Saturday 14 January 2012

Family Party Games

Spill er gøy og elsket av ett og alle! De er spilt på fester og tilstelninger for å øke moro og spenning på arrangementet. Spesielt når den er en familie fest du trenger noen spill som vil bidra til å skape sterke bånd mellom familiemedlemmer. Siden familien partier eller familiesammenkomster har gjester i alle aldre, trenger du spill som vil underholde både barn og voksne. Familie party spill kan spilles innendørs og utendørs. Family fest spill hjemme spilles vanligvis når antallet gjester er mindre, mens for en stor fest familie, er Utendørs spill foretrekkes. Musical stoler, tautrekking, skattejakt, Pinata, etc., er noen av de populære spillene som spilles på familiefester og gitt under litt mer interessante familien party spill.
Family Party Game Ideas
Finn din Partner, Dette er en av de morsomme familie party spill, hvor alle i familien skal kjøre rundt å finne sin partner. Antall deltakere for dette spillet burde være enda. Du trenger godteri kranser eller noen krans spille dette spillet. Antallet garlands bør være halvparten av antall deltakere. Deretter kuttet disse girlander i to stykker. Pass på at du kutter hver krans med ulike lengder og ikke to kranser er kuttet på samme måte. Shuffle disse kuttet krans stykker og deretter overlevere en krans stykke til hver deltaker. Nå, deltakerne må finne sin partner, som krans brikke vil danne hele krans. Og de må fullføre denne oppgaven innen en bestemt tid. Dette kan bli en stor familie julen spillet.
Form en gruppe, hvis du har tilstrekkelig plass ute bør du tenke på spille denne familien partiet spillet. Først gjør alle familiemedlemmene danner en stor sirkel. Deretter spille av musikk og be deltakerne om å flytte rundt i sirkelen. Så snart musikken stopper, ringe en rekke. Deltakerne skal danne en gruppe av den aktuelle nummeret. Hvis du vil øke moroa, staten regelen at gruppen skal inneholde minst én person av det motsatte kjønn. Når gruppene blir dannet, vil noen deltakere ikke kunne passe inn i grupper. Slike deltakerne vil bli ute av spillet. Deretter spille av musikk og fortsette å spille spillet på samme måte. I enden vil du sitte igjen vil tre deltakere, så ringe opp nummeret to. Paret dannet til slutt er vinneren av spillet.
Pass the Sausage, du vil kreve pølse shaped ballonger å spille dette spillet. Del gjestene i team, avhengig av det totale antall gjester. Si hvis du har ca 40 gjester, deretter lage et lag på 10. Be gruppemedlemmene til å stå på en linje. Hånd over en pølse shaped ballong til hvert team medlem, som står først i rekken. Nå har denne deltakeren til å holde ballongen mellom hans / hennes knærne og har til å gi det til deltakeren bak ham / henne. Ingen hender er brukt i dette spillet og teamet medlemmene må passere ballongen gjennom raden med hjelp av knærne! Dersom ballongen faller ned mens passerer, er spillet startes på nytt. Betyr, ballongen overlevert igjen til personen som står først i rekken. Teamet som fullfører denne boblen stafett først vinner spillet.
Les mer på:; Family Reunion Games og ideer; Family Reunion Games; Det er flere familie party spill og nevnte er noen av dem. Så velg din favoritt spillet og øke moro på festen. Alle de beste!

No comments:

Post a Comment