Tuesday 31 January 2012

Punk frisyrer for Kvinner

Punk - en bevegelse som startet med musikken, ble en subkultur sted langs linjen gyting en helt ny måte å leve og stil. Det ble en fashion statement som er nedfelt i fet skrift og frisinnet. Selv i dag, tjue år ned linjen, er punk en mye elsket utseende, sported ved ikke bare opprørske tenåringer, men også veldig åpenbart, ikoner i fjellet at de forgude. Punk mote og frisyrer trenger en nødvendig holdning og uten at utseendet kan vises enten uhyggelig eller fall flat. Men hvis du er usikker på utseendet, så her er noen punk hairstyles for kvinner som du kan idretten til å forbedre punk rocker utseende.
Hvis du har besluttet å velge punk rock frisyrer, så er det viktig å være komfortabel med ditt valg. Husk alltid at punk ser er en svært dristig utseende og synonymt med opprør og utslett holdning til regler og forskrifter. Dette er bildet som du vil være portretterer til alle du kommer over, og du må være komfortabel i huden din. Punk frisyrer for kvinner og menn er begge kategorisert av en over empatisk bruk av fet hårfarge ideer for å markere hårklipp. Blues, rosa, lilla og rødt er alle en bærebjelke i denne stilen av hårklipp. En av de mest populære ungdoms frisyrer, takket være sin tilknytning være unik og annerledes, de fleste barn i aldersgruppen på et tidspunkt eller den andre har en tendens til flaunt tonet ned versjoner av punk hårklipp. Det er mange punk frisyrer for jenter som er listet opp nedenfor. Vi har også diskutert hvordan du kan oppnå dette ser.
Punk Rock frisyrer for Kvinner
Det er mange hår ideer for punkere, men de fleste av dem er variasjoner av de fire viktigste stiler av punk hårklipp for kvinner som har blitt listet nedenfor. Mens punk hårklipp ser ekstremt forskjellige, de er også vanskelig å opprettholde. Det er av største betydning at du opprettholder forsvarlig hårpleie og gå til en profesjonell for å oppnå ønsket utseende.
Skinhead; Barbering hodet ditt er helt ganske dristig uttalelse for noen å gjøre, spesielt for en kvinne. Men det er mange kjente kjendiser som har gjort dette tidligere og sported dette punk frisyre. Så, hvis du tror du kan bære av en skallet utseende, bør du prøve skinhead stil. Veldig tydelig, er det ikke mange styling muligheter for håret ditt her, men du kan accessorize med piercinger og tatoveringer.
Style Ikoner: Natalie Portman, Sinead O 'Connor
Skater Cut, Hvis du er ute etter en av de punk korte frisyrer, så skater kuttet kan være utseendet for deg. Akkurat passe lengde på håret bør la hengende i front, kutt i en asymmetrisk måte. La sidene av hodet ditt bli barbert av og for å embolden utseendet, bruke farger. For eksempel kan du, tips endene av håret ditt en dyp lilla eller rosa eller enda bedre, neon. Du kan også melde deg høydepunktene i de samme fargene. Dette er en av de beste alternativene for korte punk frisyrer for kvinner. Mer om punk kort hår.
Style Ikoner: Kelly Osbourne, Rihanna
Shag, Ønsker ikke å avskjære deres skinnende herlighet? Vel, er dette en av de beste alternativene for punk frisyrer for langt hår. Shag frisyrer tillater mye allsidighet og kan gjøres for å se mer temmet i en formell anledning. I en shag hårklipp, er håret klippet i ulike lengder over hodet og i stedet for å bruke en saks, bruker stylist et barberblad for å gi håret at mye trengte kanten. Høydepunkter i dristige farger legge til klage på stilen og definerer din individualitet. Mer om punk frisyrer for jenter med langt hår.
Style Ikoner: Kristen Stewart, Taylor Momsen
Mohawk; Dette er en frisyre som kilder til sinnet så snart du nevner punk subkultur. Selv om dette ser ikke gå ned godt på arbeidsplassen, men i tilfelle er du trygg på ditt valg av punk frisyre, så her er hvordan du kan få se. De sidene av hodet er barbert av og håret er stylet rett opp fra midten av hodebunnen. Du kan farge tuppene på håret for å fremheve Mohawk frisyre.
Style Ikoner: Rihanna, Grace Jones
Punk frisyrer for kvinner lage en fet fashion statement. Så, med mindre du er sikker på at du kan bære av utseendet, prøv å ikke sporten dette ser bare på grunn av mote trender eller gruppepress. Hårklipp stiler og ideer må gjenspeile den personen du er og ikke ikonet du prøver å kanalisere.

No comments:

Post a Comment