Wednesday 11 January 2012

Dating Advice for kvinner fra menn

Så la meg bare starte med å si at i denne lille artikkelen om dating råd for kvinner fra menn, jeg ikke til å bli en tiss bit fin. I denne artikkelen vil plassere foran deg noen kalde, harde fakta. Etter min oppfatning kan det menn vil ha i et forhold ikkje utsettes for eufemismer. Så gå på, her er en artikkel om dating råd til kvinner fra menn. Men jeg antar, kanskje du kjenner en god del allerede ... Les videre for mer informasjon om dating tips.
Dating rådgivning for kvinner
Advice # 1: Menn Hate griner; I min mening er dette en av de viktigste dating råd for kvinner fra menn. Studier sier at kvinner bruker griner som en måte å sikre at menn få noe gjort, mens menn ikke gjør det rett og slett, fordi de får fryktelig sint med griner og avhør. Så det beste rådet er her for å stoppe griner! Ved ganske enkelt hinting, innimellom, men færre ganger samlede, vil menn få ting gjort og med minimum oppstyr og tap av energi på din side. Mer om dating råd for jenter.
Råd # 2: Menn hater å bli fortalt hva de skal gjøre, fordi det er måten hjernen vår har vært programmerte sidan steinalderen. Menn har alltid tatt egne avgjørelser og eventuelle slags inter-mekling eller verdi tillegg har generelt blitt mislikt. For alle som mennesker kan si om det være kvinne bak hvert vellykket mann, hvisking råd i hans ørene, hater menn lytting. Jo bedre lyttere blant oss kan ikke sinnet, men generelt se denne verdien tillegg som pirk og fryktelig frustrerende. Mer om dating råd og tips: online dating-tjenester.
Råd nr. 3: Menn som hater kvinner som ber retoriske spørsmål, jeg antar det er noen spørsmål menn hater å svare. Betyr dette kjolen gjøre meg se feit? Hvorfor ikke forstår meg? Du ikke bryr deg om meg disse dagene ... Du ikke elsker meg lenger ... All den slags ting. Men virkelig, virkelig hater å lytte til disse tingene, fordi, vel, vi virkelig har noe svar til disse spørsmålene bortsett fra nei, sorry, nei og nei henholdsvis. Så ikke spør den type spørsmål som virkelig hjørnet oss. Vi elsker deg. Fordi hvis vi ikke gjorde det, ville vi ikke være med deg. Les videre for mer dating råd.
Råd # 4: Men Like Being bortskjemt; Enda mer enn kvinner. En massasje for deg tilsvarer en fin 4-retters hjemmelaget middag til oss. Shopping for deg tilsvarer du plukke opp sjekken til middag innimellom. Det handler om grader. Den som sa at menn ikke trenger å bli skjemt bort er helt feil. Også vi liker oppmerksomheten. Også vi som gaver.
Råd # 5: Men Like Smart Kvinner; Vårt forhold til den varme blond på forsiden av Maxim eller Vogue ender ganske mye der og da. Menn liker smarte og uavhengige kvinner. Fordi lets face it, det svingete jenta har egentlig ikke noe mye utover sitt utseende og en smartere dem byr på et mye mer når det gjelder kvalitet. Just, avstå fra mas og spørsmål! Les mer på forholdet råd for kvinner.
Råd # 6: Menn Som Interessante kvinner; Så når vi sile gjennom online dating profiler for kvinner, vi vanligvis ser for humoristiske mye, den vittige de med et fint vits opp ermet sitt. Så legge et snev av vidd i profilen din er en av de beste online dating råd for kvinner fra menn. Oh, og en av de viktigste online dating tips for kvinner: Legg et godt bilde også! Les videre for mer informasjon om online dating tips og triks.
Så dette var alt om dating råd for kvinner enn menn. Reading menn er en forferdelig lett oppgave, som enhver kvinne med gjennomsnittlig intelligens kan gjøre. Alt du trenger å gjøre er å holde øynene åpne!

1 comment:

  1. Ble litt upassende de jeg skrev over. men kan altid prøve å om formulere det best mulig. kan ikke fordra sex datesteder som tinder eller dirty-affairs.net . nettop fordi man altid føler at det er andre som leser den såkalte private samtalen ! ikke mening å høres ut som et troll . men liker helst den gamle pub til pubb metoden. med tanke på alt man legger igjen av digitale spor.

    ReplyDelete