Wednesday 11 January 2012

Nose Hårfjerning

I dag er verden, når for mye vekt er gitt til måten man ser, observere hår i ens nese kan være ganske frustrerende for både kvinner og menn. Vanligvis, begynner en observere hårstrå på nesen, etter fylte tretti, som øker som person aldre. Selv har nesehår anses som uønsket av personer, disse hårene faktisk beskytter nesen fra fremmede partikler fra å komme inn den. Imidlertid nasal hår anses være uønsket av folk flest som det hemmer måten de ser og derfor, fleste se etter en måte å bli kvitt dem. Så, hvis du er en blant deretter, ta en titt på noen av måtene av nesen hårfjerning for kvinner og menn.
Nose Hårfjerning Metoder
Det er faktisk flere måter fjerne nesehår, blant som du kan velge du den du finner mest praktisk. Imidlertid før du velger en, er det viktig å gå gjennom nesen hårfjerning vurderinger av folk som har faktisk gjort dem. Her finner du noen nyttig informasjon om effektiviteten av hver type nesen hårfjerning metoden samt hvordan de er ferdig.
Tweezing; tweezing er en metode hvor et enkelt hår fjernes gangen, med hjelp av pinsett. Dette kan imidlertid være en vanskelig metode for å fjerne nasal hår så du ikke kan være i stand til å vise hår skikkelig. Likevel finnes det mennesker som har gjort dette og dermed ville det være en god idé å gi denne metoden en sjanse. Før du starter denne prosedyren, ikke glem å rengjøre pinsettens grundig med alkohol. Når du har gjort dette, stå før et speil og tilt hodet litt. Med derimot utvide neseboret litt og tweeze én hår gangen. Hvis gjøres riktig, tweezing kan hjelpe deg i å få en pen titt. Imidlertid kan tweezing metoden bli ganske smertefullt og det er sjansene for skorpedannelse også. Mer om ansikts hårfjerning for menn.
Trimming; Trimming er en av vanligste metodene av nesen hårfjerning for menn. Nesehår kan trimmes med hjelp manuelle og elektroniske trimmere. Imidlertid fleste sier at det er senere som hjelper i gi ett rent utseende enn tidligere. Så, før investere i et trimmer, forskning bra om ulike typer trimming utstyr i detalj. Hvis du bruker en trimmer, følg instruksjonene i håndboken nøye for å unngå enhver form for ulykker. Bortsett fra bruk av trimmers, det mange mennesker som foretrekker bruker saks å trimme deres nasal håret. Men, kan saks være farlig som en feil flytte kan forårsake skade på nesen. Likevel, hvis du fortsatt vil bruke saks, bruker en som har rundet tips. Mer om hårfjerning produkter for menn og kvinner.
Removal Cream; En annen smertefri metode for å fjerne uønsket hår fra nesen, er å bruke nesen hårfjerning krem. Men du må være veldig forsiktig når du velger å fjerne krem ​​som søker disse kremene i ansiktet kan forårsake irritasjon. Dessuten, det er fare for lekkasje av kremen gjennom neseborene. Derfor bør man velge et organisk nese hårfjerning krem ​​som inneholder ingredienser som aloe vera, kamille, sitron juice og botswellia. Mer om ansikts hårfjerning krem.
Vikle en klut rundt fingeren din og dypp den i varmt vann. Når dette er ferdig, tar litt fjerning krem ​​med samme finger og anvende den i neseboret. Vent noen minutter slik at den nasale håret mykner. Når håret blir veldig mykt, ta en tørr vaskeklut og tørk bort fløten. Håret oppløses i fløten og løsner lett når kremen er tørket av. Annet enn hårfjerning metoden, det er mennesker som også bruker voks for å fjerne nesebor hår. For dette har du søke voks inni neseborene, når fjerning krem ​​har myknet håret. Du kan bruke voks med hjelp fra bomullspinner. Når voks blir kult, bare trekke ut den innsatte vattpinne forsiktig med en brå bevegelse. Mer om mannlige voksing.
Du kan gjerne lese mer på:; Fjerne Male Body Hair; Permanent Hårfjerning for menn; øret Hårfjerning for menn, jeg håper denne artikkelen på nesen hårfjerning har vært nyttig for deg. Bortsett fra disse metodene, er en permanent nese hårfjerning metoden laser hårfjerning metoden. I denne metoden, bjelkene intense lyset hjelp i å brenne håret fra sine røtter, og dermed stoppe hårvekst helt. Men, er laser en kostbar prosedyre og kan ikke gis av alle. I dette tilfellet, ville det være bedre å velge andre metoder for å fjerne nasal hår. En ting du har å huske, hvis du prøver å fjerne hår i nesen på egenhånd er at det burde gjøres på et sted hvor det er god belysning arrangement, for å forhindre forekomsten av noen form for ulykker.

No comments:

Post a Comment