Sunday 22 January 2012

Boss Gift Etikette

Boss 'fødselsdag kommer opp, og du vil gaven ham / henne noe? Jeg foreslår at du lærer litt noe om sjefen gave etikette. 'Coz du ser, din følelser i gifting sjefen din noe spesielt eller unikt kan være edel, men feil type gave kan gi feil inntrykk og påvirke dine relasjoner. Ingen anelse om hva en sjef gave etikette er? Les følgende artikkel for å vite mer om sjefen gaven etikette:
Boss Gift gi Etikette
Mange organisasjoner har ikke engang følger den praksisen med å gi gaver på ferier eller fester. Det er ikke en trang til gave gaver til sjefen din. Dessuten, er du egentlig ikke forpliktet til å "vende tilbake" en gave hvis sjefen din gaver deg noe. Her er noen gave å gi etikette retningslinjer å følge:
Go With The Flow; Du har kanskje gode ideer til gaver, men dempe din entusiasme og gå litt tilbake igjen. Første gjøre opp status for situasjonen på jobben og måle hva dine medarbeidere gjør. Hvis ingen av dem er villige til å gi sjefen noe, så det ville trolig være best for deg å ikke heller. Å gi en gave når ingen andre er, vil gjøre det virke som du prøver å komme på den gode siden av sjefen, som trolig ikke gå bra med dine medarbeidere. Men på tross av alt dette, hvis du vil, så gjør det uten å vekke noen oppmerksomhet. Lydløst beholde gaven på sjefens skrivebord tidlig på dagen eller sent på kvelden.
Boss Gift Etiquette - punkter å huske; Her er noen andre tips som du bør huske på når du er gifting sjefen noe:; Alltid gave noe som er enkel og rimelig. Dyrt gaver regnes ikke som OK. ; Husk at gaven er ikke personlig, fordi det ville gi inntrykk av at du prøver å krysse grenser. Husk, det er en profesjonell scenario og ikke en personlig. ; Ikke gi noe som er personlig heller. Som inkluderer undertøy eller smykker. Disse tingene er best kjøpt av seg selv. ; Så også blomster. Hold deg unna blomster. (De som har en romantisk konnotasjon til dem, i hvert fall.) ; Gi aldri noe som har en politisk tilbøyelig melding, eller en rase en. Selv om du mener det i spøk. Det kan ikke gå ned godt med sjefen. ; Aldri EVER gi kontanter. Sjefen din tjener mer enn deg, så å gi en gave av denne art er svært upassende. ; Hvis sjefen gaver de ansatte noe, så er det ikke obligatorisk at du trenger å gjengjelde tjenesten. En enkel takkeside kortet vil også fungere.
Boss Day Gift Ideas
Her er noen sjef gave ideer som du kan velge fra for sjefen din:
Fancy Pen; En sjef trenger en penn. Finito. Hvorfor ikke da dere alle svømmebasseng i og kjøpe seg en flott penn? Det er trygt å si at han kommer til å bruke det og hva mer, det er veldig praktisk også.
Elektrisk skrivebord-klokke; Det finnes flere rimelige og likevel virkelig store samlinger med det siste innen elektriske desk klokker. Velg en smart skrivebord klokke. Igjen, en veldig praktisk gaveidé.
Business Card Case; Med den mengden av nettverk sjefen din gjør, og mengden av kunder og kontakter han har, er det bundet til å være at mange visittkort, pluss mer. Hvor er han / hun kommer til å lagre dem? Enkelt! Gift sjefen et visittkort sak, og der er den perfekte løsningen for et ryddig skrivebord og god organisering. Plus enkel tilgang! Og selv om sjefen din allerede har en, kan kontaktene bare øke med tiden, så den andre (tredje og fjerde) kort sak vil også være velkommen.
Andre skrivebord elementer; Det er flere andre skrivebord elementer som du kan gi ham så vel - papir vekter, kalendere, planleggere og arrangører, penn / blyant stand. Det er alltid at sikkerhet for at sjefen vil gjøre god bruk av disse.
Alle disse går svært godt som gave ideer for kvinnelige sjefer også. Dette var noen av de "politisk korrekt" ideer for gaver. Men hvis organisasjonen er liten og du har et nært bånd med sjefen din, du kan eksperimentere litt. Som, gir sjefen din en boks med hjemmelagde kaker ikke kommer til å få deg sparken! Verken gir en gave kurv. Men alt i alt, å være på den sikre siden, er det bedre at du følger pekerne av sjefen gave etikette.
Les mer på:; Corporate Gifts, Holiday Gifts, Så ta vare på disse sjefen gave etikette tips i bakhodet neste gang du ønsker å gave sjefen noe. Ikke si det gjennom gave, men la arbeidet stå for snakkingen i stedet! Alle de beste!

No comments:

Post a Comment