Tuesday 24 January 2012

Sugaring Vs Voksing

Før vi går inn i debatten om sugaring vs voksing, la oss først finne ut hva sugaring faktisk er. Sugaring er en gammel Middle Eastern hårfjerning teknikken, som bruker et lim laget med sukker og andre naturlige ingredienser for dette formålet. Selv om det er endringer til denne teknikken som sukker voksing, effektene som er erfarne med bruk av sugaring er helt forskjellige, og som noen kvinner har satt den, guddommelig. Her prøver vi å forstå fordelene med sugaring vs voksing, og hvordan det hjelper deg å oppnå at vakker hud du alltid har ønsket.
Sugaring Vs Voksing: En omfattende View
Selv om prosessen med kroppen sugaring vs voksing er litt dyrere, det er mange fordeler av å velge for sugaring, snarere enn voksing. La oss ta en titt på forskjellen mellom sugaring og voksing.
Sugaring vs Voksing: Ingredienser: For det første, det er en forskjell i hvilke råvarer som utgjør sugaring vs voksing. Sugaring er laget av helt naturlige ingredienser som sukker, vann, essensielle oljer og sitronsaft. På den annen side, voksing ingredienser er for det meste kunstige, som inkluderer harpikser, dufter, kjemikalier, konserveringsmidler og fargestoffer. Variasjonen i ingredienser gjør deg mer mottakelig for utvikling av allergi fra voksing snarere enn sugaring, som den kunstige ingredienser er mer harde på huden.
Sugaring vs Voksing: Søknad & fjerning teknikker, det gjelder søknaden, foretrekker flere personer sugaring vs voksing hårfjerning av følgende grunner:; motsetning når det gjelder voksing, trenger sugaring lime ikke være veldig varm, og kan brukes lunken også . Mens med voksing du kan lide av mindre brannskader, det er ikke tilfelle med sugaring. ; Ved fjerning, er sugaring lime skrellet av i hårets vekst, sammenlignet med voksing der det er skrellet av mot hårvekst. Dette betyr at du ikke kommer til å rive opp så mye som du gjør mens voksing, når sugaring lim fjernes. ; Når sugaring pasta er fjernet, tar den alle akkumulerte døde cellene med det. På den annen side, med voksing, sammen med alle de akkumulerte døde celler, noen ganger også huden din er kledd av deg! , Mens bruk av sugaring lim, kan du bruke den over hele nødvendige området, og deretter fortsetter mot hårfjerning. Med voksing, kan du målrette kun mindre områder om gangen. ; Likheten mellom sugaring hårfjerning og voksing er at begge kan brukes til hårfjerning på lepper, armer og ben, bryn, rygg, bryst, og bikinilinjen. ; Den eneste ulempen med sugaring vs voksing er at du må gå til en profesjonell for å få inngrepet gjort på rett måte. Dette er fordi sugaring teknikken er veldig presis, slik at alt håret er grundig fjernet. ; Sugaring vs Voks: Personlig hygiene, det gjelder personlig hygiene, det er så mye som er tilbudt av sugaring vs voksing. Siden sugaring inneholder naturlige ingredienser, er det vanskelig for bakterier å overleve i sugaring. Dette gjør kroppen mindre mottakelig for infeksjoner og etter hårfjerning allergier. I voks, er det lett for bakterier å overleve og forårsake mer skade. Mange har opplevd at prosessen med sugaring er mye renere enn voksing. Ingen av laken, tepper, klær og andre elementer vil bli hardt skadet hvis sugaring lim faller på det. Dette er fordi en sugaring pasta ikke forherde som voks gjør, og er derfor lettere å rengjøre.
Sugaring vs Voksing: Andre fordeler; Bortsett fra de ovenfor nevnte fordelene med sugaring vs voksing, er det flere som sugaring har å tilby. ; Når du velger sugaring, kan du fjerne selv en liten mengde hår vekst. Du hår trenger ikke være bare 1/16th av en tomme for deg å gå for sugaring. Med voksing, har håret til å være lengre (og ser styggere). Gjev høyre sugaring teknikken er fulgt, det er det hårfjerning i samme retning i håret, er du mindre sannsynlig å møte eventuelle problemer med inngrodde hår. Faktisk, hvis du allerede har dette problemet, er sugaring kjent for å eliminere den. ; Tidsperioden som går mellom en hårfjerning prosedyre, og det neste er lenger hvis du velger sugaring over voksing. , Selv om det har blitt sagt at sugaring kan brukes på sensitiv hud også, er det viktig å først konsultere en hudlege før du går for en slik hårfjerning behandling. ; Selv om det kan være flere bivirkninger av voksing, er det noen som kan oppstå med prosessen med sugaring også. For en, hvis du er en nybegynner og prøver å gjøre det på egen hånd, er du sannsynligvis til å gå galt og forårsaker kun hår brekkasje. Dette er verre enn å fjerne hår og vil føre til skade på håret follicles. Feilaktig sugaring teknikken kan også føre til en infeksjon. Hvis du ønsker å velge sugaring vs voksing, er det ideelt å gå til et spa, eller en salong som utfører denne teknikken profesjonelt i alle fall for første gang. Se effekter på huden din, og deretter bestemme hva du foretrekker. Selv i denne debatten, synes sugaring å være den klare vinneren i forhold til voksing, er det alltid bedre å konsultere en profesjonell før du bestemmer deg for å prøve noe nytt, i stedet opplever virkningene etterpå.

No comments:

Post a Comment