Tuesday 17 January 2012

Avocado Tree Problemer

Avokadoer, vitenskapelig kalt Persea americana, hører til blomstrende plante familien Lauraceae. De er hjemmehørende i Mellom-og Sør-Amerika og Mexico, men dyrkes i mange tropiske og subtropiske strøk også. Avokadoer, også kjent som alligator pærer, blir ofte brukt i desserter, salater, dipp og shakes i mange deler av verden. De ble betraktet som en luksus food forbeholdt bordene kongelige, men nå avokado er nytes av folk over hele verden.
I Brasil er avokado også lagt til is-kremer for å gi en unik smak. Jeg er sikker på, nå du må være å vite at avokado er en frukt og ikke grønnsaker. Avokado er kjøpt av nesten 43% av amerikanske husholdninger og lagt i en rekke oppskrifter. Vel, nok av avocado fakta! Nå, la oss gå videre til vårt tema bekymring denne artikkelen, avocado tre problemer. Har du noen gang tenkt på voksende avocado trær i hagen din? Avocado treplanting er enkelt og kan nytes av folk uansett alder. Det kan være et morsomt prosjekt for hele familien, eller det kan også tas som en klasse prosjekt i skolen. Imidlertid må man ha grunnleggende informasjon om hvordan å vokse avokado og også om avocado trepleie.
Avocado Tree Sykdommer
Avocado trær er ganske tøff trær og noen varianter vokser opp til en høyde på 60 fot. De tar rundt 10 til 15 år til å modnes og bære frukter. En avocado tre produserer mellom 150-500 avokado per år. Avocado trær kan ikke tolerere soggy forhold og krever godt drenert jord. De tåler ikke kulde og frost sett. Mye av eksterne problemer som dyr, innfellinger og sykdommer skade kan trærne og skape avocado tre problemer. La oss lese om noen av avokado treet sykdommer.
Phytophthora Rot Rot; Phytophtora rot råtne, også kjent som krage råte, er en type sopp sykdom som er forårsaket av jorda soppen Phytophthora cinnamomi, som kommer under bakkenivå. Soppen infiserer røttene og forårsaker th mater røtter til å bli sort og sprø. Infeksjonen kan også utvikle trunk cankers som vises rundt stammen base eller i nærheten av infiserte området. Denne sykdommen er svært smittsom og kan ikke behandles. Men det kan styres ved å kutte av infisert vev, hvis oppdages på et tidlig stadium.
Anthracnose Frukt Rot; Dette er en annen sopp-sykdom forårsaket av soppen Colletotrichum gloeosporoides. De unge stengler, blader, er blomster og frukter smittet av denne soppen og starte råtnende. Mørk innsunkne flekker på den infiserte frukt noe som sprer seg raskt i de omkringliggende områdene. Regelmessig bruk av sopp kan effektivt behandle anthracnose frukt råte og hindre avocado tre problemene.
Pulveraktig mugg; Pulveraktige mugg påvirker ofte avocado trær og kan bli alvorlige hvis det ikke blir behandlet til rett tid. Det resulterer i dannelse av mørke grønne eller lilla brune flekker på undersiden av bladene og gulaktig grønne flekker på oversiden, etterfulgt av en hvit eller grå pulver vekst. Sprøyting bladene av et fungicid godkjent for powdery mugg kan bidra i å kontrollere denne infeksjonen.
Avocado Black Streak; Denne sykdommen er preget av den svarte striper på stammen og unge grener, gulning av løv og dårlig fruktproduksjon. Det kan føre cankers eller lesjoner og resultere i alvorlige avocado treet problemer. Riktig vanning og desinfeksjon av jord kan bli et effektivt tiltak for å forebygge sykdommen.
Sunblotch; Dette viral sykdommen er forårsaket av avocado sunblotch viroid. Fargede streker eller flekker på bark og frukt, og bladene kan utvikle hvit eller gul mottles. Denne sykdommen spres ofte gjennom infisert frø og dermed frø fra forplantning kilder som er sertifisert fri for sunblotch må brukes.
Les mer på:; modning Avokado raskt; Avocado Nutritional Fakta: Dette var noen av avocado treet sykdommene. Avocado trær kan også bli offer for skade av sol eller frost, eller angrep mot insekter, midd og snegler og ernæringsmessige sykdommer. Derfor er det svært viktig å være godt kjent med flere avocado trær problemer før planting en! Håper du fant denne artikkelen nyttig!

No comments:

Post a Comment