Monday 23 January 2012

Ring Finger Tatoveringer

Ekte kjærlighet varer evig og så skal sine spor. Ring finger tatoveringer er den perfekte måten å gjøre din kjærlighet vare livet ut. Dette er en måte symboliserer din kjærlighet til evigheten og vise det til verden. Videre, ring finger tatoveringer er relativt billigere enn gull eller diamanter ringer. Dette er ganske mye grunnen til at ringen finger tatoveringer er berømt blant unge elskere. Å kjenne historien og betydningen av ringen finger tatovering som du vil ha er svært viktig. Her følger noen ringfinger tatoveringer ideer som du kan plukke fra.
Ring Finger Tatoveringer Designs
Celtic Knot; Den keltiske knute er trolig det eldste keltiske kunstverk, bestående av intrikate geometriske figurer. Mesteparten av interlaced mønstre for Celtic design representerer forbindelsen med endeløse syklusen av universet og livet den havner. For eksempel, er Trinity Knot, noe som har tre poeng sammen en trekant, et symbol på Faderen, Sønnen og Den Hellige Ånd. Knuten kalles også som 'Love Knot' som det er kjent å betegne incandescent ånd, evig liv og aldri-ending kjærlighet. De andre keltiske knute design er en Triskele, som består av sikringsanlegg spiraler. Disse spiraler er kjent for å representere fruktbarhet, reinkarnasjon, skapelse, bevaring, ødeleggelse, engasjement og evigheten. Les mer på Celtic tatoveringer.
Claddagh Ring, Claddagh ring, som en ring finger tatovering design er svært kjent. Oppkalt etter fiskeværet landsby kalt Claddagh, is ringen utforme symbol sann kjærlighet og vennskap. Legenden sier at en ung fisker, Richard Joyce gav denne ringen til hans kjærlighet og lovte å gifte seg med henne. Men før ekteskapet kunne skje, ble han bortført av sjørøvere. Hans forlovede nektet å tro han aldri skulle komme igjen. Hun ventet for fem år, inntil en dag han unnsluppet, gjorde sin formue og returnerte å elske hans. Siden da, har denne ringen er en representasjon av løfter og engasjement også. Ringen består av to hender som holder en kronet hjerte. Hendene representerer vennskap, representerer kronen lojalitet og hjertet er et symbol på kjærlighet uangripelig. Dette er også et irsk symbol for kjærlighet.
Bokstaver, Bokstaver din forlovede navn på ring fingeren er også noen flotte gifteringen finger tatoveringer. Hvis navnet er for lang, kan du få betydning av navnet tatovert på fingeren, som en ring. For eksempel, mitt forlovedes name 'Harsh' (egentlig betyr motsatt i marathi), som er for lange til å tatovert på fingeren. Siden det betyr "lykke", kan jeg få et synonym som, "glede" tatovert på min ring finger. Det ville ikke være for hardt (pun intended) til å bære et lite tatovering sånn! Så du også kan bære din elskers navn som en tatovering.
Jeg Do; Ta på det tenkehetta og du vil aldri gå tom for ringefingeren tatoveringer ideer. Stedet ha et rudimentært bryllup liker walking ned midtgangen, utveksle ringene og si 'jeg', få en tatovering! Get dere en tatovering som sier «I Do" over din ring finger. Sørg for å få tatoveringen ettervern fra tatovør, for å gjøre denne innskriften siste lykkelig sammen. Kan det være en bedre måte å være sammen i smerte og nytelse? Jeg tror ikke det!
Få mer av; Wedding Ring Tatoveringer; Tattoo Bokstaver Fonts; Tattoo Bokstaver Ideas; Så disse var noen av ringen finger tatoveringer å vitne din kjærlighet er permanens. Før du får en tatovering done, få partneren din mening om ideen. Hvis partneren din ikke ønsker å få en tatovering, det betyr ikke at han / hun er tvilsomt av forholdet du deler. Tatoveringer er ikke ment for alle, er det et personlig valg. Derfor respekterer partneren din valg og gå videre med avgjørelsen din. Tross alt, er kjærlighet en enveiskjøring!

No comments:

Post a Comment