Thursday 5 January 2012

Jeans for Tall Women

En høy kvinne blir ofte utsatt for misunnelige blikk eller slått ut, spesielt når de ulmende modellen beina spaserer ned en gate i et kort ganske skjørt. Men du kan ikke alltid la beina bare bare fordi du hater å handle bukser eller jeans. Jeans ikke er mindre enn et mysterium for høye kvinner. Hver gang du går shopping for en god jeans, du bare øke dilemma, ikke kan bestemme om du vil gå for misfitting jeans eller gjøre opp for jeans som knapt touch anklene. You vedder på at jeans en kvinnes beste venn, men hva vil du gjøre hvis du er like høy som en søyle? Hei, holder på, vi er her bare for å løse denne situasjon for deg. Med disse instruksjonene og tipsene, kjøpe jeans for høye kvinner ville være en smal sak for deg! Les mer på kvinners klær og mote klær.
Jeans for Tall Skinny kvinner
Boot Skjær Jeans, A boot cut jeans er sexy, elegant og full overstått oomph. Hvis du bare høye, kan du få disse stilige bukser med enten lave eller midt stige midje. Spesielt ser at jeans du prøver på er tynn i hofte og lår området. Hvis det ikke er, og det er mye av tøy henger, så bare dumpe at jeans fordi det er ikke for deg. Kjøpe de beste jeans for høye kvinner krever tålmodighet men likevel vil du få det med noen store hopping og masse prøver på klær.
Ankel Lengde Blyant Jeans, nå må du tenke, Jeg bare fortalte deg om ikke å betale for ankel lengde jeans, og nå er jeg trekke. Men disse ankel beite jeans har blitt et raseri blant de høye schoolers og sosiale sommerfugler alike. Et imperium hals topp med disse ankel lengden jeans for høye kvinner ville bare sette på rampen eller veien for den saks skyld stekende. Det beste med disse ankel lengde skinny jeans er at du flaunt din fabelaktige skoene i motsetning til de andre vanlige jeans. Det ville gjort at du ser alle elegant og slank og kledd å ta livet av.
Ruched Jeans, A ruched jeans kan være svaret på dine bønner for å se varm og får at jet innstillingen stjernen stil utseende. A ruched titt i klær har resurged i siste motetrender. Ruches, spesielt i nærheten av ankelen området gir en krøllet og feminint utseende til jeans. Få mest mulig ut av den mens den er på moten, spør du meg ville jeg gå for en klassisk sort ruched ankel lengde jeans som ville være både figur smigrende og statement å gjøre, kombinert med en sexy plattform pumper. En svart ruched jeans for høye kvinner er forskjellig fra de andre sorte jeans, med en unik touch av detaljer og litt teft.
Mid Rise Straight Leg Jeans; Hvis du er høye kvinnen med litt mer kjøtt enn de tynne modellene på oppstillingsplassen, deretter på midten stiger rett leg jeans er det beste jeans for svingete kvinner som er høye som de fremhever kurvene. Det gir et rent, klassisk utseende for casual daglig slitasje. Når du surfer rundt for tynne jeans for svingete kvinner, se etter en mager jeans, som ikke er for stramt, med en middels økning midje som holder deg når du sitter ned.
Les mer på:; Hvordan Wear Skinny Jeans; Hvordan Fray Jeans; History of Blue Jeans; Kjøpe jeans for høye kvinner kanskje ikke virke lett for deg i starten, men når du finne ut hvordan og hvor du skal gjøre alle shopping for en par høye jeans, ville du være dø for å kjøpe din neste par jeans. En jente med ekstra lange ben som kan gå en ekstra mil, har en del fordeler over hennes kolleger som hun er ganske merkbar på grunn av høyden sin. Iført tunikaer, imperium hals topper, topper baby dukken sammen med jeans lage en trendy, utgående utseende. Så, slappe av og hente lommeboken og dash til nærmeste kjøpesenter for å gå på en jeans kjøpe Spree. Happy shopping!

No comments:

Post a Comment