Sunday 22 January 2012

Satellitt Antenne Montering

Mer nylig har de skyhøye prisene på kabel-TV tvunget brukere å skifte til satellitt-TV, som synes å være en mye mer levedyktig alternativ så langt som finansielle delen er bekymret. Satellitt TV gir deg de samme kanaler, men med et bedre bilde kvalitet ved en lavere pris. Mange tror at satellitt antenne installasjonen er en av de mest kjedelige oppgave når det gjelder Satellite TV. Men det er ikke egentlig tilfelle. Hvis du følger riktig prosedyre for parabol antenne installasjonen riktig, kan du gjøre det i et øyeblikk.
Slik installerer en satellitt-antenne?
Parabol antenne er en viktig komponent i en rett nettverk Satellitt-TV, som den mottar signal fra satellitt i bane rundt jorden. Tar det i betraktning, er det svært viktig å installere parabol-antenne riktig. Gitt nedenfor er prosessen av satellitt antenne installasjonen steg for steg.
Ideal Installasjon Site: Hvor å Fastsette Satellite Antenne, The fremst ting å gjøre når installere en parabolantenne, er å finne riktig sted. Satellitten ligger langs ekvator, så dine parabol-antenne skal vende sørover hvis du bor i nordlige halvkule, og mot nord hvis du bor i sørlige halvkule. Vinkelen på antennen vil være avhengig av området du bor i. Normalt er satellitt plassert hvor som helst mellom 30 og 60 grader. For Nord-statene i USA forhøyningen ville være 30 grader, mens den samme for de sørlige statene ville være 60 grader. Trær og menneskeskapte strukturer kan hindre signalene, og dermed du må installere parabolen antennen på slikt sted hvori ville det være noen slike hindringer.
Peker Koordinater: Finne riktig retning, Nok et viktig aspekt av satellitt-antenne installasjonen er finne peker koordinatene for retten. Dette kan gjøres ved å koble mottakeren til TV, og sjekke menyen. Koordinatene vil gjenspeiles på skjermen i form av noen tall. Disse tallene viser i utgangspunktet ønsket høyde (opp-ned tilt) og azimuth (venstre-høyre-innstilling). Noterer disse tallene, og fortsetter med parabol anleggsdelen. Neste skritt er å gå til installasjonsstedet du har valgt, og finne koordinatene med et kompass. Pass på at du holder kompasset riktig, og finne retningen tilsvarende azimuth nummeret. Denne vil være i hvilken retning din parabolantenne bør ideelt overfor. Les mer på parabol-antenne justering.
Montering av Mast, Du vil fikse parabolen antenne over et metall montere tilgjengelig med systemet. Du kan montere mast på massivt tre, mur / betong vegg, en stang eller taket. Montering av mast på taket, men bør være det siste alternativet. Utstyrets du trenger for å sikre masten vil avhenge av hvor du velger å montere den. For eksempel, kan du bruke lag-skruene for å feste masten massivt tre, men da fikse det masten betongvegg trenger du dobbelt ekspansjon anker og maskin skruer. Du vil også måtte nivå masten fra side til side, hvis du monterer den på en vertikal overflate, og forfra og bakover, hvis du monterer den på en horisontal flate. Du må sørge for at festet er solid, som det må bære vekten av fatet, som vil bli fikset over det.
Feste Dish, Sett fatet-LNB arm på toppen av masten, og begynner å koble kabelen. Koaksialkabelen må rutes gjennom masten, og er koblet til LNB-enheten. For å kunne gjøre dette, må du kontrollere at du har 2 meter av ekstra kabel etter å trekke det gjennom masten. Pass denne kabelen gjennom LNB støtte arm, og ta det med til LNB. Ha litt silikonfett på LNB og koble den koaksiale kabelen til det. Det anbefales å jorde systemet, slik jording vil sikre at systemet er trygt fra lyn skade. Nå du er ferdig med satellitt antenne installasjon, og den neste tingen å gjøre er å koble kabelen til mottakeren ved å finne "Satellitt In" jack på baksiden av mottakeren. Det siste trinnet er å finjustere signalet. Regelen av tommelen er mer signalet, mindre er sjansene for å støte på problemer under en dårlig vær. Selv om den maksimale signalet du kan oppnå 100, er det lite sannsynlig at du vil få det samme. Signal fra 60 til 90 er ideell for bedre kvalitet bildet. Les mer på guide for Satellite TV installasjon.
Du kan også gjerne gå gjennom:; Hvordan fungerer Satellitt-TV, Hvordan virker Parabolantenne Arbeid, Satellitt-TV vs Kabel TV, Etter enkle trinn i denne satellitten antenne installasjonen guide vil hjelpe deg i å gjennomføre denne oppgaven med letthet, og grunnleggende kunnskap om arbeid med elektroniske enheter vil komme godt med når du ville kreve å bli med kabelen til LNB. En ting å huske på, er imidlertid at du ikke bør leke rundt med disse elektroniske enheter, hvis du er usikker på hva du gjør. I et slikt scenario, er det bedre av å ty til profesjonell hjelp, snarere enn å prøve ting på egen hånd.

No comments:

Post a Comment