Sunday 15 January 2012

Pin Up frisyrer

Kvinner sikkert liker å eksperimentere med håret sitt, iført voguish kort hårklipp og lange frisyrer. Det finnes flere ulike typer frisyrer som kan brukes, det være seg på nesten alle slags hår lengde og tekstur. Hvis du vil ha en unik frisyre og skiller seg ut fra mengden, kan du velge mellom frisyrer som ble berømt i gamledager. Og noen gode frisyrer fra de siste tiårene er pin up frisyrer. Før du går videre til pin up frisyrer for langt hår og kort hår, la oss få vite om pin up frisyrer.
Historie Pin Up frisyrer
Iført pin up frisyrer kan betraktes stilig, selv i det 21. århundre mote trender. Historien om pin up frisyrer dateres tilbake til så tidlig som 1940 og 1950. Disse var de tiårene der populariteten til disse frisyrer nådde toppen. Pin deg frisyrer for jenter ble antatt å være stilig, feminin, romantisk og sexy. Det er derfor slike frisyrer ble stort sett utslitt av glamorøse personligheter fra filmer.
Iført Pin Up frisyrer
Som navnet antyder, pin up frisyrer er de som er laget ved hjelp av pinner å style håret på den måten du ønsker. These frisyrer er best kjent for å bygge volum i håret ditt, og skjule eventuelle patcher som har mindre hår. Videre kan kvinnene bære disse frisyrer for alle typer anledninger hvor de særlig må ta håret vekk fra ansiktet deres. De er aktuelle alternativer til bryllup, skoleball netter, formelle eller uformelle fester, og andre anledninger. For styling disse frisyrer, ville du være nødvendig å bruke en krølltang, pin krøller, Bobby pins, og lignende typer hår tilbehør.
Ulike Pin Up frisyrer
Den franske vri frisyrer er en av de beste pin up frisyrer. For styling det vil du selv ta håret og gjøre den om til en lav hestehale, brett den i oppadgående retning og sist putt den i folden av hår på sidene, med en hårnål for å sikre det. Det er mange kvinner som foretrekker kjendiser å bære denne frisyre. En bolle er også en veldig god og rik låste opp frisyre. Du trenger bare å ta alt håret og satte den på baksiden av hodet med hårnåler og annet tilbehør.
Å gi frisyren en tilfeldig berøring, kan du bære en rotete bun frisyre som består av rotete hårstrå faller ut av bun. Andre gode er updo frisyrer, hvor hele eller deler av håret er samlet og satt opp på kronen. Updos er trolig den beste pin up frisyrer for svarte kvinner. Hvis bare noen mengde hår er gjort til enhver updo, er det referert til som en halv updo.
Les mer på:; Updos for langt hår, kort hår Updos; Updos for krøllet hår, Formell frisyrer og formelle Updos; En god måte å øke skjønnheten av pin up frisyrer er å inkludere fargerike håret tilbehør i styling. Dette er bare noen pin up frisyrer. Det er mange andre liker seier rundstykker, Bettie Page stiler, titt-tei smellene, puddel kutt, etc.

No comments:

Post a Comment