Friday 13 January 2012

Feng Shui Fargekart

Feng Shui er en gammel kinesisk skikk som omhandler estetikk i en persons hjem. Ved å ta i bruk verktøy som Feng Shui fargekartet, kan man øke strømmen av positiv energi til ens hjem og forbedre livsstilen. Kort sagt, er Feng Shui en tro som tror på å manipulere farger og plasseringen av de ulike objekter i et hus, for å avlede så mye sterk positiv energi som mulig der.
Begrepet er gitt til denne energien Qi, og Feng Shui som mål å få inn så mye positiv Qi som den kan. The Feng Shui fargekart legger ut en detaljert beskrivelse av de mange farger som kan brukes i Feng Shui, og hva de betyr. Ved å forstå Feng Shui fargevalget, kan man pusse opp ett hus og være trygg på at mye positiv energi eller Qi vil være til stede der.
Feng Shui Color betydninger; Ifølge Feng Shui trossystem, hvert enkelt individ har sin egen personlige element basert på den gamle kinesiske kalenderen. Det er fem slike elementer, nemlig jord, ild, vann, tre og metall. Ifølge Feng Shui fargekartet, er hvert av disse elementene representert ved visse farger. Ved å male veggene og designe andre gjenstander i huset basert på disse fargene, kan man forbedre egenskapene til ens eget element og også tiltrekke seg positive attributtene av andre elementer.
Earth element: Denne elementet handler om stabilitet og sustenance av relasjoner og din familie medlemmer. Det utstråler en følelse av næring mot disse menneskene i livet ditt, og hjelper i å opprettholde en tilstand av god helse og rikdom for dem. Lys gul og beige er fargene for Jorden elementet.
Vann element: Dette elementet gir en følelse av ro og healing inn i ditt hjem. The Feng Shui fargen betydninger for vann element bringer renhet, friskhet og et naturlig rolig inn i ens hjem, og fargene i vannet elementet er blå og svart.
Fire element: Brann elementet fargene er de mest levende på Feng Shui fargekart og drivstoff følelser av lidenskap og intensitet. Disse fargene også bidra til god utvikling i ens karriere og gjør det mulig å oppnå berømmelse og anerkjennelse. Fargene av brannen elementet er røde, mørk gul, oransje, lilla og rosa. Les om Feng Shui for kontor.
Tre element: Fargene på tre element på Feng Shui fargekartet bringe finansielle stabilitet og sunn vitalitet til en person. Disse fargene indusere en følelse av overflod og ro i en persons sinn, og dette inkluderer det fargene brunt og grønt.
Metal element: Bruken av fargene av dette elementet bringe skarpheten og presisjon i ens sinn, og aktiverer en for å oppnå klarhet å tenke og evnen til å fokusere på en eneste mål. Bruken av fargene grå og hvit bringe klarhet i dine tanker. Les også om Feng Shui soverommet farger.
Feng Shui Fargekart; The Feng Shui fargekartet er også kjent som Bagua kartet, og det bokstavelig talt betyr «åtte områder". The Bagua kartet er en måte å knytte farger og elementer snakket om i Feng Shui og viser en direkte sammenheng mellom de mange sidene. Den sentrale kjernen er kjent som Tai Chi, og de gjenværende delene på kartet er delt inn i åtte like store deler. Hver del kobler en annen fasett av positiv energi i livet til en bestemt farge. Ifølge denne Feng Shui fargekartet, her er hva de forskjellige fargene representerer.
Red: Dette er fargen på lidenskap og aggresjon, og for mye av det bør unngås, da det kan føre til sinne og frustrasjon.
Pink: Denne brukes til å fremme kjærlighet og intimitet, og er også kjent som fargen som brukes til å forbedre Kun eller forholdet energi. Les mer på Feng Shui for kjærlighet.
Orange: Orange er fargen som fremmer samtaler og meningsfull samspill og kommunikasjon mellom mennesker.
Green: Dette er den fargen som drivstoff god helse og vekst i alle menneskene i huset. Bruke den sikrer at det er få helsemessige problemer i ens hjem.
Gul: Denne er til stede i kjernen av Feng Shui fargekartet, eller Tai Chi. Kortet betegner honor, og prestisje, og derfor er ypperlig til å fremme åndelig bevissthet også.
Blå: Representerer den enorme himmelen og havet, er blå en utmerket agent for å aktivere konsentrasjonsnivåer. Bruk den i lesesaler for best effekt.
Sort: Svart er en kraftig farge som drivstoff beskyttelse og styrke. For mye av det kan være en dårlig ting, så det må brukes med måte.
Hvit: Hvit er symbolet på kreativitet og ro. Bruk den til å forsterke den kreative følelser i et rom, og å legge til en beroligende effekt også.
Lilla: Dette er igjen en farge som skal brukes i moderate mengder, og det fremmer og brensel rikdom og overflod. Les mer om Feng Shui for rikdom.
Også se følgende:; Feng Shui Living Room, Feng Shui for soverommet, Feng Shui for Ditt Hjem, dette var mange farger i Feng Shui fargekart og hvert av dem gir en annen stemning til et rom. Studier deres betydninger riktig og bruke dem i den mest hensiktsmessige rom for best resultat. For mye av en sterk farge kan være skadelig skjønt, så velg med omhu.

No comments:

Post a Comment