Monday 23 January 2012

Heat Pump Priser

Det er ingenting mer behagelig enn den luksus av en varmepumpe og kopp varm sjokolade i hånden, når den begynner det å snø utenfor. Varmepumper er velegnet for nesten de fleste varianter av været. Boliger og bygninger i svært kalde regioner har innebygde ovner og varme rom med i dem. I moderat kalde regioner, mennesker foretrekker å separat installere varmepumper. Varmepumpen markedet går inn i en svært livlig stemning under innfelt av vinteren, når kald trekk ute minne folk, at deres hjem enten ikke har en varmepumpe eller har brutt ned og man trenger å gå ut og jakten på en ny .
Vanlige forbrukere, har funnet trøst i 4 ulike varmepumper. Air kilde, dual fuel, jordvarme og absorpsjon finnes tre varianter av varme-teknologi som har blitt mye brukt for helt engang. Bortsett fra varmepumpen prisene, vil du også må vurdere, flere ekstra priser, slik som isolasjon, kanaler og rør. Varmepumpe priser vanligvis variere fra region til region, og du må ta kontakt med den lokale varmepumpen leverandør eller maskinvare butikken for å finne en til riktig pris. Det er også noen gjør-det-selv-energi isolasjon kits som du får på det lokale byggemarkedet. En slik en kit kan koste deg alt mellom, USD 500 til USD 2000.
Heat Pump Priser
Air Source varmepumpe; Luften kilden varmepumpen som navnet antyder, trekker luft danner atmosfæren og varmer det med hjelp av fossilt brensel eller elektrisitet. En slik varmepumpe er ganske dyrt å drive. Kostnaden for ett rom varmepumpe vil kjøre opp til å si en USD 1000 eller mer. Som du begynner å øke kapasiteten krav, den elektriske varmepumpen prisene løpe opp også, og vil variere fra USD 2000 til USD 5000. Vanligvis er disse pumpene vil være i stand til å kjøle ned hele huset og har en kapasitet på ca 3 tonn. Det er noen pumper som har to apparater sett, en inne i huset og en utenfor. En slik en pumpe har høyere kjøling rente og vil koste deg noe mellom, USD 4500 USD 6.000.
Dual Fuel Pump Haug; Varmepumpe kostnadene for en dual fuel varmepumpe er bundet til å være høyere som pumpen bruker to energikilder. Disse pumpene har en rask oppvarming kapasitet, men på grunn av deres komplekse tekniske, ender de å ha en høyere kostnad. Bortsett fra det, isolering koster også en tendens til å være større. Mindre størrelser pumper er ganske billig og spenner fra USD 2000 USD 5000. Men til de som har større volum slutten har prisene så høye som 10.000 USD.
Geotermisk energi Varmepumpe; Geotermisk energi varmepumpen er en sofistikert stykke teknologi og vil komme inn på en veldig dyr pris fra USD 10.000 til USD 25.000. Men, uansett om prisen er det noen ekte fordeler av slike pumper. Lavere strømforbruk, vedvarende varme er noen vanlige fordeler. Mer om geotermisk varmepumpe.
Absorpsjon Heat Pump; Absorption varmepumper er ganske ny på markedet og svært få mennesker har valgt å installere dem. Selv om de har et forbruker orientert teknologi etablering, disse varmepumper er opp og opp kommer de. Basert på enkle termodynamiske prinsipper, absorpsjon varmepumper distribuere varme form energikilder som sol oppvarmet vann, naturgass eller biogass. Such pumpene er fortsatt dyre og kan koste deg om lag 20.000. Varmepumper prisene på slike produkter varierer i henhold til sine produsenter, og er vanligvis laget etter bestillingen.
For å vite mer om varmepumpe priser, les videre:; varmepumpeinstallasjon; varmepumpe gjenanskaffelseskost, Oppvarming Systems, Du må foreta en grundig undersøkelse av hjemmet ditt før du faktisk gå og velge en pumpe, på grunn av at varmen pumpe prisene er ikke begrenset til bare pumpene. Det er flere andre priser som er involvert.

No comments:

Post a Comment