Sunday 15 January 2012

Formelle antrekk for menn

Men som regel dekket seg med formelle attires i bryllup, bryllup mottakelser, forretningsmøter, jobbintervjuer, begravelser, løp, sosiale sammenkomster, etc. Formell attires er også kleskoder for menn i kontorer. Noen ganger får du rådvill når det dreier seg om å velge riktig type formelle antrekk for ulike anledninger. Noen ganger er man ikke i stand til å gjøre et valg mellom høyre skjorte eller den formelle bukse. Velge fargen på slipset blir til enda tøffere. Og i en tilstand av forvirring, ender du opp delta anledningen med en rotete kombinasjon av kjole og sko. Ganske ofte er du kanskje klar over det, men det er alltid fengende øyne og skarpe tunger uansett hvor du går, som ikke la noen anledning til å kaste en kommentar som skarp og skarpt som slag av et monument, på antrekket ditt. Det eneste resultatet forlegenhet. Hvis du har møtt en situasjon som dette, da er det på høy tid å endre dressing forstand. Gå gjennom denne artikkelen å få en bedre forestilling om formell påkledning for menn. Les mer om formell kjole mønstre.
Menn Formelle antrekk
Du kan av og til lurer Hva er et formelt antrekk for menn?, Er det alt om tucking en skjorte tett inne i buksen, bære en polert støvel og flytte ut?, Hvor kjedelig det er! Hvis det er din begrep om formelle antrekk, må du reform dine tanker umiddelbart. Formelle antrekk for menn har en høy stil kvotient og en unik eleganse. Følgende innhold vil definitivt øke din dressing forstand.
Skjorter, jeg føler WHITE er den sikreste fargen for menns formelle antrekk. I jobbintervjuer eller begravelser, utfyller hvit skjorte for anledningen. Lett nyanser som off white, lilla, lys blå, olivengrønn og lysegul også gir deg en mer avslappet uttrykk. I partier eller sosiale sammenkomster kan du selv prøve mørke nyanser som kaffe brunt, svart, marineblå, mørk grå full ermer skjorter. Tuxedo kjole skjorter med vinge og turndown collars ser fantastisk. Klassisk dress skjorter med folder i front også ser flott ut. Ikke gå for noe transparent materiale til formelle antrekk.
Bukser; Fargen på buksen skal utfylle skjorta. Hvis du er iført en lys farge skjorte, bør bukse være en mørkere nyanse. Mørk farge bukser går bra med mørke nyanser av skjorter også. For eksempel, ser en dyp kaffe brun skjorte bra på en svart bukse. Det er veldig viktig å få en god plass når du velger din formelle bukse. Bukser med legg i front er den klassiske typen, mens slacks kutt eller boot cut er den vanligste typen.
Slips, Fargen i tie er en av de viktigste telle i formelle antrekk for menn. Å velge riktig slips fargen gir eleganse til kostyme. Båndet skal ikke være for prangende og lyse. En svart slips antrekk passer perfekt med en hvit smoking eller en hvit formell skjorte og vice versa. Mørk farge tuxes liker blått, brunt og grått også samsvare godt med lys farge formelle skjorter. Bruk en lys farge slips mens han deltok i en formell anledning i morgen. Dark fargede tuxes ser vanligvis bra i kveld. Unngå flashy farger løgn gult, oransje, fluorescent, osv. Satin bånd med klassisk design er gode valg for partene. I halvt formelle anledninger som fester, kan du utelukke uavgjort og bare slitasje jakke og lange bukser med en formell skjorte.
Jakker, Jakker er ikke alltid en må med den formelle antrekk. Imidlertid kan stilige kåper og jakker på bryllup anledninger og selskaper skape en prakt effekt. En hvit tuxedo med en svart jakke og svart slips er den ultimate formelle antrekk for menn. Lys farge jakker ser pen om morgenen. Du kan velge fra det brede utvalget av materialer tilgjengelig i stoff butikker. Jakker må ha en stilig kuttet med ordentlig knapper. Løft ikke prangende farger på jakker som rødt, oransje, osv. Du kan komplettere jakke med fargen på skjorta.
Sko; Du formelle antrekk er ufullstendig uten et par gode sko. Bruk dyre stilige sko, folk alltid merke til det. Sko reflekterer status. En jet black formell laced sko går bra med alle typer formelle antrekk. Aldri velger fargerike sko. Du kan prøve ut en mørk brun fylt sko med lyse skjorter og bukser.
Belt; Det siste er i beltet. Velg en matt ferdig jet svart farget skinn belte. Gå for stilig sølvspenner og ikke gull. Et bredt brunt belte ser også classy. Nok en gang sier nei til prangende farger for belter.
Formell Business antrekk for menn
Vær forsiktig når du velger formelle business antrekk for menn, fordi møtende virksomheten ville bety at du er blant viktige hoder og formelle antrekk kan reflektere din personlighet. En tradisjonell forretning dress med eller uten en matchende vest er ideelt. Pin en classy tux med din bedrift dress. Your dress må være godt tilpasset med høy kvalitet materiale. Ull, silke, ren bomull med sort, mørk grå eller marineblå nyanser ser best hos menn. Deg skjorta skal være hvite eller lyse nyanser med knappen nede. Legg eleganse med gode kuttet mansjettknapper. Båndet bør være konservativ og solid farget silke. Patent lær eller glatt skinn sko med blonder passer best. Sett på skinn sko er også bra. Steg frem med denne formelle business antrekk.
Les mer på:; Formell Wedding antrekk; Formell Etikette regler; Med disse kombinasjon, er jeg sikker på at du har fått en god idé om det perfekte formelle antrekk for menn. Du kan lage varianter av formelle kleskoder avhengig av anledningen type. Ha alltid et godt øye for farger som bidrar til anledningen. Fremfor alt vil ditt elegante formelle antrekk som passer deg, bare når du skrittlengde med tillit og snakke med intelligens. Alle de beste!

No comments:

Post a Comment