, begynner å installere dem på benken området. Klargjør thinset mørtel henhold til instruksjonene av produsenten. Ta en liten mengde mørtel på en trowel og anvende den i form av et tynt lag på et seksjon av veggen. Du kan starter fra alle ett hjørne av veggen. Deretter plasserer brikken på mørtelen og flytte det litt på begge side. Dette vil skape et vakuum forsegling for flisen.
Step # 3: Plasser flis avstandsstykker slik at gapet mellom to fliser forblir uniform. Installer fliser en etter en for å fullføre rad. Når du når grenser, kan du ikke kunne plassere ett helt flis i gapet. I så fall, har flisen skal skjæres som per måling av gapet med hjelp av en våt flis sagen. Deretter installere det neste settet med fliser på andre rad pr design. Når hele benken området er dekket med travertine fliser, holde dem urørt for neste 24 timene slik at de kan riktig stilt.
Step # 4: Etter 24 timer, forberede flisen fugemasse. Damp flisene med vann, ta ut avstandsstykkene og starte fylle i rommet med nylagede fugemasse. La fugemasse tørke i 10-15 minutter. Hvis du oppdager overflødig fugemasse på fliser overflate, tørk den av med en fuktig klut. When the gysemassen er herdet grundig, påføre et good kvalitet brikke sealant som passer for travertin fliser.
Travertin benken Care
En av de største fordelen med travertin flis benken er at det er ganske motstandsdyktig mot vanlige kjøkkenet flekker. Dens rengjøring og vedlikehold krever ikke mye arbeid. Har imidlertid skal rengjøres regelmessig ellers fugemasse kan skades. For regelmessig rengjøring, bruk fortynnet oppvaskmiddel vaskemiddel på dem. For å få kvitt noen gjenstridige flekker på travertin benken, bruke en tykk pasta av natron og vann. Påfør den i form av en tykt lag på hver av merker og vent til lime blir tørr. Tørk den av med fuktig stykke klut. Denne behandlingen bør klare opp flekken. Hvis nødvendig du kan gjenta programmet.
Know mer på:; Travertine Tile Rengjøring; Travertine Tile Care, The skjønnhet og elegansen travertine benken vil hjelpe deg å gi en moderne utseende til kjøkkenet. Mens velge fargen på travertin fliser, sørg det burde blend godt med fargen av kjøkkenet countertops og kjøkkenskap. Å utheve benken videre, kan du bruke noen lav spenning belysning i det området.

No comments:

Post a Comment