Monday 2 January 2012

Native amerikanere og Alkoholisme

Alkoholisme i native amerikanere har en lang historie. Innføring av alkohol i Amerika førte til nedbrytning av de innfødte kulturen. Dagens generasjon av innfødte amerikanere er "klemt" mellom en rik arv av fortid og elendighet stede. Alkohol er en av de store faktorene i undergang de innfødte amerikansk kultur. Tidligere, ble alkohol introdusert i Amerika av European nybyggere. De innfødte som var nye for alkohol, så fikk avhengige av det og i dag kan vi se 3-4 generasjoner av innfødte bære frem den "tradisjonen" av ervervet alkoholisme.
Alkohol ble hovedsakelig brukt av europeerne å jukse, utnytte og slakte innfødte for politiske og monetære gevinster. Senere, fikk innfødte så vant alkohol at fullføre tilfriskning fra den ble nesten umulig. Endringen i livsstil som ble indusert av alkohol, førte til ødeleggelsene av sosiale og kulturelle verdier av innfødte. La oss forstå i detalj om native amerikanere og alkoholmisbruk.
Indianere og alkoholisme
Som per det 'National Husholdningenes Survey on Drug Abuse', 80% av ungdom som har brukt alkohol er innfødte amerikanere. De innfødte har alltid vært en risikogruppe i forhold til narkotika-og alkoholmisbruk. Studier utført av "Native American Development Corporation" state at store faktorer som er ansvarlig for alkoholmisbruk i de innfødte er kulturelle konflikter, lav selvfølelse og post-traumatisk stress. Prosentandelen av innfødte amerikanere å bli avhengig er 5 ganger større enn hvite befolkningen. Vilkårene, innfødte amerikanere, og alkoholisme, innfødte amerikanerne og drikke har dermed, blir synonymt med kvarandre.
Arbeides tatt i utryddelsen av alkoholisme i innfødte amerikanere. De ulike modellene som brukes i prosessen med alkohol behandling er 'Medical Model', 'assimilerende Model "," Psykososial Model', 'synkretiske Model "og" Kultur-Sensitive Model ". The Medical modellen betrakter alkoholisme som en sykdom og derfor ikke går bra med mange innfødte amerikanere som ikke anser seg selv som syke eller syke. I dag er det imidlertid sett at innfødte amerikanere tar samarbeidsprosjekt handlinger sammen med den føderale regjeringen i å håndtere problemet med alkoholmisbruk. Pr postene vedlikeholdt av indiske Health Services 360 programmene opererer i stammeområdene for utryddelse av alkoholmisbruk.
Native amerikanere og Substance Abuse; Problemet av alkohol misbruk blant innfødte er velkjent, men andelen narkotikamisbruk altfor er økende. Stoffet som vanligvis brukes av innfødte amerikanere er metamfetamin. Kokain og marihuana altfor brukes regelmessig. Tilgjengelighet av narkotika til lave kostnader er én av faktorene av stigning i rusmisbruk.
Substance behandling programmer som egner for innfødte amerikanerne anbefales. På denne måten resultatene oppnås ved behandling tiltak er langt mer fruktbart. Den psykologiske aspektet bør også vurderes i behandling av narkotikabruk og alkoholmisbruk. Mesteparten av innfødte har slått til alkohol og narkotikaavhengighet fra traumer av fortiden. En følelse av skyld, skam og sinne har alltid hersket i innfødte lenge. Healing den følelsesmessige smerte at de innfødte har gjennomgått er viktigere. Les mer på historie innfødt American indianere.
Spørsmålet om innfødte amerikanere og alkoholisme, må løses med alle midler tilgjengelig for oss. At innfødte amerikanere ansikt helserelaterte, økonomiske og sosiale problemer grunn alkoholisme, fører til etableringen av barrieren mellom dem og resten av verden. Det er nødvendig å bygge en bro mellom den rike kulturen i amerikanske stammene og moderne verden.

No comments:

Post a Comment