Monday 2 January 2012

Country Kitchen Designs

Et kjøkken er en integrert del av hjemmet og det er mange kjøkken design som du kan velge fra. Når du har et stort hus kan du velge ett land kjøkken design som et land kjøkken er egnet for store viltvoksende områder. Essensen av et land kjøkken er at det skal utstråler varme og nostalgi. Du må bruke gulv, belysning og kjøkken skap som gir deg følelsen av å bli i et landlig gårdshus. Et land kjøkken er veldig ulikt et moderne kjøkken som har glitrende polert stål utstyr og elegante overflater. Country kjøkken design er mer om diskré eleganse og en varm innbydende appell. Vite mer på rustikt hjem dekorere ideer.
Country Kitchen Design Ideer
Det viktigste aspektet i å utforme et land kjøkken er fargevalget på kjøkkenet. For land kjøkken design, er det lyse og dristige farger som holder øverste. Du kan ikke gå galt med farger som brunt, tan og rust som er jordfarger. Den største fordelen med å utforme et land kjøkken fra farge synspunkt er at du kan velge levende farger som tomat rød, grønn grønn, kobolt blå og lilla for vegger og tak av kjøkkenet. Hvis du ikke er veldig behagelig å ha lyse farger på kjøkkenet, kan du gå for mer beroligende myke hav farger som havet grønt og turkis blått. Disse lyse fargene på kjøkkenet kan være veldig godt kombineres med skap og benkeplater i off white, elfenben og beige. Noen farger burde være strengt unngås i hjemlandet kjøkken design og disse er grå og svart. Kjøkkenet kan være tapetseres på lyse striper eller floral motiv for å gi den riktig rustikke utseende og atmosfære.
Country kjøkken design er ufullstendig uten den riktige typen gulvbelegg. Gulv bør ikke bare være naturlige og øko-vennlig, men den bør også hjelpe til å gi en åpen og luftig følelse. Den beste gulv for et land kjøkken er tregulv i myk farge. Du kan innlemme et laidback land føler ved å installere naturstein fliser som kommer i forskjellige teksturer og utførelser. Plassere et vakkert område teppe på kjøkkenet gulv gir en fin touch til den generelle innredningen. Mer om kjøkken gulv alternativer.
Det viktigste aspekt av et land kjøkken er vinduet behandling. Make sjarmerende Gingham mønstret en halv gardiner til kjøkkenet vinduer med scalloped blonder kanter. For god lands kjøkken gardin ideer, kan du også velge gardiner i lyse floral ut som gul eller blå for å gi kjøkkenet en rustikk følelse. Display planter boksene utenfor vinduskarmer eller dekorere kjøkkenet ved å plassere en pott av friske blomster som tusenfryd og peoner. Du kan også plassere en liten mini urt i beholdere som ikke bare vil være nyttig i kjøkkenet men også se tiltalende.
Det beste landet kjøkkendesign for kan ikke være komplett uten riktig møbler, lagringsløsninger eller tilbehør. Ettersom fargene på veggene og tak av et land kjøkken er lyst og levende bør kjøkkenskap og tilbehør ha en dempet farge. Hvis du har råd gode tre skap enn velger for lyse tremøbler som eik og valnøtt, forbeholder dyre og mørkere mahogny skap for spisestuen eller stuen. Kjøkken bord og hyller bør også være i en matchende farge på skap. De fleste lokale kjøkken skap design er i hvit farge som gjør at kjøkkenet ser mer romslige selv om de er veldig vanskelige å vedlikeholde. Hvis du liker, kan du også plassere en liten kurvstol til kokken å hvile mens du forbereder måltider. Skuring ditt lokale loppemarkedet for antikke møbler for å bli gode avtaler.
Les mer på:; Land Kjøkken Ideas; Kjøkken Ideas med White Skap; Rustikke Kjøkken Design; Så dette var alt om landet kjøkken design og hvordan du kan innlemme disse i ditt hjem. Tilbehør som en gammel bestefar klokke, kobber gryter og panner, mønstret tre sleiver og terra cotta keramikk bør også brukes i dekorere et rustikt kjøkken.

No comments:

Post a Comment