Saturday 21 January 2012

Oil Paint Tørketid

Oljemaling er en langsom tørking maling, som består av partikler av pigment suspendert i en tørrende olje, som er mest vanlig linolje. For å endre viskositeten på maling et løsemiddel som terpentin eller white spirit og lakk kan legges for å øke glans av tørkede filmen. Olje maleteknikken er mest foretrukket på grunn av sin rikdom av farger og tekstur maling produserer på papir. Men, nybegynner malere møte problemet med å bedømme tørketid på denne malingen. Som en av de praktiske egenskapene til oljemaling er, det tar lang tid å tørke. Oljemaling kan ta flere uker å tørke, og dermed en kunstner må male i mange økten mens du arbeider med et kunstverk. Men, på grunn av tendensen den det gir veldig subtil blanding av farger. Dessuten tillater dette mediet til å produsere levende farger med en naturlig glans og tydelig kontrast. Oljemaling har også en overflate gjennomskinnelighet som er like menneskelige huden, som gjør det til et ideelt medium for å male portretter. Nevnt nedenfor, er de ulike farger og nyanser med oljemaling tørketid, som vil hjelpe deg å bedømme tørketid på en individuell skygge.
Oljemaling Tørketid
Tørketiden av en maling farge avhenger av pigment som finnes i maling, for eksempel, titan hvit tørker sakte fordi det er avledet av titandioksid. Listet nedenfor, er ulike farger, deres nyanser og tørketid. Referere til disse tørketid for olje maling av ulike nyanser, mens maleriet bruker oljemaling.
Hvite: Nyanser av hvitt som sink og titan faller under oljebasert maling tørketid som er langsom, og kan ta 5 eller flere dager. Shade av hvite som er avslag er raskt tørker maling, og kan tørke i en periode på 2 dager. Mer om, akrylmalerier.
Blacks: Svart farge mars er hurtigtørkende og tar ca 2 dager å tørke. Black lampe og elfenben er langsom tørking, og kan ta 5 eller flere dager.
Gulfarger: Gul cadiums og Hansa kan ta rundt 5 eller flere dager. Gule nyanser som oker og mars tar rundt 5 dager å tørke. Nyanser av gult som Napoli, kobolt og indiske gult er raskt tørking farger, som tar rundt 2 dager tid. Gul rød farge som er kadmium oransje er også langsom tørking maling, som tar rundt 5 eller flere dager.
Liverpool: Nyanser av rødt som brukes til maling som er kadmium og Alizarin ta utvendig oljemaling tørketid rundt 5 eller flere dager. Shade av røde mars tar rundt 2 eller flere dager.
Jordarter: Shades of Earth som er siennas og umbers tørker fort farge, som tar to dager å tørke.
Lilla: Shade of lilla som er mangan er en hurtigtørkende maling, som tar ca 2 dager å tørke. Andre nyanser av lilla ta 5 dager å tørke, som kobolt fiolett og mars.
Blues: Mange nyanser av blått tørker fort, og bare ta to dager tid til å tørke slike nyanser er kobolt, mangan, phthalo og prøyssiske blå. Andre nyanser som ultramarinblå og Cerulean blue ta rundt 5 eller flere dager for å tørke. Les mer om, akvarell malerier.
Greens: Nyanser av grønt som Viridian og terre verte fall i sakte tørketid for oljemaling, som er 5 eller flere dager. Men, er nyanser av grønt, som er phthalo en hurtigtørkende oljemaling, som bare tar to dager tid å tørke.
Disse ble de ulike oljemaling tørketid. Du kan legge noen dråper av tørrende olje til olje farge, for å fremskynde prosessen med å tørke. Imidlertid kan tørke oljer endre skyggen av malingen, så sørg for å legge dem før du begynner å male, i stedet for å legge til tørking oljer til lakkfarger halvveis.

No comments:

Post a Comment