Monday 16 January 2012

Høsting Hvitløk

Voksende og plante hvitløk i hagen din er ikke like utfordrende som høste den. Å være en av de enkleste plantene å dyrke, hvitløk er den mest foretrukne valg av plante å vokse for mange nybegynnere gartnere. Faktisk kan man fedd hvitløk dyrkes til en fullverdig hvitløk plante, med hver pære har ca 15-20 fedd.
Som de fleste plantene, vokser hvitløk godt i et fruktbart organisk rik jord og krever skikkelig sollys for veksten og næring. Mens plante et hvitløkfedd, må du plante den i en oppreist stilling, omtrent en tomme under overflaten av jorden, og da plante individuelle nellik, ikke plante veldig tett og holde minst ett gap på 3 - 5 inches mellom dem slik at de får nok plass til å vokse godt. Derfor med tilstrekkelige sollys, næring og vann, kan planten vokse ganske enkelt. Men, hvor de fleste gartnere finne seg selv fast eller lurer på er når de bestemmer som er den beste tiden å høste hvitløk. Derfor, holde lesing å vite når du skal høste hvitløk, etterfulgt av grunnleggende retningslinjer for høsting hvitløk. Les mer om hvordan å plante hvitløk.
Høsting Hvitløk: Retningslinjer
Når til Harvest Hvitløk?; Bestemme rett tid for å høste hvitløk kan være litt skremmende som om du høster tidligere tid eller for tidlig, vil nellik være små og ikke kjøttfulle, mens på den annen side, hvis høstes sent, pæren vil sprenges ut. Derfor, etter at anlegget har vokst, bør du begynne å lete etter tegn som kan indikere sin tid med innhøsting. Siden forskjellige hvitløk varianter og værforhold har ulike høsting ganger, til tommelfingerregel vurderes for høsting hvitløk er å vente på bladene å ha en bruning misfarging eller pærer til å vokse til en passende størrelse. For denne, rett og slett løsne skitt over en eller to lyspærer hvitløk og mens du holder dem i bakken, prøve å ha en idé om deres størrelse. Dersom pærer er store nok, er dette riktig tidspunkt å høste, og hvis de er for små, betyr det at de trenger mer tid å utvikle. Men på et gjennomsnitt, er det ideelle tidspunktet for høsting hvitløk fra juli til august, da dyrket under normale klimatiske forhold og i varmere klima er det bedre å høste løpet av våren.
Hvordan Harvest Hvitløk?, Etter å vite når man høste hvitløk, er den neste viktige ting å lære å høste hvitløk. For noen mennesker ville den være bare å grave ut av jorden, men det en del ting som må holdes i bakhodet mens høsting hvitløk pærer. Mens høsting, ikke dra ut pærene, ellers kan du ende opp med å ha håndfull topper, uten hvitløk pærer. Snarere forsiktig grave dem ut så ferskt gravde pærer er mer utsatt for blåmerker hvis de ikke håndteres forsiktig. Bruk derfor en graving gaffel til å løsne jord og deretter grave ut hvitløk. Etter graving hvitløk ut, ikke la dem liggende på bakken som for mye av soleksponering kan Blanch og brenne hvitløken og forringes deres smak. I stedet, børste av jorden og holde de nylig høstet hvitløk pærer på et kjølig, mørkt og tørt sted så tidlig som mulig.
Les mer på:; Hvitløk voksende tips; Økende Hvitløk hjemme; Hvordan Grow Hvitløk pærer; Hvordan Grow Hvitløk fra en Clove, derfor, etter å ha lest artikkelen dere alle vil være enig i at planting og innhøsting hvitløk er ikke så vanskelige som det synes å være. Du må bare være litt forsiktige og forsiktig mens høsting, og bør ikke lage en rush eller forsinkelse mens bestemmer høstetid. Jeg håper informasjonen gitt i denne artikkelen på høsting hvitløk viser seg nyttig for dere alle.

No comments:

Post a Comment