Thursday 26 January 2012

Red Hårfarge Ideer

Den røde hodene er de sjeldneste og det er derfor den mest ettertraktede. Den brennende skyggen er ganske eksotisk og sanselig å se på. Den kraftige farger, når slitt med bravur, kan si det igjen for en ekstra titt. Imidlertid kan ikke alle ha denne fargen. Det tar rett hudfarge å ha på seg lyse og dristige skyggen av hårfarge til å uttale seg. Heldigvis, kan man velge fra en palett av røde nyanser av ulike nyanser. Så, kan du ikke være i stand til å få Lindsay Lohan rødt hår, men en nyanse som compliments huden tone bedre. La oss finne ut hva er noen av de røde hårfarge ideer som passer deg. Les mer på mørk rød hårfarge ideer.
Red Hårfarge Ideer
Red Shade; utgangspunktet, rødt hår varierer mellom brunt oransje lys kobber. Kun 1% -2% av den menneskelige befolkningen har naturlig rødt hår. Det sjeldne en hårfarge, det komplimenter noen. De røde hoder har en veldig fair ansiktsfarge, lyse øyne of hassel, grå, blå og grønn. De er også forbundet med fregner og er overlegent følsomme for ultrafiolett lys, noe som fører til umiddelbar brannsår. Så betaler de rødhårede en pris for sin sjeldenhet! Les mer på håret coloring ideer for rødhårede.
Fair Skin, Blonde og rødt hår farge ideer er mange. Vanligvis vil en rettferdig huden tone med en rosa skjær ha blondt hår eller brunt. For de med lys hud, ville gå rød bli bra. En rød, vil mer mot kobber ser bra ut, hvis gitt en fin voluminøs hårklipp. Pass på at du kjører en patch test for å vite hvordan den ser ut på deg. En patch test vil også avgjøre effekten av fargen på håret og huden din.
Medium Skin; En medium hudfarge er mer sannsynlig å ha mørke undertoner. Hvis ja, så gå for varmere nyanser av rødt som kirsebær rød, burgunder, vinrød og mørkere nyanser. Hvis huden din er mer mot den gule undertoner, så kan du gå inn for ingefær, Auburn, rødbrun og kobber låser. For svart og rødt hår farge ideer, hold deg til mørk rødt hår farge striper gjennom den tykke svarte lokker.
Oliven Skin, Olive hud er mer mot den mørke siden. Solen kysset hud fortjener en spesiell nyanse, sammenlignet med de andre. En slik hudfargen er sannsynlig å ha brunt eller svart hår. Deep nyanser av rødt som varme rødfarger, plomme farger, maroon og burgunder vil se perfekt. Du kan enten farge hele krone eller bare noen få høydepunkter å beholde den opprinnelige fargen også. Valget er ditt!
Dark Skin, Ærlig talt, mørk hud er velsignet med feilfri hud. Dette gjør at huden farge til å være en vakker bakgrunn for mange beautification behandlinger. Å bære en nyanse av rødt som passer dine farger, ville dype rødfarger være det rette valget. Varmere og intense nyanser av rødt, som ruby ​​rød, vin, rik Auburn og burgunder er helt ment for en slik hud tone.
Rødt hår fargene forsvinner lett i forhold til de andre. Dette betyr, med rødt hår farge ideer, må du ha ekstra tid til pleie og vedlikehold også. Kontroller at du bruker de beste hårpleieprodukter å beholde den naturlige tilstanden til håret ditt sitt beste. Hold håret dekket hver gang du går ut i solen, for å unngå skade. Til slutt, hårfarge som komplimenter håret, er det du har å velge. Så, sørg for å gjøre det riktige valget!

No comments:

Post a Comment