Saturday 21 January 2012

Bilstereo Installasjonsinstruksjoner

Lei av din gamle bilstereo? Tenker på å oppgradere den? Ettermarkedet bilstereoanlegg er mye bedre i kvalitet enn de forhåndsinstallerte bilstereoanlegg. Bilstereo installasjonen er ikke en vanskelig jobb, og kan oppnås i en time eller så! Grunnleggende kunnskap om elektriske ledninger og bilreparasjoner er alt som trengs for å installere en bilstereo. Så, å vite hvordan du installerer en bilstereo, la oss lese den trinnvise bil stereo installasjonsinstruksjoner.
Slik installerer en bilstereo?
Bil stereo installasjon kan være en fiddly jobb og kan få deg rotet helt! Men etter bilen stereo installasjon instruksjonene nedenfor, vil du kunne bytte stereoanlegg på kort tid, uten mye bråk. Videre vil du ende opp med å spare penger, ved å unngå bilen stereo installasjonskostnader.
Ting Obligatorisk:; skrutrekker sett; kabelkuttere; Wire strippere; pipenøkkel; Elektrisk Tape; Bilstereo Installeringsinstruksjoner:
Steg 1: Det viktigste å vurdere når bilen høyttaler installasjon, er å kjøpe stereo som passer ordentlig i det eksisterende sporet av bilen. Du må heller ikke glemme å kjøpe de riktige ledningene sele og en radio montering kit.
Steg 2: Nå, før du installerer bilstereo, må du fjerne den gamle nøye. For det må du koble bakken kabelen fra bilens batteri. Det er svært farlig å arbeide på det elektriske systemet i bilen med den negative kabelen, eller bakken kabelen plugget i.
Trinn 3: Fjern forsiktig instrumentpanelet å avsløre det gamle stereoanlegget. Bruke riktig skrutrekker, skru og skyver ut den gamle hovedenheten. Koble fra og koble alle ledningene koblet til den gamle stereo. Fjern det gamle stereoanlegget nøye og kobler fra gamle panelet. Les mer på bilstereoen fjerning.
Trinn 4: Hvis du har fått en wire sele spesielt for bilen din, blir oppgaven svært enkel, som du bare å koble ledningene på baksiden av den nye stereo. Sett pluggen på rett sted i den nye stereo. Les mer på bilstereoen ledningsnett.
Steg 5: Hvis du ikke kunne få en ledning sele, må du koble hver ledning selv. Pass på å koble ledningene til de respektive kontakter, i henhold til deres polariteter. Koble de positive ledningene fra høyttalerne til den positive kontakten til stede på baksiden av stereo. Tilsvarende, koble den negative ledningene til negative kontakten. Les mer på bilen høyttalere installasjon.
Trinn 6: Når høyttalerne i den nye stereo er koblet til, må du koble den negative tråden i stereo til en bolt, nær dashbordet, der radioen er montert. Du kan referere til bilstereoen installeringen manuell, for å sikre at tilkoblinger gjort er rett.
Trinn 7: Når alle kablene er riktig koblet til sine respektive kontakter, hekt ledningene til én-kontakt.
Steg 8: Den nye stereo er klar til å monteres på rack. Skyv den inn i festebraketten nøye. Nå, plug selen kontakten på baksiden av den nye stereo.
Steg 9: Skyv stereo inn i rommet i dashbordet og teste den nye bilen din stereo. Hvis det fungerer fint, er det tid til å sette strek panelet tilbake. Skru den tilbake med ved hjelp av en skrutrekker.
Trinn 10: Koble bakken kabelen til bilens batteri og slå på bilen din. Din nye bil stereo er nå installert og klar til å spille høyt!
Les mer på:; Bilstereo Feilsøking; Car Audio Installation Guide; Custom Car Audio Systems; Dette var alt om bilstereo installasjon. Installere en bil stereo er ikke så vanskelige som du nettopp så! Så får en splitter ny stereoanlegg, samle alle verktøy og gjør deg klar for en gyngende bil lydsystem, ved bare å følge den enkle bilstereoen monteringsanvisning gitt ovenfor!

No comments:

Post a Comment