Sunday 1 January 2012

Fransk Braid grisehaler

Fransk flette musefletter se fantastisk på alle typer hår, enten det er rett, bølgete, eller krøllete. Den gir håret en vakker og elegant utseende. Bortsett fra disse, fransk flette musefletter er egnet for en rekke anledninger, for å nevne noen, sports events, casual sosiale sammenkomster, etc. Til tross for alle disse punktene, er det mange kvinner ikke prøve å fransk flette musefletter. Bare noen få blant dem finner ikke en personlig smak. Resten finner det for vanskelig å gjøre det selv. Hvis du hører det siste gruppen, er denne artikkel en ting for deg. Det gir deg instruksjoner om fransk braid musefletter på egen hånd. Her er mer fransk braid stiler.
Hvordan franske Braid grisehaler på ditt eget
Den franske braid musefletter instruksjoner starte med å få håret vått godt med rent vann. Mange folk ikke utføre dette trinnet. Men, vil det være utmerket hvis du vurdere Wetting håret før du går videre til ytterligere skritt på franske pyntebånd musefletter. Dette er fordi, vil du kunne flette håret mer tett hvis det er vått. Å legge til det, vått hår er mer lydige. Det vil gjøre oppgaven med vri og snu den litt enklere. Det neste skritt å fransk flette håret ditt musefletter er å del håret. I tilfelle, er du vant til avskjeds håret ditt, vil dette trinnet få gjort naturlig. Men hvis du ikke er, må du jobbe på det litt. Ta en kam, står foran en speil, og trekke en linje på hodebunnen til baksiden av nakken i linje med nese. Kjemme håret nedover på hver side. Nå tie til venstre side av håret med en strikk slik at den ikke bli blandet opp med det på andre siden. Du må jobbe hver for seg på håret på hver side.
Gre håret høyre side av håret med en bred tannet kam. Børst håret bakover med en fin tannet kam. Ta noen hårstrå fra fronten. Del det i tre seksjoner med lik bredde. La oss navngi dem som riktig, midtre og venstre. Hold disse tre delene av hår nær sentrum av hodet ved hjelp av fingrene på begge hendene. Flytt den venstre delen over den mellomste. Nå, har den venstre delen kommer i midten og midt på venstre side. Flytt høyre i håret over midtre delen som opprinnelig er til venstre delen av håret. Dette fullfører en braid. Hold den fast.
Du har en del av håret til høyre, midtre og venstre side. Forlat ett stede på venstre siden og la det bland med resten av håret. Plukk noen nye hår med lik bredde for å gjøre et nytt til venstre delen. Lag en flette med instruksjonene gitt i første avsnitt ovenfor. Lag en ny høyre delen av håret med lik bredde som foreslått for venstre delen av håret. Hold flytte på på denne måten helt til du kommer til baksiden av nakken din. På dette punktet, må du gjøre et valg. Enten du kan knytte en gummi band på slutten av den franske braid og la håret løst eller gjøre jevnlig fletter på håret. Imidlertid er sistnevnte bare mulig når håret er langt. Med dette trinnet, den franske flettede musefletter instruksjonene er komplett for den ene siden av håret. Følg alle trinnene på venstre side av håret. Dette fullfører alle trinnene på hvordan fransk flette musefletter.
Se også:; fransk Braid frisyrer; Hvordan fransk Braid ditt eget hår; Side Fransk Braid, fransk braid musefletter er et ideelt flette frisyre du skal gjøre når du har en dårlig hår dag. It involverer krusete, uregjerlige, eller oljet hår på slik måte at et nydelig utseende er opprettet på manen din. Du ser bare lekre og elegante med den. Dermed trenger du prøve hendene på det og trene regelmessig for å oppnå kompetanse.

No comments:

Post a Comment