Saturday 7 January 2012

Innendørs Tropical House Plants

Innendørs tropiske huset planter, også kalt potteplanter, er de planter som kan dyrkes inne og er spesielt nyttig for å dekorere interiøret av boliger. De vokser godt i fuktig klimatiske forhold og kan vokse utenfor boligen selv hvis de oppbevares i potter. Vanligvis er disse plantene har store stilker og blader, og kan vokse lett i alle klimatiske forhold.
Identifisere innendørs tropiske huset planter blir enkelt, hvis du kan kjenne egenskapene til noen disse felles anlegg familiene. Et av de mest populære planten som dyrkes innendørs er Dracaenas. Disse stueplanter vanligvis har lineær-lansettformede bladene som vokser krøller på toppen av stilkene. Flere Dracaenas planter har fargerike blader, ligner på mais planter, som har bred gule striper på bladene. Dessuten, er det også noe som ligner på Red Margined Dracaena, som har små røde linjer på grensen av sine blader. Muligheten av innendørs tropisk plante identifikasjon, i tilfelle Dracaenas kan hjelpe deg med å skaffe riktig variant av denne planten. Dracaenas kan tilpasse godt til romtemperatur og krever ikke særlig lys og fuktighet. Blomstene, når de helt moden, er store og elfenben farget som gir ut en søt duft, spesielt om natten. Men, gjør anlegget ikke blomstre mye og er verdsatt mer på deres skulpturelle former og løvverk. Les mer på innendørs tropiske planter omsorg.
Typer Innendørs Tropical Plants
Det er flere varianter av innendørs tropiske planter tilgjengelig i markedet. Hvis du vil opprette et innendørs landskap, har du en rekke valg å gjøre det. Du kan ganske enkelt velge å plante dem i en gammel urne eller bruk ny en pott og plante dem. Noen av de vanligste typer innendørs planter som brukes er bl.a. kål palme, Bønn plante, Pony halen treet, Jade fabrikken, Bamboo palm, afrikansk fiol etc.
Innendørs tropiske huset planter bør motta tilstrekkelig sollys og fuktighet, ellers plantene kan ikke vokse til potensialet sitt. Hvis de ikke får nok sollys, vil anleggene nå, opp for lett. Hvis det ikke er lys, ville bladene en tendens til å falme. Den ideelle temperaturen som et anlegg krever er rundt 18-22 º C. Kontroller at plantene ikke er utsatt for frost om vinteren.
Best Innendørs Tropical Plants
Akkurat som du elsker utendørs hagearbeid, kan innendørs hagearbeid være morsomt. Som et spørsmål om faktum innendørs planter ikke bare hjelp i å holde miljøet rundt rene, men de er også gode dekorere verktøyet. Her, lister vi noen av de vanligste innendørs tropiske planter:
Angel Ivy Ring Topiary; Vanligvis kalt wire vintre, engelen eføy ringen Topiary plante, vokser til rundt en fot i lengde. Hvis du skal plante dette anlegget, må du kontrollere at du ikke over vann den eller la den bli for tørr. Se opp for edderkopper midd som de pleier å angripe planten ganske ofte.
Flettet Ficus Tree; En annen populær plante som dyrkes innendørs er flettet ficus treet som gir dyp grønn farge blader. Anlegget krever uniform vanning for å hindre bladene fra Wilting. Høyden på planten kan vokse opptil fire meter i høyden.
Kinesiske Evergreen, Hvis du ikke har mye praksis å vokse inne tropiske huset planter, kan du velge å plante kinesiske eviggrønn plante. Egnet i områder med lite lys, disse plantene har mørke grønne blader og de omkringliggende temperaturen være varmt nok for riktig vekst av anlegget.
Pony Tail Palm; grunn av sin uvanlige utseende, er hestehale palme plante en populær innendørs anlegg. Dens bagasjerommet ser hovne og bladene er ganske store, noen som kan gå opp til seks meter i lengde. Den viktigste fordelen med dette anlegget er at den ikke krever mye vann som stammen har kapasitet til å lagre vann.
Moth Orchid, en plante i orkidéarter, kan moth orkideer hjelpe rense luften i hjemmet ditt. Bladene av denne planten er hvit i fargen.
Stor Innendørs Tropical Plants
Stor Innendørs Tropical huset Planter ligner andre tropiske planter som kan dyrkes hjemme, men de er vanligvis større i størrelse. Selv om de ligner på andre planter, kan store stueplanter gi noen unike utfordringer. Hvis du plasserer noen av de store innendørs tropiske huset planter på strategiske steder i hjemmet, kan den forvandle en enkel ordinær jakt plass til en vakker en. Noen av de mest brukte stort innendørs tropiske huset planter er:; Ficus, Palm, Dracaena, Norfolk Island Pine, Citrus, Schefflera, Philodendron, Dieffenbachia, Innendørs tropiske huset planter kan hjelpe i å rense luften i huset som de har kapasitet absorbere skadelige kjemikalier. Videre kan de absorb statisk elektrisitet besides redusere mengden støv i hjemmet ditt.

No comments:

Post a Comment