Saturday 28 January 2012

Fast Økende Vines

En etterfølgende plante eller klatrer er kjent som vintre. Ordet var "vintreet" vanligvis brukes for å referere vinranker. Men, fikk ordet knyttet til klatreren planter senere. Et felles trekk sett i dagens hager, er de ulike typene raskt voksende blomstrende vines brukes til å dekke veggflater og i landskapsarbeid. Disse er også dyrkes for de vakre blomstene de produserer.
Fast Økende Vines
Vintrær eller klatrere utgjør en viktig del av hagearbeid. Disse plantene blir brukt til å dekke gjerder, trellises, staver for dekorative formål. Det finnes ulike typer av klatrere som vokser i ulike jordsmonn og klimatiske forhold. Raskt voksende vinstokker er valgt for å dekke et gitt område i rask tid. Mange disse hurtigvoksende vinstokker er tilgjengelige i naturen. De følgende avsnittene gir informasjon om slike plantearter.
Clematis Armandii; Det er en raskt voksende vintre som klatrer opp høyde på 20 meter. The Clematis Armandii vokser utover et område på 5 meter. White farget, stjerneformede blomster, er spesialitet Clematis Armandii. Disse raske voksende klatring vines tar støtte av vegger, stolper, etc. ved hjelp av blad stengler.
Trumpet Creeper lianer, Disse raskt voksende vines tiltrekke mye insekter og kolibrier. Vekst av disse vines skjer for fort, og derfor er det nødvendig å holde dem i kontrollen. Det er en av de raskt voksende blomstrende vines som produserer rød-oransje blomster som er lyst fargede; deres blomstrer sesongen er lang.
Honeysuckle lianer, Dette er raskt voksende vinstokker for personvern som kan overlever i mindre mengde vann. The linnea vinstokker er tørke tolerante i naturen. Akkurat som trompet krypegir vinranker, honeysuckles den altfor tiltrekker ønskelige insekter og nynner fugler. Disse raske voksende vinstokker for nyanser er også brukt for å bygge reir av fugler. Les mer på hurtigvoksende skygge trær.
Fem blad Akebia; The Five-leaf Akebia er også kjent som Chocolate vintre og vokser opp til en høyde på 10 meter. Disse vintreet plantene oppnår sunn vekst i full sol lys. Disse klatrere kjennetegnes av blågrønt farget løvverk at har en oval fasong. Den akebia fungerer som en eviggrønn plante i varme klimasoner, mens i kjølige områder, viser de en løvfellende natur. Dermed kan akebia bli betegnet som en av de raskt voksende eviggrønne vinstokker.
Wisteria lianer, dette raskt voksende vintre har en hardfør art og ser vakkert i blomstringstiden. Den amerikanske Wisteria er egnet for dyrking i nordlige Amerika. Kinesiske og japanske Wisteria er vanligvis dyrket i sørlige USA.
Silver Lace Vine; blant de ulike typene av vinranker finnes i natur, Silver Lace Vine (Polygonum aubertii) er en av viktige, raskt voksende flerårig vinstokker. Disse vines vokse opp til en høyde på 15 meter og har en lys grønne blader. Den duftende blomster produsert av Silver Lace Vines har farger fra grønt til hvitt, rask vekst av disse vines foregår ved hjelp av rotstokker.
Fast Økende vinstokker for Trellis
The Vines som skal dyrkes for espalier er årlige plantearter som vokser raskt. Innen en frist på noen måneder, disse vines spredt over en gitt overflaten. Morning herlighet, cypress vinranker, moonflower, kardinal klatrer, osv. er noen av raskt voksende vinstokker for espalier. Morgenen herlighet kan sees i forskjellige farger som blått, hvitt og rødt. Morgenen herlighet er kjent for å spre raskt og på en rekke ulike overflater. Derfor kan den brukes som en av de raskt voksende vinstokker for gjerder. Moonflower vintreet, som navnet antyder er nattdyr og bjørn duftende blomster. Den blomstrende Sesongen starter fra sommeren og varer til høsten. The Vines kan brukes til å dekke trellises, kjetting link gjerder og stolper. Les mer på:; Fast Growing Personvern Hedges; Fast Growing Hedges; De forskjellige raskt voksende vinstokker er innrullert i artikkelen ovenfor. Det gir en ide om hvilke hurtigvoksende blomstrende vinstokker og klatrere generelt egner for voksende i bakgård hager.

No comments:

Post a Comment