Monday 16 January 2012

Macadamia Nut Oil

Macadamia, medlem av det Proteaceae familien, er også kjent over hele verden som Queensland Nut, Bust Nut, dronning av Nøtter, Bauple Nut, og Maroochi Nut. Macadamia nøtteolje er en ikke-eksplosiv olje presset fra kjøtt av nøtter. En opprinnelig fra Australia nut, macadamia nøtteolje er, til tider, innlemmet i ulike matkulturer som steking og salat olje. Dessuten er oljen brukt som en aktiv ingrediens i kosmetikk som en salve. Det er bare to viktigste artene Macadamia integrifolia og Macadamia tetraphylla som er kommersielt brukes, da de resterende artene er giftige og uspiselige. Regnes som en verdifull mat avling, er macadamia nøtteolje produsert for ulike formål. Teknisk sett er den raffinerte oljen produsert fra macadamia mutter klar og amber-farget, som har en nøtteaktig lukt til det. Videre raffinering prosessen er også gjort for ulike bruksområder, forblir imidlertid lukten fremdeles. La oss ta en titt på hvordan macadamia mutter olje arbeider i helse og skjønnhet avdelingen. For å vite mer om macadamia mutter, lese største mac.
Macadamia nøtteolje for hår
Oljen har svært rike innholdet av essensielle fettsyrer, antioksidanter og viktige vitaminer som trenger dypt i håret. Regnes for å være en av de beste hårpleie olje, det strøk håret, gjør håret mykere, sterkere, næring, og revitalisert. Macadamia nøtteolje inneholder svært høy mengde Omega 7 fettsyrer, som fylles håret og reduserer forekomsten av kjedelige, grov, og dehydrert hår. Regelmessig bruk av macadamia nøtteolje i hodebunnen og håret beskytter håret og etterlater det blankt og sunt. Håret produkter laget av macadamia mutter hjelpe ved å:; Forbedre generelle styrken og kvaliteten på håret. ; Formulere en beskyttende barriere gang brukt. ; Mykgjøring tykt, tørt, sprøtt, og grovt hår. ; Eliminere krusete hår og uønskede floker. ; Reviving skadet hår på grunn av varme, forurensning, overskytende vind, oksidasjon, og skadelige kjemikalier i andre produkter. ; Gi UV-beskyttelse mot mulige Søn skade. ; Meste av alt, er det alkoholfritt. ; Macadamia Nut Olje for hud
Macadamia nut olje bidrar til å redusere rynker, fine linjer, og overskytende tørrhet fra huden. Arbeid som en naturlig fuktighetskrem og salve, produktene med macadamia olje i dem hjelpe fange fuktighet fra luften. Kremene er i utgangspunktet lett og ikke-sebaceous som blir absorbert i huden lett. Med høye innhold av proteiner, vitamin E, og mono-umettede fettsyrer, beskytter oljen huden mot skader forårsaket av solen. Alle disse fordelene fra olje bidrar, gi macadamia mutter sitt høye rykte om bedre hudpleie og healing arr, sår og hudirritasjoner. Mange studier viser at macadamia mutter olje for akne ikke er anbefalt av mange hudleger, slik det er kjent for å forverre dens årsaker. Les mer på macadamia nøtteolje ytelser.
Macadamia Nut Oil Ernæring Fakta; Lavere kolesterol nivåer. ; Redusere samlede risiko for å få hjertesykdom. ; Anti-inflammatoriske egenskaper bistand i å redusere risiko for kroniske sykdommer. ; Antioksidanter hjelper i kamp sykdomsfremkallende frie radikaler. ; Sammensetning av 1 / 4 lb av Macadamia Nuts, CaloriesProteinsTotal FatCarbohydratesCholesterolPotassiumCalciumSodiumIronZinc; 7279,23 g78.21 g78.21 g ~ 373 mg36 mg6.6 mg1.8 mg1.44 mg
Bortsett fra fordelene nevnt ovenfor, er macadamia mutter oljen også brukes i aromaterapi. Duften som finnes i oljen er mye kraftigere enn noen andre essensielle oljer som brukes for prosessen. Med det rike og klissete konsistens, er macadamia nøtteolje veldig mye ønskelig for massasje, hårpleie, hudpleie, og mat formål.

No comments:

Post a Comment