Thursday 26 January 2012

Porselen dørhåndtak

Tidligere var porselen assosiert med keramikk. Faktisk den første bruken av begrepet porselen og keramikk var innen keramikk, der ildfaste ble brukt til brann (behandle med intens gi intens varme) og re-brann gjenstander av leire som hadde blitt behandlet med glasur. Enkelheten og billig natur av hele denne operasjonen har ført til en betydelig framgang av keramikk. Porselen er et keramisk som er laget ved å skyte leire i ovnen, med varmen stiger så høyt som 1400 grader Celsius. Denne ekstreme temperaturer, fører vellykket til dannelse av glass og tøffe mineral mulitt på overflaten av sparken objekt. Den endelige utseende er gjennomsiktig, glassaktig og tøff. Disse egenskapene gjør objektet holdbare og attraktivt.
I dag, med hjelp av avansert teknologi og flere nye produksjonsmetoder, nye versjoner av keramikk blir introdusert i markedet som er fremstilt ved hjelp av allsidige underlag. Porselen dørhåndtak har en tydelig og fengende utseende, lett å rengjøre funksjoner, holdbarhet og lave produksjonskostnader. Disse egenskapene har bidratt til den økende populariteten til porselen dørhåndtak.
Typer av Porcelain dørhåndtak
Følgende er noen eksempler på porselen knotter som er tilgjengelig i nesten alle jernvarehandel eller hjemme forbedring butikken.
Hvit porselen Dør Knotter: Hvit porselen dørhåndtak vokser ganske populære. Bortsett fra vanlig hvite, er dørhåndtak som er glasert med intrikate maling og glasur som tydelig brukes av mennesker. Det er ofte kommentert at det å ha hvite døren knotter har en åndelig betydning som de avgir positiv energi og utstråle fred. Slike dørhåndtak ser attraktiv ikke bare på de viktigste dørene i huset, men kan også brukes på dører.
Porselen Dør Trekker: Små døren trekker som er knyttet til tabeller, skuffer og skap også en tendens til å se svært attraktive. Enkelheten av produksjon gjør at produsenter å produsere døren trekker som er små og intrikate, til en svært lav kostnad. I motsetning til mindre metallisk døren trekker, de som er laget av porselen er lettere å rengjøre som de ikke har små og intrikate depresjoner. Konstant bruk av metalliske trekker slites av polish eller galvanisering, noe som gjør sitt utseende ganske kjedelig. Dette demerit er overvunnet av porselen som det aldri mister sin sjarm. Du kan også lese på skapdøren knotter og håndtak.
Antique Porselen dørhåndtak: Porselen dørhåndtak med antikke utseende har også begynt å vises. Disse dørhåndtak ser akkurat ut som tre eller metall dørhåndtak, selv om de er laget av porselen. Fordelen med å bruke slike knotter er at de er holdbare og enkle å vedlikeholde. Flere porselen kabinettet knotter er laget på en slik måte for å gjøre inntrykk at de er laget av massivt tre eller metall. På samme måte, er porselen skuff bryteren direkte gjort til skogs av kabinetter som kjøkken skap eller skrivebord som bringer ned kostnadene ved produksjonen. Å vite om slike hjem dekorere ideer, kan du lese mer om bad forfengelighet.
Porselen dørhåndtak er vanligvis selges sammen med sine kamper som back plater, skruer, tilkobling stykker (i tilfeller der bryteren er brukbart fra begge sidene av døren), spaker og størrelse bolter. Hvis du vurderer installasjon av dørhåndtak som er laget av porselen, og deretter vurdere hvert design veldig nøye på grunn av det faktum at det er noe mer imponerende enn en dør knott som passer inngangsdøren din fantastisk.

No comments:

Post a Comment