Thursday 5 January 2012

Høy innsnevrede Jeans

Lav midje jeans har vært veldig populært blant menn og kvinner. Men vi alle vet mote er en svingende pendel og mote designere liker å svinge fra en stil til en annen. Den magre høye innsnevrede jeans for menn og kvinner er igjen i mote opprør mot super lave jeans. Mange kjendiser som Jessica Simpson, Jennifer Lopez nylig har sportslige disse nye-in-trend stor fan av jeans. Så, hvis du også vil få merke seg disse jeans, holde lesing å vite mer over høye innsnevrede Jeans. Lær mer på mote klær og designer klær.
High Waist Jeans; Opprinnelig stor fan jeans ble innført for arbeid, men med mange variasjoner i sine design og stiler, har disse jeans nå blitt en fashion statement. Faktisk, klassiske høye midjen jeans er fortsatt en varm favoritt blant mange mennesker. I det siste har den mest foretrukne stilen til jeans blant menn og kvinner var lav midje jeans og svært sjelden noen brukt til å kjøpe stor fan av jeans. Men er stor fan jeans siste mote trend i dag, spesielt de med bena åpne og en mager passform. Disse jeans gjør at du har en bedre holdning og er vanligvis mer utflating for magen. Derfor, stor fan av jeans hjelpe deg å ha en slank figur, forutsatt at du ikke bære en muffin top, og heller gå for en lang topp som kunne dekke eventuelle problemer med overdreven funksjoner og fremdeles kan du ha en bedre likevekt. Derfor, nedenfor er noen punkter som bør tas i betraktning før iført en stor fan av jeans. Les mer på beste jeans for svingete kvinner.
Hvordan Wear stor fan av Jeans?; Nå hvis du antar at jeg skal forklare hvordan å bære en stor fan Jean, så du er sikkert galt, som jeg tror vi alle vet hvordan å bruke dem. Men her vil jeg gi deg noen tips på seg en stor fan jeans. ; Unngå innkjøp eller iført jeans som har ekstra stoff i lommen området. Siden hovedformålet med seg stor fan jeans er å gjøre magen ser flatere, kan ekstra stoff opprette potbelly effekten. Faktisk, plukke jeans som har plass lommer lavere ned uten å være for små eller for store. , Kontroller at jeans du bruker er tettsittende og passer deg godt, dvs. de bør ikke være smigrende mens strekker eller sag i midjen, skrittet eller rumpe området. ; Unngå stor fan av jeans å ha whiskering og falming på lår og rumpe regioner som de ser fryktelig forferdelig, spesielt bakfra. Fading høydepunkter de regioner og whiskering skaper horisontale linjer på tvers av lårene som er lite flatterende og ser eksepsjonelt dårlig. Lær mer på jeans for store lår. ; Siden stor fan av jeans gjøre bena ser lengre og kroppen slank, hvis du er iført en lang-etappe stil jean, par jeans med kiler eller høye hæler når de vil gjøre deg se enda mer høyere og tynnere. ; Prøv å ha montert topp og ikke glem å brette i skjorte annet du vil se ut som en gigantisk muffins. Også mens tucking skjorta på, ikke dra i blusen eller skjorte ut / inn for mye som det vil enten gi volum til brystet region, eller at du skal se innestengte. Lær mer om hvordan du ha skinny jeans. ; Bortsett fra disse, for å legge mer stil å se din mens du har stor fan av jeans du kan bruke tilbehør som smykker eller skjerf. Hvis du ikke har en flat mage men likevel ønsker å bruke disse jeans, kan du utstyre med en mager belte til å lede oppmerksomheten til høy innsnevrede stil over i magen din. Vel, dette var alt om stor fan av jeans. Bruk dem med forskjellig tilbehør og skape din egen stil uttalelse.

No comments:

Post a Comment