Sunday 8 January 2012

Brød Mold Fakta

Bread mold = Den ekkelt ting som vokser på brødet og dreper den! Absolutt. Brød mold ødelegger brødet, gjør dem uspiselige. Det er definitivt IKKE appetittvekkende å konsumere noe ser sort / grå / grønn og har mugg og humper rundt det. Ikke glemme det faktum at det er ekstremt hårete i naturen. Bread mold innebefatter at det er en slags sopp som vokser på overflaten av brødet. Brødet muggsopp trekker næring fra brød for å overleve og ødelegger brødet i prosessen. La oss lære litt mer brød mold fakta. Les mer på typer sopp.
Brød Mold Informasjon
Jeg er sikker at mange av oss har aldri gitt en tanke til brød mugg og de forskjellige brød muggsopp Fakta (Heller hadde jeg, ikke før denne artikkelen, uansett). Men la oss riktig det og gi deg noen interessante brød mold fakta:
Hvordan det Vokser, her er ett av de mest sjokkerende brød mold fakta - brød formene er faktisk planter! Og de vokser på et mye raskere tempo enn noen av plantene i hagen din (Som jeg er sikker på at du har sett fra tid til annen). Reproduktive organer av disse anleggene (sporer) flyter rundt i lufta inntil de kan lande på et sted som de kan vokse på. Den mest optimale forhold for disse sporer å vokse er på varm fuktig brød.
Når de finner en slik en overflate, fester de seg selv der og begynner å vokse i raskt tempo, infiserer brødet videre og sende mer sporer i luften. Hver Spore er delt inn i to grener. Én, som er lengre og svart (sporer), og den andre som er kortere og trenger brødet å absorbere maten. Les mer på brød muggvekst.
Hvor det vokser, selv om emnet som vi snakker om i dag er 'brød' mold fakta, er det interessant å vite noen av de andre stedene at mugg vokser på også. Annet enn brød vokser mugg også på kjøtt, sko, klær, grønnsaker og bøker! Dermed bevise at det den trenger for vekst er varme fuktige forhold. Les mer på brød mold eksperimentet.
Typer av Brød Molds, Det er flere brød mold art og typer. De kommer også i forskjellige farger og former. Noen av disse er - Aspergillus, Monascus, Rhizopus, Penicillium, Fusarium og Monascus. Hver av disse artene har sin egen farge. The Rhizopus er svart og fuzzy, mens Aspergillus fint. The Penicillium arter er mer gråaktig grønn, har hvit kant til det og synes uklar også. Om du ønsker å vite mer om svart brød mold fakta, les mer på svart mold.
Helserisiko, Når vi komme i kontakt av muggsopp, ingest vi stoffer som kalles mykotoksiner (gjennom huden vår, slim og luftveiene), som er produsert av brød mold. Disse er svært farlig for helsen vår. Inne kan de spre seg der og påvirker immunsystemet alvorlig. Det fører til forhold som allergier, overfølsomhet, pusteproblemer (astma, åndenød, hoste), og mer alvorlige som de til hukommelsestap, depresjon, uro og reproduktive problemer blant andre.
Fordeler med Brød Mold
"Hvordan kan noe som ser ut som at har noen fordeler? ' er hva du tenker, ikke sant? Ah vel, gjør det! Mange faktisk, her er noen av dem:; Molds brukes vanligvis i produksjon av visse matvarer som ost, pølser, brød, soya saus og mange andre. , I kombinasjon med enkelte matvarer (og en god livsstil å supplere det), kan kultivert brød mold reduserer det dårlige kolesterolet i kropp. ; Den brukes i produksjon av flere legemidler. Spesielt, Penicillium chrysogenum mold som brukes i produksjonen av antibiotika penicillin. ; Likeledes er det noen andre typer former som brukes til produksjon av medisiner i tillegg. (Aspergillus terreus for kolesterol senke narkotika og Tolypocladium Infatum for bekjempelse avvisningen av transplanterte organer); Les mer på:; Allergisk mot Mold, Mold fjerning; Så med mindre du er en forsker, spesielt endre formene for å produsere medisiner, vil jeg si bare holde seg borte fra mold! Forhåpentligvis disse brød mold fakta ovenfor har hjulpet deg trekke samme konklusjon også.

No comments:

Post a Comment