Tuesday 17 January 2012

Tea Party Dekorasjoner

Dekorasjoner er blant de viktigste elementene i planleggingen de beste teselskap. Så snart du har bestemt dato for festen og ferdig sende den spesielle teselskap invitasjoner til dine nære og kjære, er det på tide å starte planleggingen av dekorasjoner. Det første er å planlegge lokalet, går det å være inne i huset ditt eller er det kommer til å bli en hage teselskap? Nå vurdere den tilgjengelige plass og gå videre å vite om teselskap pynt du kan må forskjønne området.
Keep It Simple
Mens du begynner teselskap dekorasjoner, husk at det er en "teselskap" og ikke et bursdagsselskap. Så dekorasjoner bør ikke være mye høyt. Du må konsentrere seg om å skape en myk, rolig atmosfære, i stedet for en jazzy en. Istedenfor spille opp hele rommet, må du arbeide meste på bordet og området rundt det. Start det med festen tema som er sikker på å legge moro å partiet og vil gi et definert se til dekorasjoner. Du kan velge en farge tema eller morsomme tema som Alice in wonderland. Alice in Wonderland dekorasjoner er best for barna teselskap. Du kan legge til alle disse elementene som mis-matchet tekopper and skåler på bordet mens du gjør teselskap dekorasjoner for barn, spesielt for at prinsessen teselskap. Kids teselskap dekorasjoner kan inneholde en blanding av farger. Else, kan du har en dual farget tema, som er en god teselskap ideen. Nå som temaet er avgjort, fortsette med å legge til elementer, de essensielle for partiet og til å dekorere området.
Legg til Essential Elements
Hvert av elementene nevnt i denne paragraf skal velges for å matche temaet. Dessuten må de ting koordinere godt med hverandre. I likhet med servietter, duk, tabell matte, servise, må alle utfyller hverandre. Start med en dekorativ duk. Sørg du investere i classy tekopper og teapot som kan brukes for dette partiet. Du kan legge til noen elegant bestikk som sølvtøy til bordet. Prøv forskjellige serviett bretting teknikker og legge nydelig serviett ringer for å gjøre dem attraktive. En av serviettringen ideer for en teselskap er å bruke en tykk dekorativt tråd og streng en tepose i hver. Du kan ordne tallerkener og annet nødvendig servise for å tjene te party oppskrifter og legger nydelig blomst petals rundt det.
Avslutt med dekorative elementer
Tabell midtpunktet er en nødvendighet for å gi en finishen til borddekorasjoner. Du kan ha store, fet alfabeter fast på veggen, si 'TEA PARTY'. Du kan legge thermocol tekopper og tekanner rundt dette banneret som det beste teselskap dekor. Scented, flytende stearinlys i flotte farger matchende med temaet kan plasseres på bordet eller på hyller i partiet området. Du kan også legge friske blomster og ultimate ønsker flettede kurver til borddekorasjoner. Lyse gardiner eller semi-transparent gardiner vil gi en vakker se til festen området. Du kan plassere de ekstra tekopp and teapot setter på siden bordene. Pass på at du ordner dem pent på en te brett.
Les mer på:; viktorianske Te Party Ideas; Bridal Te Party; Afternoon Tea Party; Så, hvordan du kan dekorere et teselskap er definitivt ikke en tøff oppgave. Med de fleste av de tingene tilgjengelig i huset ditt, kan du enkelt arbeide for å gjøre det beste teselskap dekorasjoner. Med perfekte te partiet menyen og vidunderlige innredning, være klar til imponere dine gjester.

No comments:

Post a Comment