Friday 6 January 2012

Emo Eye Makeup

Er du interessert i å lære hvordan å søke emo øye makeup? Før vi går videre til emo øyesminke, la oss først forstå betydningen av begrepet emo. Begrepet 'emo' er en kortform av emosjonell. Emo er en subkultur som er knyttet til hardcore punk rock scene i midten av 1970-tallet. Det er forbundet med utviklingen av en sjanger av musikk som reflekterte tanken prosessen av emo folk. De som er en del av denne subkulturen har en annen følelse av mote og kunst.
Så langt som mote er opptatt av, de som ønsker å bære emo ser, slitasje dramatisk sminke og kle seg på en unik måte. Å være følsomme, emosjonelle og nærtagende er de typiske personlighetstrekk av Emo folk. Deres holdning er mot mørk poesi og dystre siden av livet og dette gjenspeiles også i måten de bære selv. Emo folk kan bli sett iført sorte klær og dramatiske øye makeup. Deres dramatiske og mørke øyne makeup er en viktig del av utseende sitt. Les mer på emo mote og frisyrer.
Hvordan søke Emo Eye Makeup
Se deg rundt for folk som tror på emo subkulturen, og du vil finne bleke og sunkne ansikter med mørke øyne makeup. Til idrett dette ser, må du finne ut mer om emo øyesminke ideer. Du må følge visse instruksjoner for emo øyesminke.
Det første trinnet er å bruke grunning eller en øyenskygge basen over øyelokkene. Dette vil gi sminke for å vare lenger. Påfør sort / grå øyenskygge er over øyelokkene med en øyenskygge børste. Du kan også legge til farger som rødt eller lilla til den ytre hjørner. Påfør sort eyeliner til bunnen vippekanten. Bruk eyeliner sjenerøst, bør det være tykk og mørk. Påfør eyeliner på en lignende måte over den øvre øyelokk og holde det i nærheten av øyevipper. Pass på at du bruker eyeliner slik at eyeliner endene til å møtes på hjørnet. Ett av emo øyet makeup tips kan være å gjøre eyeliner på ytre hjørnet skrå svakt oppover mot tinningene. Nå gjelder mascara men sørg for at det ikke blir rotete. Bruk av flere lag mascara kunne gi falske øyenvippe effekten som er nødvendig for å fullføre emo utseendet.
Emo Eye Makeup for Girls
Emo øyesminke kan brukes av jenter og gutter. Jenter, hvis du inkorporere elementer emo fashion som emo klær, tilbehør og kvinnelige emo hårklipp få EMO utseende, men gå glipp emo øyesminke ideer, kan du ikke være i stand til idretten den virkelige emo utseende. Så, for å hindre andre i å ringe deg en poser, må du prøve ut ulike emo øyesminke stiler.
Du kan prøve den bleke utseende, fantasi emo se eller catty emo øyesminke. For catty øyesminke, bruker de grunnleggende emo øyesminke teknikk, men sørg for at det på det indre og ytre hjørner, er eyeliners laget å møte. Du kan også bruke en dash av lyse farget øyenskygge på utsiden av store og små øyelokk. For fantasy utseende, bruk en tykk linje for øvre øyelokk og en tynn en for nedre øyelokk. Påfør mørk øyenskygge over eyeliner rundt øvre og nedre øyelokkene. Bruk lyse og skimrende rosa mascara til øyet piskeslag. Å skape en dramatisk look, kan du også bruke farger som magenta, lilla, lilla, oliven eller dyp blå. Du kan også bruke Volumizing mascara en blank glans eller lagt lenge fake øyevippene dine smoky øynene for et teatralsk utseende.
Håper du fant informasjonen på emo øyesminke stiler interessant. Du kan bruke disse emo øyesminke design for å uttrykke din tro på denne subkulturen. For de som ikke tror på subtile makeup og liker å prøve dramatiske øyesminke, kanskje emo øyesminke være det perfekte valget. Så hva venter du på? Prøv emo ut snart!

No comments:

Post a Comment