Wednesday 4 January 2012

Små Bad Ideas på et budsjett

Selv om alle av oss ønsker en romslig og flott bad, kan det ikke være mulig hver gang. Ja, kan du alltid få et luksuriøst bad design, men store bad er bare mulig når du bor i et hus tilpasset av deg selv. Noen huseiere kanskje ikke ønsker å tilbringe mye penger på å designe sine lite bad. Og ja, kan du alltid ha en enkel, men elegant bad design på økonomisk pris. Utforme et lite bad i mindre budsjett kan synes å være en krevende oppgave i utgangspunktet. Men hvis du holder et par ting i tankene, vil du finne at lite bad ideer om et budsjett er svært enkel og lett å implementere. Så har du flyttet til et nytt hus med et lite bad, og lurer på hvordan å designe et lite bad indre? Så ta en titt på disse lite bad design planer.
Små Baderom Design Ideer
Mens designe din lille badet pass på at du ikke kompromiss funksjonaliteten til badet mot badet innredning. Badet bør ha et elegant og praktfulle utseendet og den skal betjene alle formålene med et bad. Derfor bør små badene inneholder alle de nødvendige elementene i et stort bad, men i en mindre plass. En smart bruk av tilbehør, farger, flis, etc., er nøkkelen for en vellykket lite bad design på lavt budsjett. Nedenfor er noen enkle implementasjoner som brukes for å gjøre det lille badet ser større ut.
Lett Farger: Farger spiller en viktig rolle i ethvert hjem innredning. For små bad bør du bruke farger som vil legge mellomrom. Lyse farger er de beste fargene du kan ha for lite bad. De reflekterer lys i store mengder og dermed gjøre badet ser større. Bruke lyse farger, ikke bare for veggene, men også for andre baderomsutstyr og gulv. Les mer på badet farge ideer.
Enkelt Design: For å unngå en rotete utseende lite bad, må du bruke enkle bad design. Bakgrunnsbilde mønstre som brukes til vegger bør ha en enkel design. Selv flis mønster som brukes til gulv bør ha uncomplicated design.
Fliser: For å legge til ekstra plass på små bad, må du gjøre bruk av store fliser. Store fliser krever mindre fugemasse og dermed skape en sømløs. Du kan bruke de samme fliser på gulv og vegger, for å gi en utvidet utseende og legge ekstra høyde på do. Les mer på bad gulv.
Bad Tilbehør: Sette baderomsutstyr på exact steder er en av de viktigste faktorene som bestemmer plassen i et bad. For et lite bad, må man unngå bruk av unødvendige tilbehør. Lagringsanlegg som vanities bør henges på vegger å utnytte maksimal plass. Du kan ha skap under vasken for å spare plass. Prøv å bruk lukkede skap, for å gi et ryddig utseende til badet. Les mer på badet remodeling.
Små Baderom Design Tips
Unngå mørke farger, siden de krympe størrelsen på badet i stor grad. Alltid gå for myke farger for å legge at ekstra plass i små bad. God bad belysning gir alltid inntrykk av en større plass i et lite bad. You kan installere store lyskilder over taket eller hjørner på badet. Du kan til og la naturlig lys inn på badet med hjelp fra vinduene. Hengende et stort speil over vasken er en utmerket metode for å lage et lite bad ser større ut. Stor speil på badet vil også reflektere lyset i alle retninger, og bidrar til større utseende. Benytt deg av en hang toalettet å spare plass i baderommet. Hvis du ønsker å ha både dusj og badekar i badet, så gå for en enhet som fungerer for begge disse baderomsutstyr. Unngå bruk av håndkle stenger, og installer kroker bak baderomsdøra.
For mer lite bad ideer om et budsjett, les:; Bad Remodel: Små bad Remodeling Ideer; lite bad Ideas; Baderom Design Ideas for små baderom; Dette var noen tips for å implementere lite bad ideer om et budsjett. Før du gjør noen endringer på badet interiør, må du kontrollere at pusset opp badet er funksjonelt og stilig på sin måte. Remodeling et lite bad er ganske lett, men det er alltid lurt å konsultere en ekspert for å vite det nøyaktige retningslinjer for endring av bad design. Happy Home Making!

No comments:

Post a Comment