Sunday 15 January 2012

Brick Finer Fasader

Bortsett fra å styrke den arkitektoniske stil og design av huset, sidespor tjene flere andre formål. Det kan beskytte de indre strukturene fra ugunstige værforhold som sterkt sollys, sterk vind, kraftig nedbør, frost, osv. Noen typer ytterkledning kan fungere som en isolasjon mot varme og lys også. Så, velge huset ytterkledning er svært viktig. Retten Fasader skal være egnet for de lokale værforhold, det må være holdbart med mindre vedlikehold, og fremfor alt må passe inn i budsjettet. Mens mur, treverk, stein, osv., er noen av de tradisjonelle valgene, finnes det en rekke nye Fasader materiale, hvor du kan velge den rette for ditt hjem. Artikkelen omhandler murstein finér Fasader, som kan være det perfekte valget hvis du vil at ser ut av murstein, men kan ikke råd til det.
Hva er Brick Veneer Fasader?
Brick er en av de eldste materialene som brukes i mur konstruksjon. Den er laget av brent leire og er funnet å være holdbar og langvarig. Solid murstein danner strukturelle elementer i en konstruksjon, da de har til å støtte lasten innenfor murene, samt av taket. Vanligvis, solid murstein, det fire til åtte inches tykk, brukes i bygging av boliger. I motsetning til slike konvensjonelle murstein, er tegl finer ytterkledning en type tynn murstein overflate, som brukes som en siding. Det kan defineres som en tynn overflate materiale som er brukt på solid vegg overflater, slik som å oppnå den naturlige utseendet på en murvegg. Brick finer kan brukes på både indre og ytre overflater. Les mer om ulike typer hus ytterkledning.
Det finnes forskjellige typer tegl finer sidings, som varierer i størrelse, tykkelse, og metoden for installasjon. Mens noen typer likne typiske røde mursteinene, mens andre har en mer rustikk utseende. Men, murstein finer sidespor er rundt 10-50 millimeter i tykkelse, med samme lengde og bredde på en vanlig, tradisjonell murstein. Brick finer Fasader leveres i forskjellige farger, teksturer og utførelser. Variasjonene i fargen skyldes forskjeller i den kjemiske sammensetningen av råvarer (skifer eller leire) og intensiteten i skyte. Teksturen Forskjellen oppnås ved å vedta ulike typer overflatebehandling. Thin murstein finer ytterkledning er også tilgjengelig i forskjellige former, slik som å forenkle sin installasjon på terskler, gesimser, etc.
Brick finer Fasader er veldig populært på grunn av sin billigere pris, i forhold til vanlige, tradisjonelle murstein. Bortsett fra det, er det lett å installere og er gunstig i å tilby en isolasjon til huset. Brick finer Fasader er svært mye brukt på både interiør og eksteriør vegger, gangstier, terrasser, peiser, gulv, osv. Fremfor alt er dette materialet funnet å være holdbar og motstår brann også. La oss ta en titt på hvordan du installerer murstein finér siding. Les mer på stein finér.
Brick Finer Fasader Installasjon
Installasjon av murstein finer ytterkledning avhenger av type og formål. Tynne og lette murstein finer er installert på overflater på samme måte som keramiske fliser følges vegger. En annen metode er å montere en mur finer vegg, dekker utsiden ansiktet av rammen bygningen. I dette tilfellet er tegl finer vegg laget på en egen stiftelse og et lite gap som er igjen mellom murstein fineren installasjon og den eksisterende veggene av bygningen. Imidlertid vil murstein fineren ytterveggen kobles til rammen bygg på noen punkter. Hvis du vil installere tynne typen av murstein finer ytterkledning, må du chip eksisterende veggflater, etter rengjøring dem grundig. Fjern flak fra overflaten og påfør limet mørtelen, i henhold til instruksjonene fra produsenten. Ved ujevne veggflater, må du nivået dem først, ved å anvende en skramme strøk. Når limet mørtelen påføres en tykkelse på 10 mm, nivå mørtelen og gre det med en tann sparkel. Nå trykker murstein finer fast til veggene, slik at mørtelen stikker ut gjennom sidene. Bruk en pensel til å jevne ut mørtelen som stikker ut gjennom sidene. I tilfelle av større flater, er murstein finer støpt med betong for å danne prefabrikerte paneler som kan installeres enkelt.
Nå, du har en grunnleggende forståelse om murstein finer Fasader og installasjonen. Brick finer Fasader koste avhenger av type, metode for installasjon, etc. Selv om dette materialet er ofte brukt som en erstatning for andre typer ytterkledning, er tegl finer ytterkledning også brukt i nye konstruksjoner.

No comments:

Post a Comment