Friday 6 January 2012

Kakerlakk Infestation

En av de fantastiske fakta, ukjent for noen, om kakerlakker er at de har eksistert i 400 millioner år, med 57 kjente arter boligen kun i USA. De bor i våre kjøkken og bad, skjule hele dagen, og kommer ut bare på nettene, som enkelte arter er nattaktive. Noe av det mest vanlige tegn på kakerlakk angrep er hvis du finner noen avføringen ligge rundt det ser ut som korn av svart pepper og / eller brune egg saker. As kakerlakker blomstre i varme og fuktige miljøer, kommer de ut på natten og lever av det de finner i huset. Hvis du har funnet noen kakerlakker kjører rundt i huset ditt, eller har sett egget tilfeller bør kakerlakk infestation kontrollen følges umiddelbart.
Årsaker til Cockroach Infestation
Hjelp til å forstå hvorfor dette problemet oppstod i utgangspunktet, må du vite hva som forårsaker kakerlakk infisering. Her er noen fakta om kakerlakker som kan bidra til å forstå hele bildet. ; Un-ført og uhygieniske omgivelser bistand kakerlakk infestation. , Allerede infested områder tiltrekke seg kvinnelige kakerlakker som er bærer egget sacs på magen deres. ; Uønsket kilder til vann og mat blir deres skjulesteder. , Hvordan bli kvitt Cockroach Infestation
Infeksjon av kakerlakker er et stort skadedyrbekjempelse problem. Her er noen spesifikke forslag og løsninger på dette forferdelige trusselen. Les mer på hvordan å bli kvitt kakerlakker.
Løsning 1: Som første skritt i retning av kakerlakk-kontroll hjem middel, rydde vekk eventuelle stående vann og matrester som kunne ha falt ned fra kjøkkenbenken eller plater. Stående vann under badet eller kjøkkenet synker er få de første tingene kakerlakker tiltrukket av. Plus, maten utklipp som kunne har falt på gulvet eller rundt huset må rengjøres eller støvsuges ut umiddelbart. Enhver leftover mat på kjøkkenet countertops som er liggende igjen etter du er ferdig med matlaging, bør rengjøres og pyntet på som godt.
Løsning 2: Så kommer tøyet hauger, stabler av esker (som ikke har vært flyttet på en lang tid) og Søppelkasser rundt og utenfor huset. Gjemmer seg i en slik felles steder er enkelt og til tider, glemmer vi å se på disse åpenbare stedene. Du må holde alle disse områdene klart, slik at kakerlakker ikke finne et hjørne eller kløft komme inn Seal alle åpninger og sprekker med en sterk tape, slik at det er ikke mulig for kakerlakker komme eller gå ut.
Løsning 3: Ikke la skitne tallerkner i oppvaskkummen. Matrestene partikler kan tiltrekke seg en stor kakerlakk angrep og gjør hele situasjonen verre. Tøm rettene straks du er ferdig med lunsj eller middag, og rengjør vasken før du pensjonere for dagen.
Løsning 4: Kjøp lim feller og plantevernmidler, spesielt perimeter sprayer som dreper og avskrekke kakerlakker bort fra huset. Spray fungerer sin magi i ca en måned eller to. Forbered såpevann til å tørke innsiden av skap og skuffer. Spray plantevernmiddelet i alle hjørnene og plasser lim feller nær kjøleskap, oppvaskmaskin rundt kjøkkenet og huset. Hold en vanlig sjekk på lim feller og bli kvitt (dreper) av kakerlakker som fikk fanget.
Å forstå mer på årsakene og årsakene til kakkerlakk angrep, går du til:; Hva Kakerlakker Eat; Kakerlakker: Fakta og Identifikasjon; Inntil en profesjonell Exterminator kan komme og fullføre kakerlakk angrep problemet en gang for alle, kan du følge forslagene nevnt ovenfor. Prøv ikke å tråkke på noen av kakerlakker, for hvis de måtte være kvinner, kan eggene ligge bak å klekke senere. Til tider kan til og med rent og ryddig hus blitt befengt. Pass deg eller insektsfangeren prøve å få til bunnen av saken, slik at kakerlakk infestation ikke bry deg igjen.

No comments:

Post a Comment