Thursday 12 January 2012

Natural Eye Colors

Øynene er speilet av sjelen. er en velkjent Jiddisk ordtak. Akkurat som hudfarge nyanser som rettferdig, mørk eller hvete-farget, er det ulike naturlige øye farger. Hudfarge eller hårfarge kan være av lys til mørk skygge, på grunn av mengden pigment kalt melanin. Jo mer mengden melanin, jo mørkere hud og hårfarge. Tilsvarende, definerer mengden av denne pigment fargen på iris. Dersom mengden av pigmentet melanin er mindre, så iris eller øyenfarge vil være av en lysere nyanse som blå eller grå øyne. Dersom mengden av pigmentet er høy, så øyenfarge vil bli mørke like sorte øyne eller brune øyne. Mørkere øyne er også mindre følsom for solen, i forhold til å lyse øyne, og trenger mindre øyehelse. Øyenfarge er faktisk en polygenisk egenskap av en person. Tre elementer er vurdert mens håndtere øyet fargen på en person. Melanin Innholdet i iris epitel pigment, melanin innholdet i iris stroma og cellulære tetthet av iris stroma. Det var litt informasjon om hva som er øyenfarge, og forekomsten av ulike naturlige øye farger på grunn av variasjon i pigmentet melanin. Nevnt nedenfor, er det naturlige øyenfarge diagram som inneholder forskjellige vanlige øye farger og sjeldne naturlige øye farger.
Common Natural Eye Colors
Brown: Dette er en av de vanligste øyenfarge sett i mennesker. Det oppstår på grunn av store mengder melanin i iris stroma. Personer med mørk brun øyenfarge kan gi inntrykk av å ha svart farget øynene.
Blå: Blå er en vanlig øyenfarge blant personer født i land som Danmark, Finland, Estland, Sverige, Norge, Nederland, Tyskland og Østerrike. Dette er imidlertid øyefarge sjelden i Midtøsten og Sentral-Asia. Som produksjon av melanin pigment generelt øker de første årene av livet, kanskje blå øyne i noen babyer mørkere med alderen. Les mer på, kontaktlinser.
Gray: Gray anses å være en mørkere nyanse av blått. Det øyenfarge, betyr lav melanin i iris. Gray øyne har også blitt observert med små mengder gule og brune fargen i iris. Folk som tilhører land som Russland, Baltikum og finske, ofte, har grå øyne.
Hazel: Hazel fargede øyne er også ganske vanlig, og er et resultat av en kombinasjon av Rayleigh spredning, og en beskjeden mengde melanin i foran grensen til iris. Hazel øyenfarge er blitt observert som middels farge mellom lys brun og mørk grønn.
Sjeldne Natural Eye Farger
Violet: Violet eller lilla øyne er mest sett i albinos. Øynene til noen albinos synes å være fiolett, på grunn av blanding av rødt og blått betraktninger. Disse skyggen av øyne er en form for blå øyne eller på grunn av en mutasjon.
Rød: Rød er trolig den sjeldneste øyenfarge observert blant mennesker, igjen det kan sees i albino mennesker.
Grønn: Grønn er en svært sjelden øyenfarge, og svært få prosentandel av mennesker i verden er født med det. Dette skjer på grunn av moderate produksjonen av melanin.
Amber: Amber farget øyne har en sterk gyllen og kobberrøde skjær. Amber øyne oppstår på grunn av avsetning av lipochrome, som er den gule pigmentet i iris. Det er en veldig sjelden øyenfarge, og er også kjent som 'Wolf Eyes', fordi rav øyne er vanlig i ulver.
Sort: Sort er en sjelden øyenfarge, folk som har høy mengde melanin pigment har svarte øyne. Faktisk, folk med veldig mørke brune øyne gi inntrykk av svart farget øynene.
Disse var de ulike naturlige øye farger. Mange vil ha to forskjellige farger øyne, for eksempel det ene øyet blir brun og andre lys grønn. This okulær tilstanden kalles heterokromi. Det er imidlertid mulig å endre naturlig øyenfarge, eller korrigere slike okulær tilstand eller kvitte seg med medfødte mangler av iris. Dette gjøres ved intra-okulære implantat noe som forbedrer utseendet på øyenfarge.

No comments:

Post a Comment