Tuesday 10 January 2012

Fishtail Braid Instruksjoner

A Fishtail braid er ut som en fransk flette og det ser fantastisk elegant. Mange mennesker blir skremt om å prøve å lage en Fishtail flette, men det er ganske lett å gjøre når du kjenner teknikken. This flette er lettere å style på håret som er blitt vasket en dag eller to tidligere. Dette er fordi ferske shampooed og betinget håret er for silkemyk og det er ganske vanskelig å flette slik hår. Det beste Fishtail jord er at når du har sikret det, betyr flettingen kommer ugjort raskt og stilen ikke får frizzy. Her vil vi gi deg enkel Fishtail håret instruksjoner som du kan følge. Les mer på braid frisyrer.
Slik Fishtail Braid: Instruksjoner
Noen av de tingene som kreves for å gjøre Fishtail flettene er som følger. ; Wide tannet kam; Rat hale kam, Rubber band; Mirror, Shine serum, Hairstyling spray; Method
Børst håret med det store tannet kam, slik at det ikke er knekk eller floker. Ta to like deler av hår fra begge sider av ansiktet ca 1 inches dyp. Gre disse avsnittene mot kronen og pass på at de delene som ligger flatt mot hodet. Nå krysser den høyre delen over venstre del og dra dem mot hverandre slik at de holdes tett. Neste bruke rotte hale kam, å løfte en del av håret fra høyre side, like under første flette. Legg til den nye delen i delen til høyre side. Nå krysser denne nylaget høyre del over venstre del og trekk det å stramme braid. Igjen bruker rotte hale kam for å løfte en annen del av håret fra venstre side og legge denne nye delen til venstre håret. Igjen krysse denne nye venstre delen av håret til høyre, og trekk den tett. Fortsett på denne måten, krysset vekslende sidene til du har kommet nakke i hodet. Fest braid med en gummistrikk og implementere noen glans serum for et polert utseende. Spray med et hår styling spray for å sikre stilen. Mer om hår pyntebånd design og hår pyntebånd teknikkene.
Side Fishtail Braid: Instruksjoner
Ett av mest unike Fishtail flette frisyrer er siden Fishtail braid. Det ser mindre alvorlig enn de franske Fishtail flette og er perfekt for kvinner som har svært skarpe og definerte funksjoner. Det gir et litt rotete utseende og det er akkurat passe for kvinner som foretrekker litt hår å ramme deres ansikt. Den siden Fishtail braid ser flott med en off skulder kjole. For denne frisyre, må du hår som har blitt vasket to til tre dager tidligere. Først børste håret med en bred tannet kam for å sikre at det ikke er noen floker. Nå Fukt håret med vann og påfør deretter en Volumizing stråle-eller mousse til hele lengden på håret ditt. Blow tørke håret og sikre håret i en lav hestehale med en dyp side avskjed. Bring alle håret til en side, helst motsatt som håret er skiltes. Begynn pyntebånd håret ved først å dele hestehale i to seksjoner. Ta en liten del av håret fra høyre side og så bringe det over på venstre side. Gjenta det samme trinnet på venstre side. Fortsett pyntebånd håret på denne måten til du kommer til enden av hestehale. Fest enden med strikk og trekke ut noen ender for å gi den en skarp klage.
Les mer på:; Side franske Braid, lære hvordan du Braid Hair; franske Braid Instruksjoner; Dette var alt om Fishtail braid instruksjoner. Du vil kreve litt trening for å slå ut et perfekt Fishtail flette. Du kan også prøve ulike varianter av Fishtail braid som en delvis Fishtail flette og en invertert Fishtail braid.

No comments:

Post a Comment