Thursday 19 January 2012

Gutter Room Designs

Tenk på gutter rommet, og alt du kan forestille deg er en spredt og rotete området. Baller, pinner hockey, hjelmer og plakater er uthevingen funksjonene i dette rommet. Hva om du må avgjøre om guttene rommet design? Vel, det er ikke en mye vanskeligere oppgave. Alt du trenger å vurdere er deres liker og legg dem som elementer av gutter soverom design og har en personlig plass klar for dem. Her er noen tips og ideer på gutter rommet design og dekor.
Gutter Room Design Ideer
Farger og temaer; Først må du bestemme om tema og farger som vil gi deg et godt definerte området. Bestemme et tema og legge til hvert element som vil markere temaet vil gjøre en av de beste guttene rommet designs. Dette vil også hjelpe deg å bestemme fargene du kan bruke for vegger, møbler og innredning. I utgangspunktet, unngå feminine farger som rosa og lavendel. Det beste tema kan være "på hjulene '. Gutter elsker racer biler, lastebiler, sykler og nesten alle bil. Så du kan ha bilen plakater, veggen design med biler og sykler, miniatyr biler og sykler til jazz opp plass og gulvmatter med auto design. Du kan også velge sengetøy med bil eller sykkel design og finish med bilen senger for barn, for den lille guttens rom.
På samme måte kan implementere en supermann tema eller en sports tema noe som gjør det beste guttene rommet design. En strand tema for din kule gutten er en god idé å gå for. Legg til farger som grønt, blått og gult med slynge stoler, sand farget matter, vegg design som består av kokos trær, sol, osv. Hvis du ikke vil gå for tema gutter romdesign, plukke farger som oransje, blått, sort, hvit og gul, og jazz opp i rommet. Her er noen roms design for gutter.
Legg Essential Møbler; Møblene starter med et perfekt, komfortabel seng. Som nevnt ovenfor gå for en bil seng eller andre slike designer senger som samsvarer med gutten din smak. Du kan gå for køyesenger om rommet er delt. En trille seng er stor for ekstra lagringsplass. En to lags seng med hyller og studere tabellen vedlagt er et flott møbel for gutter rommet. Hodegavl med hockeykøller, flaggermus eller fotball design er beste elementene fra soveromsmøbler å forbedre guttene rommet design.
En av de nyttige guttene soverommet ideer er å ha en masse hyller. Hyller vil bidra til å holde sine ting opp fra gulvet og godt organisert. Gå for fargerike sokkel grenser og dører. En blanding av nære og åpne hyller er en god idé for å dekorere gutter rommet. Gulvmatter og kaste puter vil legge til soverommet innredning. For dekorere gutter rommet, kan du vurdere å ha et stort speil med side hyller å plassere gym utstyr. Et skap utformet i henhold til deres behov for å passe i klær, sko og vesker er et must.
Spice Up rommet; Endelig er det tid for å krydre guttene rommet design med litt belysning og dekorative gjenstander. Belysning for studier bord og speil er viktig. Alle disse idretter utstyr kan bli hengt kreativt på tomme vegger. Ha et nett for å henge at fotball i et hjørne. Pinner eller flaggermus kan bli hengt på vegger i kryss mønster. Du kan ha lyse i mørket maling for en spesifikk vegg for å legge til at jazzy element. Gutter baderomsinnredninger kan inneholde neon farger og lyse fargede fliser. Gutter rommet dekorasjoner kan inneholde deres favoritt plakater med rammer, sette opp pent på den frie vegger. Saccosekker i jazzy farger som rødt eller gult er best å bli lagt til guttene rommet design.
Dette var noen ideer om gutter room design. Husk å legge lyse og sterke farger for å gjøre det til et perfekt område for gutter. Fra møbler til innredning, gjør et poeng å markere deres liker og lage en ultimate plass for gutter.

No comments:

Post a Comment