Wednesday 25 January 2012

80 Style Klær

Michael Jackson, Madonna Bill Murray, prinsesse Diana, stjernene i den populære TV-serien Dynastiet, og alle hadde en ting til felles. De var alle premissleverandører i moteverdenen av 80-stil klær. 1980-tallet mote ideene var særegne og hadde et utvalg å tilby. 80-tallet stil moteklær hadde et skreddersydd utseende til dem og det syntes folk aldri gikk hjemmefra uten jakke. 1980-tallet mote ideene var ikke veldig raffinert, men folk elsket å eksperimentere med lyse farger, teksturer og overdrevet tilbehør. Følgende avsnitt vil hjelpe deg å forstå den populære 80 stil klær ideer.
80 Style Klær
På 80-tallet mote trender på TV hadde stor innflytelse på folk i den virkelige verden. Folk elsket bomber jakker, t-skjorter i pastellfarger og cardigan gensere. Folk hadde boxy jakker, kavaleri skjorter og ekstra tett baseball strøk. De lyse neons og stiliserte utskrifter ble båret av personer i alle aldre. 80s stil klær for barn og tenåringer inkludert støvete pasteller og store tegneserie som utskrifter. Skoene har en anelse viktoriansk stil og nådde midten ankelen lengden. The 80s stil klær for barn og tenåringer også inkludert sneaker høye topper og basketball joggesko. Borrelåsen joggesko var moten på 1980-tallet. 80-tallet stil klær inkludert den koniske buksene, ankel høye støvler og hvite joggesko. Du kan lese mer på 1980-tallet klær.
80-tallet frisyrer for kvinner inkluderte fjærkledde håret, stikke opp smell, flerfarget hår, crimped stiler, siden hestehaler, ultra ertet hår. Kvinner elsket å farge håret platina blondt eller noen dristig de gikk skallet. Men på den annen side hadde Mohawk frisyrer med langt lagdelte hår, som var litt plaget med frizzy smell eller krøllet hår. Kvinnene hadde levende makeup med leppene malt lys rosa, mascara, blå øyenskygge og skjønnhet føflekker var et must. Mennene i 80-årene hadde ansikts piercinger, punk frisyrer og store briller som inkluderte Ray Bans.
80-style klær for kvinner inkluderte off skulderen skjorter, ¾ ermer og beskjære toppen. De hadde rosa gensere og elsket å knytte deres gensere på midjen sin. Neon og primær fargene var en hit med matchende strømper og tykke belter. Lang t-skjorter og mini skjørt var et must for alle jenter i 1980-årene. Mennene bar rock band skjorter med sort og neon begynner de mest populære fargene. De elsket sine lærjakker og jean jakker. De hadde kjettinger på lærjakker å se som "hot dudes". Den avrundede opp ermene, ermeløse skjortene, var pastell farger toppet listene i 1980 mote ideer for menn.
Kvinnene dekket sine vakre ben med stramt steinet vasket jeans og glidelås ben. Elsket sin ¾ lengden leggings og knuse sokkene. Farget slange med rips, fishnet tights, spandex og super tight minis alle fullførte utseendet på de 80 stil klær. Guttene hadde på seg trange skinnbukser eller trange steinvaskede jeans. Jammers, fallskjerm bukser og cord bukse i lyse farger var på mote.
Plastic sjarm, bøyle inntjening, høye topper, sikkerhetsnåler, klapse armbånd, gummi armbånd og stort hår buer var favoritt motetilbehør for kvinner på 80-tallet. Menn mote tilbehør på 80-tallet inkluderte rhinestone hansker og brimmed luer. Du kan lese mer på 1980-tallet mote klær.
Dette var noen av 1980-tallet mote ideer som skapte bølger i historien av moten. Hvis du også får lyst til å prøve ut de 80 stil klær, så du også kan legge til noen nostalgiske elementer i yesteryear til din stil i dag. Følgende avsnitt vil hjelpe deg å lære hvordan du kle seg som på 80-tallet.
Hvordan kle seg som 80-tallet
Utseendet på 80-tallet var en fargerik stil med lyse farger, skulderputer og trange rett ben bukser. Du kan kle seg som på 80 tallet ved iført baggy jeans og avling topper. Kvinner må prøve iført gensere, topper og t-skjorter med skulderputer. Kvinner kan også gå inn for myke, fluffy jakker og gensere rikt utformet til å bære over skjørt og bukser. De store fluffy mohair gensere må være dekorert med perler, applikasjon og paljetter. Motiver laget av sateng eller bomull og Batwing ermer kan også brukes. Evening kjoler, strikkevarer og t-skjorter bør ha perler og applikasjoner å se ut som 80-stil klær. Og husk, lyse, kalde farger som lilla, fuchsia rosa, vil smaragd greener, svarte og hvite vinteren hjelper fullføre 80 utseende.
Tilbehør som kvinner skal bruke sammen med sine åtti stil klær, omfatter store plast briller i en rekke dristige farger, fingerløse hansker, fluoriserende perler, glitter mousse, plomme hårfarge og bare en ørering å fullføre utseendet. Sminke bør inneholde lyse rosa kinn og lyse øyesminke. Øyenskygge i lyse blått og grønt med eyeliner og skinnende rød leppestift var en favoritt blant mote dronninger på 80-tallet. Du kan lese mer på 80-tallet prom kjoler.
Menn lurer på hvordan å kle seg som 80-tallet? Vel, du må begynne med en slank og stram par jeans. En tynn bomull t-skjorte med stor skrift og en cardigan i sort eller grått bør brukes. Du kan gå inn for Converse høye topper eller klassiske Vans å dekke føttene. Lærjakker, knapp ned oxford skjorter, pologensere med halsbånd poppet opp, vil penny loafers legge dine 80s lete. Og ja, ikke glem å ha på solbriller i dag og selv om natten. Du kan lese i detalj om 80-tallet mote for menn.
Dette var et forsøk på å gå tilbake i tid og husker mote som er tidløs. Folk av 80-tallet virkelig skilte seg ut med sine dristige mote uttalelser. De 80 stil klær har hatt mange påvirkninger på mote trender i moderne dag. Hver stil var en individuell uttalelse og var slitt med lik mengde av tillit. Så sett i gang, få fet og vakker med fishnet strømper, fingerløse hansker og lyse farger på 80-tallet stil klær.

No comments:

Post a Comment