Tuesday 31 January 2012

Country Kitchen Ideas

Kjøkken har alltid vært det sentrale punktet i våre hjem. Mens hele livet dreier seg om mat, ikke dette komme som en overraskelse. De fleste huseiere er villig til å gå den ekstra mil for å gjøre sine kjøkken veldig spesielt. Siden kjøkkenet er ofte stedet for familiesammenkomster og viktige diskusjoner, er en varm og koselig atmosfære et must. Land stil kjøkken er en perfekt blanding av gammeldags sjarm og moderne komfort. Nedenfor er noen moderne land kjøkkenet ideer som vil tillate deg å forvandle kjøkkenet ditt om til en ekte landlig kjøkken. Mer om landet stil dekorere ideer.
Country Kitchen Ideer og tips
Farge: Når man tenker på landets kjøkken dekorere ideer, er farger det første som kommer til hjernen. Siden er landet kjøkken innredning handler om varme, en skvett av varme farger i hele huset er et must. Pastellfarger som butterscotch gult, beige, krem, lys fersken utfyller fet møbler og andre dekorasjoner. Jordnære farger liker terracotta, lys brun også passe et land kjøkken, men da må du ha et romslig kjøkken. Disse fargene har en tendens til å spise bort lys og gjøre rommet vises mindre enn den er. Mer om kjøkkenet farge ideer.
Gulv, Terracotta fliser i heksagonale form se perfekt i landet kjøkkenet. Tregulv utstråler en klassisk eleganse, som er en særegen karakteristisk for landet kjøkkenet. Imidlertid kan det være et dyrt alternativ for enkelte huseiere. Alternativt kan du velge faux tregulv som er tilgjengelig i ulike kornstørrelser. Hvis du ønsker å gjengi følelsen av en ekte landlig kjøkken, så steingulv kan bli din beste valget.
Tak, tak er den viktigste attraksjonen i ethvert land kjøkken. Kjeler og gryter som er hengt av sine håndtak er en må ha i alle land kjøkkenet. Ikke bare gir dette et inntrykk av sanne landet kjøkkenet, det sparer også mye av din skapplass. Tykke trebjelker som gjør litt av et inntrykk av høye taket er en distinkt funksjon i et land kjøkken.
Møbler; Et land kjøkken er ufullstendig uten et stort trebord og stoler. Siden denne typen kjøkkenet er i hovedsak ment å underholde familie og gjester, en veldig stor størrelse på bordet er et must. Stolene trenger ikke matche bordet, som ofte i mørkere nyanser av brunt. Tre, smijern er favoritt materiale for møbler. Et metall baker's rack og skap med metallnett dører, å lagre mat er noen uunnværlige møbler i landet kjøkkenet. Matchende møblene elementer er ikke et problem i land stil dekorasjon, som møbler er ofte gått fra den ene generasjonen til andre, med nyere elementer legges til eksisterende samling. Mer om landet møbler.
Accent Pieces, Stor skrøpelige eller keramiske vaser i forskjellige størrelser kan enten være tomme eller fylt med friske blomsteroppsatser. A smijern lysestake og plate innehaveren er også en må ha tilbehør i alle land kjøkkenet. En rød og hvit sjekket duken er ofte brukt til å dekke tre øverst på tabellen. Plasser glass Shakers for salt, pepper og kjølig flak på bordet. A kaster teppet foran kjøkkenvasken også legger til skjønnhet landet kjøkkenet. Wooden skjeer, spatler fullfører utseendet på tabellen. Porselen tekanner, kokekar vises ofte i åpne skap. En annen stor attraksjon et land kjøkken er bruk av friske frukter og grønnsaker som aksent brikker. De er ofte plassert i attraktive kurver på bordet.
Les mer på:; kjøkken dekorasjon, kjøkken Designs, Country kjøkken hovedsak er romslige og luftige. Men hvis du ser etter land kjøkken ideer for små kjøkken, da kan du gjøre visse endringer i møbler og aksent stykker slik at det passer dem i kjøkkenet ditt. Dermed, hvis du ønsker å ta med gamle verden sjarm til kjøkkenet, så landstil dekorere veien å gå.

No comments:

Post a Comment