Monday 16 January 2012

Hvordan skrive Fiction

En av de beste måtene å slippe løs sin fantasi er å skrive. Fiksjon skriving er en av de mest interessante sjangere, der det ikke er tilbakeholdenhet om hvordan å skrive eller hva jeg skal skrive. Noe som du tenker på å skrive kan bli en historie. Lidenskapen for kreativ skriving vil hjelpe deg med å utnytte dine skjulte talent for å bli en fiksjon forfatter. Du trenger bare å vite den riktige metoder på hvordan du skriver fiksjon. La oss se mer på det som er fiksjon og hvordan å skrive en skjønnlitterær bok.
Fiction (tatt fra det latinske ordet fictum, som betyr 'opprettet') er definert som et litterært verk som er basert på en fantasi. Fiksjon er en av sjangere av litteratur som omfatter romaner, drama, poesi, prosa, etc. Fiction har sin egen opprinnelse og er like gammel som litteraturen selv. Det er tre kategorier etter hvilke fiction kan klassifiseres - etter skjema, etter lengde og av innholdet. Hver fiction fortelling eller roman handler om noen viktige deler av fiksjon som plot, historien innstillingen, karakterer, tema og stil. Fiction er også klassifisert i henhold til det liker av den tiltenkte målgruppen, for eksempel det er fiksjon romaner tilgjengelig i henhold til alder og smak av et individ. En god fiction-forfatteren holder sitt publikum underholdt og limt til boken før siste side. Nedenfor er noen teknikker om hvordan å skrive fiction-historier og romaner.
Hvordan skrive fiction-roman?
Å skrive en roman krever bare en ting; god fantasi. Hvis du kan forestille deg om ulike tomter med vridd avslutninger, eller kan tenke på spekulative historier basert på normal ting, så har du gnist til å bli en skjønnlitterær forfatter. Følg disse tipsene om hvordan du skriver en fiction bok -; Planlegg en riktig struktur, som om du vil skrive en roman eller et sett med fiktive historier, før du begynner å skrive. Bestem om handlingen og skape figurer i en historie og setting av historien. Du kan også ta ideer til handlingen fra drømmer, aviser, personlige liv, osv. hvor du kommer over en mengde hendelser. ; Velg imponerende og sjeldne navnene på karakterene i historien. Det er det første som leserne vil legge merke til i romanen din. Jo mer sjeldne navnet, det fristende vil leseren finne tomten. Du må heller ikke glemme å gi en detaljert beskrivelse av tegn som familie, yrke, osv. velge en skikkelig historie disposisjon og planlegger ut i prosessen før faktisk å skrive en historie. Når du har chalked ut plot, karakterer og historie, begynner å skrive. Men sørg for at tomten gjenspeiler figurenes personlighet. ; Begynn med å skrive en grov utkast av historien, ved å jobbe ut detaljene og hovedhistorien linje. Ikke bekymre deg om grammatiske eller syntaks feil akkurat nå, vil det være rikelig med tid til å korrigere dem senere. ; Når du er ferdig med kladden, lese gjennom kapitlene og arrangere dem i henhold til videreføring og binde dem. Du kan få en uttalelse fra familien og venner ved å fortelle dem til å gå gjennom den og merke for feil. ; Korriger feilene og ta en endelig utkast av romanen din og send den til en utgiver. ; Hvordan skrive Science Fiction?
Et av de mest interessante sjangere i fiction er å skrive en science fiction-roman eller historie. Science fiction er et veldig mangfoldig fag, og man trenger å få de riktige detaljene før han kommer ned til å skrive en science fiction roman. Følg nedenfor nevnte trinnene på hvordan du skriver en fiction bok:; Før man begynner å skrive en science fiction, forskning skikkelig og omhyggelig om fakta, og sørge for at ting er skrevet av deg samsvarer med den generelle ideen. ; Du kan referere til andre verker av science fiction for å få en kort idé om hvordan å skrive fiksjon. Men unngå leser disse romanene når du skriver en sci fi roman av dine egne. ; Velg en målgruppe eller en bestemt type gruppe som du ønsker å skrive en science fiction roman. Ikke alle liker å lese science fiction, så et forsøk på å behage alle vil ikke lykkes. ; Angi handlingen i romanen i et miljø som leserne kan forholde seg til. La tegnene ta på seg en leve sitt eget liv og komme ut av vanskelige situasjoner at de blir utsatt til. : Når du er ferdig med å skrive romanen, lese gjennom den, men prøv ikke å være over kritisk. Rett opp feil og ta en endelig utkast. Din roman er klar til å gå til en utgiver. : For flere ideer om hvordan du skriver fiksjon, leste artikkel ideer for skjønnlitterære forfattere.
Nå som du har gått gjennom retningslinjene for hvordan å skrive fiksjon, ta en penn og et par ark og la fantasien løpe løpsk å bli med i bandwagon av stor skjønnlitterære forfattere som Sidney Sheldon, Jeffery Archer og Robin Cook. Happy Skrive!

No comments:

Post a Comment