Monday 30 January 2012

Pranks å trekke på broren din

Gjorde dette skje med deg at du sov og plutselig du fikk opp med å høre en høy lyd? Du prøvde deg på å sleuthing, men til ingen nytte. Du går tilbake i dvale bare å høre den lyden igjen. I siste instans, innser du at din eldre bror eller en yngre bror spilte en prank på deg. Vel, sett fra min erfaring av å ha en eldre bror, kan jeg si at eldre brødre aldri la gå av en sjanse til å trakassere sine søstre! Så tenkte jeg hvorfor ikke dele noen streker for å trekke på broren din med umpteen from brorskap min! Selvfølgelig gutter også kan bruke disse prank ideene på sine brødre!
God Pranks å trekke på broren din
Good Food; Spør hvilke prank faller i kategorien av enkle streker for å trekke på broren din? Vel, denne! Før et måltid, bare lage en enkel svitsj. Sett salt i sukker bollen eller vice versa. Observer reaksjonen til din bror. Det kommer til å være virkelig en du ville ikke ønsker å gå glipp av! Legg hot saus til en rett hvor sausen er absolutt ikke nødvendig diskret og sjekke forferdet ser på personens ansikt.
Ned i vasken, Dette er en virkelig morsom prank og det er helt ufarlig. Men den personen skal være sporty nok til å nyte prank! Likevel! Her er hva du gjør. Kontroller at du har et kjøkken vask med en sprøyte. Grab en elektrisk tape eller en gummi band som vil holde nede i håndtaket på sprøyta. Når det blir klart mot foran vasken, ville den neste personen som ville slå vannet på får en uventet dusj! Er det ikke en av de mest fantastiske pranks å trekke på dine brødre? Les mer på; Pranks å trekke på søsteren din, Good Pranks to Play, Face det, Brother, en eviggrønn prank, jeg vedder på at du ikke ønsker å gå glipp gjøre dette når det er streker for å trekke på din bror og hans venner. Bare ta gjøre opp kit (for jenter!) og gjør en klovn ansikt på din bror. Se hvor forferdet han får våkne opp! Hvis du ikke er flinke til å gjøre klovnen effekten, bare gjør en fryktelig gjøre opp!
Collateral Damage, Få tak i umpteen rekvisitter som neglelakk søl eller glass sprekk på spøk butikker. For eksempel, plassere neglelakk på en hvit teppe eller et ark, eller lime det sprakk glasset på bilen på riktig sted. De ser det ut som om din bror har gjort det! Ferdig! Vent til bashing din bror blir!
Rise og få en Shock, Betrakt dette som en av de klassiske streker for å trekke på broren din mens han sover. Etter at broren sover, bare nullstille alarmen klokken slik at han våkner opp noen timer tidligere. Se på ansiktet hans hvis han får opp på 5 am om morgenen i stedet for 8 am kommer til å være verdt ventetiden! Stol på meg er dette en av de mest effektive sove skøyerstreker!
I suppe med Soap, Vel, du sikker på må være å ha en idé om når din bror går for et bad. Før han går å ta et bad. Dekk såpestykke med klar neglelakk. En av de mest praktiske og forvirring-induserende pranks å trekke på broren din er dette. Broren din, når han går å ta et bad, vil fortsette å gni såpen like gal, men til ingen nytte fordi det er belagt med neglelakk! Han vil være helt zapped. Men vitser fra hverandre, holde en ekstra såpe bar for å unngå forsinkelser på dagens tidsplan! Les mer på morsomme sprell.
Vel, det er mange flere slike pranks å trekke på broren din, spesielt når man sover, slik tisse hendene eller shorts og så videre! Men alt dette kan bli mye moro hvis den personen som er din såkalte offeret tar det i riktig ånd og du også sørge for at spøk er ufarlig! Les mer på; Pranks å trekke på dine venner, Pranks du spiller på Friends, vil i siste instans det gi dere alle en sårt tiltrengt og solid dose av latter, den beste medisin!

No comments:

Post a Comment