Friday 6 January 2012

Lage et tilbud på et hus - Tips

Ah! For tilfeldighetene og den turbulente banen man må ta når du kjøper et hus like utenfor potensialet av ord. Det er bare umulig. Jeg kan si dette ved å se min bror virkelig gå Bonkers kjører søyle å skrive innlegg, få ting i orden for å kjøpe et hus. Likevel er det intet mindre enn mareritt for å kjøpe et hus. Men hvis du har noen nyttige tips i Kitty din før du tar skrittet fullt ut, godt på veien til din drømmebolig kunne få en smule enklere! Det er selvfølgelig når du slå seg ned på et hus. Bringe til deg da, om å gjøre et tilbud på et hus tips og andre nitty gritties.
Tips # 1; For mye interesse i eiendommen samtidig lage et tilbud er en veldig vanlig feil som skjer med hjemmet kjøpere. Du må spille spillet godt fra ordet gå og uttrykker stor interesse for en eiendom vil skjemme det for deg. Hvordan? Vel, før du selv legger i en forhandlingssituasjon, ville du ha satt deg i en vanskelig posisjon fordi da megleren kan sitere en pris mer enn det du vil. Derfor, opptre som om du har andre fisk i dammen, og at eiendom er ikke den eneste. Les mer på første gang hjemme kjøpe tips.
Tips # 2; Dersom du grubler over å gjøre en lavt tilbud på et hus kan være du kan gå videre med den, men ikke forvent at selger skal kunne rive med av den tilbyr. Det er opp for selger å gjøre et valg. Even til attraktive tilbud, kan selgeren foreslår endringer i pris, belegg dato eller avtale eventualiteter. Man må være veldig forsiktig med det. En kjøper kan godta disse endringene eller forsvare seg mot tilbud. Alle slike ting bør være skrevet ned og dokumentert. Hvis megleren sier at det tilbudet er for lavt til å bli tatt til leverandøren, er det godt å gjøre ham vite at han må gjøre det etter loven, selv om tilbudet er lav. Dette er hvordan du kan komme nær sted til hva du vil betale i forhold til eiendom forhandlinger.
Tips # 3; Husk den Godfather regelen? Personen foran deg bør ikke få enda en liten antydning om hva som skjer i sinnet ditt. Aldri la eiendomsmegler eller selgeren vite hva som er den høyeste prisen du er villig til å betale. Bare hold det for deg selv. Ikke falle for agentens triks hvis han spør hva som er det maksimale som du kan betale. Bare fortell han eller henne beløpet du kan lønn og bli ferdig. Det er en av kardinal aspekter om å et tilbud på et hus og tips knyttet til det.
Tips # 4; Har mange tilbud på hånden. Dette er fordi investorer lage tilbud, uten å ta en titt på egenskapene i rørledningen. Videre satte de opp et tilbud lavere enn prisforlangende og inkluderer en inspeksjon klausul også. Det er å legge til rette backing av avtalen dersom nødvendig i prosessen for å lage tilbud på et hjem. Les mer på første gang hjemme kjøperen bistand.
Tips # 5, Unngå å bli i et travelt etter at avtale er avgjort. Gå gjennom kontrakten nøye, og deretter slå avtalen. Hvis noe er uklart, taler mot enten eiendomsmegler eller selgeren før du bestemmer deg for å kjøpe huset. Hvis du er helt positivt, bare så starte escrow og signere en foreløpig kontrakt. Det er et must huske når det gjelder å lage et tilbud på et hus og tips for å gjøre det.
Tips # 6; Dersom du ønsker å sikre at tilbudet blir tatt til leverandøren, det er en enkel vei ut. Bare registrere tilbudet og gi det til agent å passere til leverandøren. Å ha en sikkerhetskopi, plassere en kopi i posten (letter box) av leverandøren. Du kan til e-post til ham. Hvis du er heldig og eiendommen er eier okkupert, fungerer denne metoden veldig bra. Dette kan være et alternativ, mer samtidig som et tilbud på et hus uten en eiendomsmegler.
Les mer på:; House Kjøp tips; Hvordan kjøpe et hus, Sist men ikke minst, ta med noen beredskap, slik at du kan tilbake ut av avtalen og alltid gå for en full og grundig profesjonell inspeksjon av eiendom! Dette er et must husker når du tenker på å lage et tilbud på et hus, og tips for å lykkes i det! Ellers kan du ha en dårlig erfaring med hvordan 'Realty biter "!
Alle de beste!

No comments:

Post a Comment