Saturday 14 January 2012

Bad veggpaneler

Du kan være vurderer ulike alternativer mens oppussing badet ditt. While gulv fliser, vegg fliser og vegg maling er mye felles elementer, vil du definitivt legge til et unikt element til dette området. Bad veggpaneler er et slikt alternativ som du kan velge å gjøre området mye vakrere. Baderom panel er et godt alternativ til vegg maling eller vegg fliser. Hvis du går å velge panel på vegg, er du sikker på å bli overrasket av det brede spekter av variasjon og design tilgjengelig i disse. Du kan ha en overflate lik naturstein, mosaikk eller annen type etter eget valg med den enkle å installere veggen paneler. Her er mer om bad veggpaneler, hvordan du gjør det og hva er de tilgjengelige alternativene.
Velge Baderom Panels
Mens du går til å kjøpe veggen paneler for badet, her er noen ting som du må vurdere. For det første må du gå for vanntette bad vegg panel. Disse er spesielt utviklet for å brukes rundt damp og vann. Så dette vil sikre at panelene forblir uskadet på grunn av vann fra dusjen og damp. Du kan også rengjøre dem med vann for å bevare deres utseende. Husk at veggplater er mer holdbare i forhold til maling eller bakgrunnsbilder. Videre er installasjon av disse panelene en enklere oppgave i forhold til det av fliser. Mens velge paneler, plukker de med flis effekt, mosaikk effekt, tre virkning eller effekt av naturstein som marmor eller granitt.
Installere Bad veggpaneler
Lurer på hvordan du panelet en vegg? Her er noen enkle trinn for å følge for beste bad vegg panel. Når du kjøper panel på badet, du må også ha trim stykker samsvarer med paneler for dekke panelet sømmene og vegg trim. Nå som du har veggpaneler og trim, la oss se hvordan du installerer dem.
Trinn 1: Før du begynner å installere bad veggpaneler, må du fjerne alle veggtepper, hyller, inventar som håndkle, såpe, tannbørste holdere, etc. Dette vil sikre enkel og rask installasjon. Også fjerne dusjforheng, vindu gardiner eller rullegardiner før du begynner å arbeide.
Trinn 2: Start ved å fjerne ark rock, slik at du kan ha en perfekt overflate klar for å installere panelene. Mål høyde og bredde av veggen. For ujevne, skjeve eller vinklet flater, måle dimensjoner separat. Kutt panelene tilsvarende for å passe inn i seksjoner ved hjelp av en bordsirkelsag.
Steg 3; Nå feste platene using tre skruene langs rammen styrene. Også sikre den øvre og nedre kant av paneler. Du kan videre bruke små spiker for å feste panelet i hjørner og områder overlappende. Avslutt med vegglistene på bunnen og toppen av panelene. Ved hjelp av en bredere trim på toppen og en smal trim på bunnen er en god idé. Du kan ha en vanlig eller designer trim samsvarer godt med veggen panel effekt for beste veggdekorasjon.
Les mer på veggpaneler i artikler:; trepanel på vegger; Knotty furupanel, dekorativ Wall Panel; Bad veggpaneler er definitivt en god idé som du kan melde deg på mens badet remodeling. Forskjellige veggpaneler design er sikker på å gran opp hele badet og gjør den om til en elegant ser området. Med pent komplimenter bad innredning, kan du ha en perfekt pakke klar for et avslappende bad.

No comments:

Post a Comment