Tuesday 24 January 2012

Lim Mouse feller

Vi vet alle at mus infestation kan være skadelig for mennesker. Bortsett fra å bære og spre sykdommer, kan mus også forårsake skader på husholdningsartikler. Disse gnagere kanskje ikke vises før deg, men, kan du kjenne sitt nærvær ved hjelp av tegn, som droppings, tygget papir, tekstil, osv. Når deres tilstedeværelse i huset er oppdaget, vil du tenke på en metode for mus utryddelse. Mens, noen mennesker velger å holde en katt i huset, andre vil være interessert i feller og mus insektmidler. Mouse fellene blir ofte brukt for å bli kvitt slike gnagere. Det finnes mange forskjellige typer mus feller, som kan enten drepe eller fange mus. Hvis du ikke er interessert i drepe mus, kan du ty til live feller. Artikkelen omhandler lim musen feller, som er svært mye brukt til fangst mus og rotter.
Hva er en Glue Mouse Trap
We all know at det finnes various kinds of mouse traps. Mens, enkelte feller drepe fanget mus umiddelbart, mens andre bare hindre fanget musa rømmer. Et lim felle består av et klebrig overflate for musen å sitte fast, før den fjernes fra overflaten. Ved lim mus feller, naturlig eller syntetisk lim brukes på flate overflater, som, skuff, papp, etc. Disse klissete musen feller kan brukes som sådan eller sammen med musen feller agn. Hvis det ikke er agn, da også, at mus uhell kjørt over det vil bli fanget. Men, kan agn tiltrekke mus til fellene og så, er disse feller mest med agn, som, matrester eller trekke fra produsentene av disse fellene. Vanligvis er agn plassert i sentrum av den klebrige overflaten. Hvis produsenten har lagt noen lukt til limet, slik at det tiltrekker mus, så er agnet ikke nødvendig. Mus vil bli tiltrukket til lukten eller agn og sette seg fast til klebrig overflate. Det vil fortsatt sittende fast, til du fjerne det ved å helle vegetabilsk olje over klebrig overflate. Lim musen fellene er funnet å være svært effektive og lim som brukes er også ikke-giftig. Disse fellene er brukt for innendørs rodent kontroll, som limet, hvis fellen brukes utendørs, kan få ineffektive på grunn av støv og andre slike faktorer.
Sticky Mouse Traps - Humane eller Umenneskelige
Mens, lim musen feller brukes mye, dyr aktivister og dyrevelferd organisasjoner motsette seg bruk av disse fellene påstand om at bruk av slike feller er umenneskelig. Ifølge noen studier, dyr fanget i lim feller lider ekstremt stress. De kjemper vanskelig å fri seg fra lim og i dette arbeidet skade seg selv. De har en tendens til litt av deres lemmer og andre kroppsdeler på grunn av frustrasjon. Utover det, avføring de og urinere ofte på grunn av ekstrem redsel og frustrasjon. Hvis disse fellene ikke er sjekket jevnlig, få disse dyrene sultet, kvalt og dehydrert og til slutt, dør innen tre til fire dager. Så, er limet musen feller anses å være umenneskelig, og er forbudt i mange regioner. I noen land, er limet feller lov til å bruke til jordbruksformål bare. Hvis du ikke er interessert i bruk av lim feller, kan du velge noen av humane mus feller som fungerer.
Les mer på:; Best Mouse Trap; Hjemmelaget Mouse Trap; Kort sagt, lim musen feller er effektive i å fange mus, men, er påstått å være umenneskelig. I noen regioner, er disse fellene forbudt. Så, hvis disse fellene er tillatt i din region, kan du bruke dem. I slike tilfeller, sørg for å sjekke disse fellene jevne mellomrom, og dersom det er fanget mus, slipper dem i naturen, så snart som mulig, for å unngå de ovennevnte sa tortur. Ellers, gå for mus feller som dreper ikke, liker, live feller.

No comments:

Post a Comment