Monday 9 January 2012

Reunion Aktiviteter

Klassefester er en tid da den utvidede familien eller en gruppe av venner eller klassekamerater komme sammen etter en lang tid. Reunion er ikke bare en tid å tilbringe med hverandre, tenker på gamle dager, men også å ha en morsom og minneverdig tid. En av de beste måtene å legge til elementet av moro til gjenforeningsfest er å planlegge noen interessante spill og aktiviteter. Gjenforeningen aktiviteter bør være slik at hver og medlem av partiet får en sjanse til å delta. For eksempel, i tilfelle av familiegjenforening, bør det være aktiviteter ikke bare for voksne, men også for små barn og gamle mennesker. Så, hvis du er ute etter litt moro gjenforening aktiviteter for familie, college eller high school reunion, her noen ideer som du kan inkludere i din gjenforeningsfest planlegging.
Reunion Aktivitet Ideer
Før du får inn noen fantastiske reunion aktiviteter, ønsker jeg å huske at disse aktivitetene skal kun være en del av gjenforening og ikke hele partiet. Det jeg mener å si er at du ikke bør planlegge så mange aktiviteter som hele gjenforeningsfest går inn i den. Det er fordi de fleste liker å sitte og ta opp med deres venner og familiemedlemmer på en gjenforening og bombardere dem med for mange aktiviteter kan ikke være en god idé. Så, planlegge gjenforeningen aktiviteter slik at folk liker og ha god tid til å slappe av og snakke med sine nære og kjære. Så, la oss ta en titt på noen av gjenforeningen aktiviteter at man kan planlegge for en familie eller en klasse reunion.
Ice Breaker Spill, Ice breaker spill blir viktig når det gjelder å planlegge high school eller kan være klassegjenforeningen aktiviteter. Det er fordi mennesker møtes etter en lang tid og kan ikke være veldig behagelig å snakke med hverandre i utgangspunktet. Så, kan noen ice breaker spill hjelpe med å gjøre atmosfæren litt hyggelig og munter. En av de beste og morsomme ice breaker spill ville være dyret spillet. For dette, må du gjøre flere chits av papir med navn av ulike dyr. For eksempel velge fem dyr liker kua, hund, katt, slange og hane og skrive en av dem i hver papir. Fold papiret i fire og legg dem på en bolle eller i en lue. Spør hver person på festen å plukke ut ett papir fra hatten. Når alle har sett dyret at de har fått, må de gjøre lyden av dyret og finne folk som gjør den samme lyden. Da de endelig finner alle medlemmene i samme dyregruppe, vil de vite hverandres navn, yrke, osv. Gruppen som fullfører første, skal bli kunngjort som vinner. Mer om klassegjenforeningen spill.
Talent Vis; Holding ett talent show er en av fornøyelig familiegjenforening aktiviteter. Hver person har en slags talenter og gi dem en mulighet til å vise frem talentet blant nære deres så vel som medlemmer av familien ville være en god idé. Du bør nevne om familien talent show i invitasjonen selv, slik at folk kan få instrumenter som de ville kreve. For å gjøre det virkelig interessant, tilordne premier for mest talentfulle personen. Velger dommere blant familiemedlemmene dine som dere tror vil være rettferdig med alle. Spør hver en å vise sine talentfulle ferdigheter, på grunnlag hvorav dommerne bør gi scorene til dem. På slutten, bør personen som har maksimal scorene blir uttalt som vinner. Dette er en flott aktivitet for barn og voksne. Men med mine barn, bør det være multiple premier som barn sannsynligvis bli disheartened når de ikke få premien. Mer om familiegjenforening spill.
Fish Pond; Fish dammen er en av de mest populære high school eller college reunion aktiviteter. Her, bør alle gis papirark der de må skrive meldinger for en av deres klassekameratene. Man kan enten skrive ens navn på slutten av meldingen, skjønt vanligvis, er moroa del av spillet når meldingene er anonyme. Når alle har skrevet meldingene deres, må arkene brettes og legges i en bolle. Deretter bør en person ta ut hver en av papirene og les ut meldingen høyt. Det er en flott måte takke en person som har hjulpet deg i din college dager eller kan være snakke om dine følelser for en personen du hadde en knuse under ditt college dagene.
Identifisere Person; En annen veldig enkel, men morsom gjenforening aktivitet ville være å identifisere en person i gruppen ved å se på hans / hennes barndom fotografi. Dette er en av veldig god familie samt high school reunion aktiviteter. Hver person bør må bringe sin barndommen fotografi med sitt navn på andre siden, i invitasjonen. Under gjenforeningsfest, bør fotografiene samles og vises en etter en til publikum og de må gjette hvis barndommen fotografiet det er. Mer om familiegjenforening spill og ideer.
Du kan gjerne lese mer på:; Class Reunion planlegging; Family Reunion Ideas; Planlegging familiegjenforeninger, Dette er noen av de gjenforeningen aktiviteter som du kan inkludere i din gjenforeningsfest planlegging. Hvis du har en familiegjenforening, vil det være en god idé å tildele et spesielt område i hjemmet for barn aktiviteter som tegning, maling, håndverk, etc. som barn er sannsynlig å gå lei hvis det bare er aktiviteter for de voksne. I slutt, uansett aktivitet du planlegge, sørg at det er noe som vil nytes av alle. Inkluderer ikke noen aktivitet som kan nedverdige eller fornærme den andre personens følelse på noen måte. Så, plukke ut to eller tre aktiviteter fra denne listen over gjenforening aktivitet ideer og har en flott tid med familie eller venner. Nyt!

No comments:

Post a Comment