Thursday 12 January 2012

Moro Quizzes å Ta

Alle elsker å ta morsomme spørrekonkurranser og det kan ikke være to måter det! De som sier de synes det er rett og slett kjedelig å ta morsomme spørrekonkurranser og ville heller holde seg borte fra dem, er vanlig løgnere. Ikke alle tar dem med en seriøs intensjon om å kjenne seg selv, eller få litt innsikt i deres karriere eller forhold, men muligheten til å ta prøven er rett og slett uimotståelig for de fleste av oss. Selv om, rart, dumt og ofte rare, quizer disse sikkert gi oss noen gode latter. Så, er du klar for litt lett underholdning og hjertelig latter? Her er noen morsomme spørrekonkurranser å ta når du ikke har noe bedre å gjøre!
Moro Prøver å ta til Finn din stil Quotient
Hvilke bag foretrekker du mest? ; Duffel bag, Oversized en som rommer alt; En liten clutch; Et forbedret bowling bag, Coach, Fendi, Louis Vuitton, Hvilke sko foretrekker du mest? , Tennis, loafers, Høye hæler, Boots, åpen-tå pumper, Hva ville være din favoritt antrekk for en kveld på byen?
Jeans og halter topp; Det samme du var iført på jobb; Tett mini skjørt og flørtende topp, svart topp-og skinny jeans; En fin kuttet blyant skjørt og en silkebluse, For en uformell kveld med vennene dine kaste deg på; sweatsuit , ja det samme som du bruker mens du trener, Loose bukser og en baggy t-skjorte, Sweatpants som sier sexy på baken, Band T-skjorte og chucks; Abercrombie tank top og Seven jeans, dine svar
Høyst 1's: Du er en veldig uformell slags person som verdier komfort mer enn stil., De fleste 2's: Du bare gi to Hoots om stil og utseende generelt.; De fleste 3-tallet: Du er en wannabe fashionista som tror på å lage fet fashion statement.; Fleste 4-er: Du har en anstendig følelse av mote, men tror på underplaying det.; De fleste 5-tallet: Du er en absolutt fashionista som ikke ville gå ut av huset hennes uten henne designerklær.
Moro Prøver å ta til Know Your Personality
Du planlegger en kveld ute sammen med venner, og de avbryter på deg, hva ville du gjøre? ; Spør dem om hvorfor, erte dem for å være spoilsport og planlegge natten med noen andre; Say "neste gang", og lover å planlegge noen andre flott kveld med dem, Feel vondt og forkastet fordi du var virkelig frem til denne kvelden ut; Feel glad, du allikevel lyst til å bo hjemme: Vær nonchalant om hele greia; Hvis du visste du skulle dø i morgen, hvordan ville du tilbringe den siste dagen i ditt liv?
Forsøk å kjenne verden så mye som mulig, Fest og ha det moro med venner og familie, oppfylle en drøm du alltid gode kår, Crying, tilbringe litt kvalitetstid med sine kjære, sjekket det endelige utkast for din vilje og gjøre avtaler for din begravelse , Du er bedt om å skrive en forskning papir, hva ville bli din strategi? , Du kan nesten ikke vente med å starte den en gang som det ville være morsomt, Keep on dillydallying for et par dager og håper læreren din glemmer om papiret, Sett i mye tenkt å finne ut hva er egentlig forventet av deg; Hold klynking og klaging, alltid hatet papir; Du har tenkt å få en tidlig start, slik at du kan fullføre det fort, Plan omhyggelig og skrive litt daglig, To av dine nære venner er innblandet i slagsmål, hva ville du gjøre? ; Gjør dem sortere ut sine forskjeller ved å bringe dem sammen, Lys opp stemningen ved sprengning dumme vitser og gjøre dem til å le; Velg side; Bli opprørt deg selv; Definitivt ønsker å forbedre situasjonen, men vet ikke hva jeg skal gjøre. ; Ville ikke forstyrre. Det er der problemet, og de må jobbe den ut; ditt svar
Høyst 1's: Du er en veldig praktisk og løsningsorientert person., De fleste to-tallet: Du er en happy go lucky person som elsker å nyte små gleder i livet.; De fleste 3-tallet: Du er en optimistisk som elsker å tenke klart. Du hater å gjøre livet unødvendig komplisert.; Fleste 4-er: Du er en whiner som blir opprørt enkelt.; De fleste 5-tallet: Du er en entusiastisk person som tar stor interesse for alt rundt deg., De fleste 6-ere: Du er en nitid planlegger med en grei tilnærming i livet. Til tider, kan du kommer over som ufølsom og sløv person.
Morsomme spørrekonkurranser å ta til Finn din Dating Skills
Hvem henger du ut med, på fester? ; Du holder deg med vennene dine; Mingle med fremmede; Du får aldri en invitasjon til fester, gjør et trekk mot den hotteste person på festen, du utvekslet nummer med noen på festen. When forventer du dem kalle deg? ; I et par dager, Senere samme kveld, aldri, som vanlig; Vet ikke, men du vil vente utålmodig på at telefonen skal ringe, Du prøver å finne veien til drinker disken på en overfylt fest når du ser en hottie står i veien for deg, hva ville du?
Bank forsiktig på hans / hennes skulder; Touch hans / hennes arm; Ta en annen rute; Knock hans / hennes av føttene ved bumping på dem, Du er på en blind date når du sliter med å bli samtalen gående. Hva ville du gjøre for å overvinne pause i samtalen? , Lag en god humor av situasjonen, spør dem om jobben deres; Lag en unnskyldning og løpe bort, Snakk om dine ville eventyr i noen gud forlatt stedet, dine svar
Høyst 1-tallet: Du vet hvordan man spiller det riktig når det kommer til dating., De fleste 2-er: Du spiller det ganske vanskelig å få det du ønsker.; De fleste 3-tallet: Du er en fullstendig nybegynner på dette feltet og en håpløs en også.; Fleste 4-tallet: Du kommer over som en desperat kandidat som ville date noen med to føtter.
Hvis du er spesielt interessert i morsomme spørrekonkurranser å ta med kjæresten din, så kan du se vår artikkel om kjærlighet quiz for par. Vi har også en god samling av morsomme spørrekonkurranser for jenter. Du kan også lese, Fun Spørsmål å bli kjent med noen, morsomme ting å gjøre når du kjeder deg, Fun spørsmål å stille Your Boyfriend, Random Spørsmål å bli kjent med noen, Dette var noen morsomme spørrekonkurranser å ta mens du er lei eller ønsker bare å ha en god latter. Resultatet analysen gitt i denne artikkelen er ment kun for moro skyld og bør ikke tas på alvor.

No comments:

Post a Comment